- 5 Eylül 2009
- 7.730
- 0
kız midem kötü başım çatlıyo belimin ortası kopuyo dün blok dersler vardı öldüm yaya mutluyum ne oldu bi göründün kötüyüm dedin kayboldun?
neyin var söylesenedelikafadulden
Beni aşağıladı resmen bu :gitme: Herhangi bir etiketi düzenlemek için izin verilen değilsiniz diye uyarı çıktı:a015:
2009 mayıs annelerinin 2010 mayıs annelerine tavsiyeleri topiğinde bi arkadaş hamileliğin ilk aylarında alınan kilo kalıyo, son aylarda alınan hemen gidiyo yazmış.Onun için bebeğe yarayan şeyler yiyin demiş.Ben de 1 kilo aldım.Folik asit de şişkinlik yapıyomuş :CüvCüv:
2009 mayıs annelerinin 2010 mayıs annelerine tavsiyeleri topiğinde bi arkadaş hamileliğin ilk aylarında alınan kilo kalıyo, son aylarda alınan hemen gidiyo yazmış.Onun için bebeğe yarayan şeyler yiyin demiş.Ben de 1 kilo aldım.Folik asit de şişkinlik yapıyomuş :CüvCüv:
kızlar yapabildinizmi
mutluyum ne işe yarıyo bu annamadı ben:uhm:
canım etiket puanın artıyo ahada bak çanta almışsın başka şeylerde alırsın o yüzden canım
kızlar ben çok sık acıkıyorum sabah 8 de kahvaltı yaptım şimdide karnım acıktı yine bişeyler yicem ama napim elimde değil sanki hiç bişey yememiş gibi oluyorum tansyonum düşüyo yemeyince midemde bulanıyo:sinifsinif:
bana da izin verilmiyo dedi canım olmadı yawf. o çantayı sağolsun hulya yollamıştı hediyelere açığım yanikaydirigubbakcemile3
canım keşke puanım olsada yollasam pun puldukça aldım anca 3 une yetti bakayım
kızlarrr günaydınnnn. dimplescim dün bende duydum bebişimin pıtpıtlarını ( daha doğrusu hırıltısını ) :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile2
kızlar birde boyu ult. ki resimde yazan hangisiiii
kızlar galeta çubuklar oluyo ya onu denediniz mi çubuk yiyorum ben de ama korkuyom da kilodan zaten aldı başını gidiyo