2010 Mayıs Anneleri

günaydın kızlarr....bu sabah kalkar kalkmaz çıkardım yine...safraydı resmen ama kahvaltı yaptım şimdi midem yeni yeni tekrardan bulanmaya başladı...inşallah geçer artık, eşimde 1 hafta yurtdışına gidiyor, ailem de kayınvalidem de başka memlekette kim yemek yapacak , nasıl beslenicem hiç bilmiyorum:sinifsinif:
basit şeyler yap canım kokusu rahatsız etmeyen makarna pilav türeri çorba kısa süren yemekler yap benimde iki gündür eşim yapıyo kokuya gelemiyorum daha

bende cmts çalışıyorum malesef öğlene kadar:dilcikar::mymeka:

bende canım 14:30 a kadar ama yarın dr a gideceğim için öğlen 12 gibi çıkıcam
ya bide varya dün sinir oldum zaten saat 6,30-7 gibi evde oluyorum ben bide o saatde oturup dinlenemiyorum evi toparla yicek bişeyler hazırla derken saat 9-10 oluyo zaten sonrada yatıyorum:sinifsinif:

cuma8.jpg

bende canım 14:30 a kadar ama yarın dr a gideceğim için öğlen 12 gibi çıkıcam
ya bide varya dün sinir oldum zaten saat 6,30-7 gibi evde oluyorum ben bide o saatde oturup dinlenemiyorum evi toparla yicek bişeyler hazırla derken saat 9-10 oluyo zaten sonrada yatıyorum:sinifsinif:

Sorma tatlım yaa 9-10 dednmi uyku bastırıyor . tv ye ölü gibi bakıyorumopuyorumnanaktan

Hayırlı cumalarrrrrrra.s.

canım şimdi ben tereddüt ettim bende bir yerde 3,31cm yazıyor. bir yerde 15,67mm yazıyor hangisi bilemedim ama 3 cm değildir herhalde die düşünüyorum cumartesi gidince sorucam dr.a[/QUOT

Netten baktım da 9. haftanın sonunda bebeğin boyu 4 cm oluyomuş.Ben yanlış yere baktım heralde ultrasonda.Kafama da takıldı.Akşam tekrar bakıyım

Konu bebek olunca insan paranoyak oluyo.Yanlış mı baktım yoksa bi terslik mi var acaba

selam anne adayları
bende 2010 mayıs annesi adayıydım ama malesef kalbi durduğu için dün kürtaj olmak zorunda kladım allah kimseye yaşatmasın umut başka bahara kaldı kendinize ve bebişlerinize dikkat edin

X