2010 Mayıs Anneleri

ya mutluyum ne oldu bi göründün kötüyüm dedin kayboldun?
neyin var söylesenedelikafadulden
kız midem kötü başım çatlıyo belimin ortası kopuyo dün blok dersler vardı öldüm ya
Beni aşağıladı resmen bu :gitme: Herhangi bir etiketi düzenlemek için izin verilen değilsiniz diye uyarı çıktı:a015:

belkide etiket dolmuştur canım

canım girdiğin yerin linkini atsan bizde gireriz

ben de okumuştum ben de bir kilo aldım geçem doktora gittiğimde ultrasonda yağdan net görünmüyo dedi bebek öyle üzüldüm ki aslında ben de göbek olmaz basenliyim ama sık acıkıyom yiyorum belki ondan göbüşlendim

kızlar ben çok sık acıkıyorum sabah 8 de kahvaltı yaptım şimdide karnım acıktı yine bişeyler yicem ama napim elimde değil sanki hiç bişey yememiş gibi oluyorum tansyonum düşüyo yemeyince midemde bulanıyo:sinifsinif:

canım etiket puanın artıyo ahada bak çanta almışsın başka şeylerde alırsın o yüzden canım

bana da izin verilmiyo dedi canım olmadı yawf. o çantayı sağolsun hulya yollamıştı hediyelere açığım yanikaydirigubbakcemile3

aynen canım yaaaaaaaaaa senle aynı gidiyoruz feciyim ben de. midem şuan dönüyo sanki içinde biri kaşıkla karıştırıyo gibikafamçokkarıştı çubuk krakerden de bıktımkafamçokkarıştı

kızlar galeta çubuklar oluyo ya onu denediniz mi çubuk yiyorum ben de ama korkuyom da kilodan zaten aldı başını gidiyo

kızlarrr günaydınnnn. dimplescim dün bende duydum bebişimin pıtpıtlarını ( daha doğrusu hırıltısını ) :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile2
kızlar birde boyu ult. ki resimde yazan hangisiiii

ya bende krakerden bıktım aartık kraker yiyince midem bulanıyo sankiakannehir

kızlarrr günaydınnnn. dimplescim dün bende duydum bebişimin pıtpıtlarını ( daha doğrusu hırıltısını ) :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile2
kızlar birde boyu ult. ki resimde yazan hangisiiii

canım çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin,,,,boyu crl oluyor canım

kızlar galeta çubuklar oluyo ya onu denediniz mi çubuk yiyorum ben de ama korkuyom da kilodan zaten aldı başını gidiyo

evet bende öyle biliyorum çok tuzlu yemek bide ödem yapıyomuş o yüzden ben yemekleri bile artık az tuzlu yemeğe başladım

nida bu gidişle sen bnei doğuma vinçle götürücekler haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…