2010 Mayıs Anneleri

teşekkür ederim canım benim crl boyuysa eğer 15,67 mm yazıo yaaa normal mi bu dr. amcamız söledi ama heyecandan hatırlamıyorumm :kedi:

valla canım bana dr ne ultrason resmi verdi nede boyunu ve kilosunu söledi
yarın gidicem kısmetse bende yarın öğrenicem...

8+3 üm buğüm itibari ile ama boyu nasıl bilemedim kızlar sizin kaçtı bu kadarkenn

günaydın kızlar, yemeğe kalabalıııık misafirim gelicek bugün akşama, çok işim var püffff :dilcikar:

Günaydın kızlar..Her zamanki gibi mide bulantısıyla uyandım bugün de... Ama dün annemlerde kaldık. ışyerime yakın annemin evi. Otobüse binmeden geldim yani:)) Allahtan yarın Cumartesi ve çalışmıyoruz:))

günaydın kızlarr....bu sabah kalkar kalkmaz çıkardım yine...safraydı resmen ama kahvaltı yaptım şimdi midem yeni yeni tekrardan bulanmaya başladı...inşallah geçer artık, eşimde 1 hafta yurtdışına gidiyor, ailem de kayınvalidem de başka memlekette kim yemek yapacak , nasıl beslenicem hiç bilmiyorum:sinifsinif:

günaydın canım kolay gelsin sana
ohh sen ne güzel çalışmıyosun c.tesi

Ben de bu sabah ilk deha istifra ettim.Kokusuz basit şeyler yapmaya çalış, çorba falan

canım çok geçmiş olsun
senne güzel c.tesi çalışmıyosun ohh ne güzelsositososito

Canım hafif şeyler yemeye bak. aileler olsa güzel olur ama inş Allah yardımcın olsun. keşke iznini bugünlere denk getirseydinCADIARZU

günaydına.s.
ayy Allah yardımcın olsun işin zor
sen hiç mi kokuya gelemiyosun yani yemek filan yapamıyomusun:uhm:

Ben kiiim 1.75 boy kim.1.62yim ben. kaydirigubbakcemile3 Yanlış yazmışım 1,75cm bebiş zeytinim benim
canım şimdi ben tereddüt ettim bende bir yerde 3,31cm yazıyor. bir yerde 15,67mm yazıyor hangisi bilemedim ama 3 cm değildir herhalde die düşünüyorum cumartesi gidince sorucam dr.a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…