teşekkür ederim canım benim crl boyuysa eğer 15,67 mm yazıo yaaa normal mi bu dr. amcamız söledi ama heyecandan hatırlamıyorumm :kedi:colerko hayırlı olsun canımopuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım benim crl boyuysa eğer 15,67 mm yazıo yaaa normal mi bu dr. amcamız söledi ama heyecandan hatırlamıyorumm :kedi:
canım girdiğin yerin linkini atsan bizde gireriz
8+3 üm buğüm itibari ile ama boyu nasıl bilemedim kızlar sizin kaçtı bu kadarkenn
1.75 cm benimki
evet canım bebişin boyunu sordumcanım clerko bebeğin coyunu sordu galibaşutarafagitti
canım clerko bebeğin coyunu sordu galibaşutarafagitti
günaydın kızlarr....bu sabah kalkar kalkmaz çıkardım yine...safraydı resmen ama kahvaltı yaptım şimdi midem yeni yeni tekrardan bulanmaya başladı...inşallah geçer artık, eşimde 1 hafta yurtdışına gidiyor, ailem de kayınvalidem de başka memlekette kim yemek yapacak , nasıl beslenicem hiç bilmiyorum:sinifsinif:
Günaydın kızlar..Her zamanki gibi mide bulantısıyla uyandım bugün de... Ama dün annemlerde kaldık. İşyerime yakın annemin evi. Otobüse binmeden geldim yani:)) Allahtan yarın Cumartesi ve çalışmıyoruz:))
günaydın kızlar, yemeğe kalabalıııık misafirim gelicek bugün akşama, çok işim var püffff :dilcikar:
günaydın kızlarr....bu sabah kalkar kalkmaz çıkardım yine...safraydı resmen ama kahvaltı yaptım şimdi midem yeni yeni tekrardan bulanmaya başladı...inşallah geçer artık, eşimde 1 hafta yurtdışına gidiyor, ailem de kayınvalidem de başka memlekette kim yemek yapacak , nasıl beslenicem hiç bilmiyorum:sinifsinif:
canım çok geçmiş olsun
senne güzel c.tesi çalışmıyosun ohh ne güzelsositososito
canım şimdi ben tereddüt ettim bende bir yerde 3,31cm yazıyor. bir yerde 15,67mm yazıyor hangisi bilemedim ama 3 cm değildir herhalde die düşünüyorum cumartesi gidince sorucam dr.aBen kiiim 1.75 boy kim.1.62yim ben. kaydirigubbakcemile3 Yanlış yazmışım 1,75cm bebiş zeytinim benim