sen dün 7 cm demiyomuydun
çok üzüldüm inan inşallah tez zamanda yine hamiş klırsınkebndine dikkat et rabbim yardımcın olsunselam anne adayları
bende 2010 mayıs annesi adayıydım ama malesef kalbi durduğu için dün kürtaj olmak zorunda kladım allah kimseye yaşatmasın umut başka bahara kaldı kendinize ve bebişlerinize dikkat edin
selam anne adayları
bende 2010 mayıs annesi adayıydım ama malesef kalbi durduğu için dün kürtaj olmak zorunda kladım allah kimseye yaşatmasın umut başka bahara kaldı kendinize ve bebişlerinize dikkat edin
çok üzüldüm inan inşallah tez zamanda yine hamiş klırsınkebndine dikkat et rabbim yardımcın olsun
hayır canım teşhis koymak çok zormuş 8 haftalıktı zaten her 100 hamileden 10 unda olabilir dediler sebeb aramak yanlış rahim akıllı organ sağlıksız bebeği atar yada sonlandırı ddediler ...hep hayırlısı olsun dedim yine oyle diyorum demekki böyleymiş hayırlı olancanım ya çok üzüldüm. belli bir sebebi varmıymış? tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallah...
günaydın kızlar
ela ecrin çok üzüldüm cnm allah bidaha yasatmasın inş
kaç haftalıktı
hayır canım teşhis koymak çok zormuş 8 haftalıktı zaten her 100 hamileden 10 unda olabilir dediler sebeb aramak yanlış rahim akıllı organ sağlıksız bebeği atar yada sonlandırı ddediler ...hep hayırlısı olsun dedim yine oyle diyorum demekki böyleymiş hayırlı olan
Eşime evden tekrar baktırdım 1,75 yazıyo diyo.Panik oldum.Randevu alsam mı dr.
doğru söylüyosun. iyice dinlen 3ayda rahmin toplanır. inşallah bebeğine kavuşursun...
cnm ilk düşüğün mü8 haftalıktı canım ama 7 ci haftadan sonra zaten geilşimi durmuş sonrada kalbi durdu...Allah tekrarını ne bana ne başkasına yaşatsın
sağol tubacım gerçekten çok zor bi durum allah düşmanıma yaşatmasın umarım sizler sağ salim kavuşursunuz bebeişlerinize ben arada yoklarım sizleri
Eşime evden tekrar baktırdım 1,75 yazıyo diyo.Panik oldum.Randevu alsam mı dr.
ela geçmiş olsun canım demek hayırlısı böyleymiş Allah sağlıkla yeniden hamişlik nasip etsin inş sana.
sağol canım allah sizin evlatlarınızı size bağışlsın
NİDAHHHHHHHHH
hediyem geldimi şekercik