Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süper bir resim buuu :):)ben çok beğendiğim için sizlerle paylaşmak istedim
ben çok beğendiğim için sizlerle paylaşmak istedim
kızlarr nerdesinizz??
eveett yaa bende yemeğe gideyim bari canımm görüşürüz öğüleden sonraa o zman
şule nasılsın canım sesin yok bugün
sule baktımda3 boyutlu hali tam bebeğe benziyo epey gelişmişsositososito
ben yarın 10 haftalık oluyorum ve bebeğimin resmi değişecek acaba bu sefer neye benzicek
:lepi:
sule baktımda3 boyutlu hali tam bebeğe benziyo epey gelişmiş
hoşgeldin kaç haftalık bebişinmerhaba herkese ben aranıza yeni katıldım geçen gün arada hep 1 misafir oluyo diye dert yanmışsınız arkadaşlar o kaçak ben olabilirim evde net yok işyerinde girebildiğim kadar girebiliyorum arada yeni üye oldum herkesten özür dilerim ...
kızlar ben 7+6 günlük hmileyim şimdi ben 8 haftalık mı oluyorum internette baktım 8.gebelik haftası 7+0, 7+6 yazıyo
merhaba herkese ben aranıza yeni katıldım geçen gün arada hep 1 misafir oluyo diye dert yanmışsınız arkadaşlar o kaçak ben olabilirim evde net yok işyerinde girebildiğim kadar girebiliyorum arada yeni üye oldum herkesten özür dilerim ...
hayırlı cumalar kızlar ben dün geceyi hastanede geçirdim
çok bulantım oldu ve sabah 1 dilim tosttan başka bilşey yiyemedim 11 de gittik hastaneye dr hemen bebeğe baktı bi sorun yok dedi kıpır kıpır maşallah dedi
serum takıldı gece 2 de geldik eve yeni bulantı ilacı falan verdi miden çok gerilmiş dedi midem için iurup verdi
bu arada günde 3 kezden fazla kusmak zararlıymış