- 5 Eylül 2009
- 7.730
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
basit şeyler yap canım kokusu rahatsız etmeyen makarna pilav türeri çorba kısa süren yemekler yap benimde iki gündür eşim yapıyo kokuya gelemiyorum dahagünaydın kızlarr....bu sabah kalkar kalkmaz çıkardım yine...safraydı resmen ama kahvaltı yaptım şimdi midem yeni yeni tekrardan bulanmaya başladı...inşallah geçer artık, eşimde 1 hafta yurtdışına gidiyor, ailem de kayınvalidem de başka memlekette kim yemek yapacak , nasıl beslenicem hiç bilmiyorum:sinifsinif:
bende cmts çalışıyorum malesef öğlene kadar:dilcikar::mymeka:
sana da hayırlı cumalar
bende canım 14:30 a kadar ama yarın dr a gideceğim için öğlen 12 gibi çıkıcam
ya bide varya dün sinir oldum zaten saat 6,30-7 gibi evde oluyorum ben bide o saatde oturup dinlenemiyorum evi toparla yicek bişeyler hazırla derken saat 9-10 oluyo zaten sonrada yatıyorum:sinifsinif:
canım şimdi ben tereddüt ettim bende bir yerde 3,31cm yazıyor. bir yerde 15,67mm yazıyor hangisi bilemedim ama 3 cm değildir herhalde die düşünüyorum cumartesi gidince sorucam dr.a[/QUOT
Netten baktım da 9. haftanın sonunda bebeğin boyu 4 cm oluyomuş.Ben yanlış yere baktım heralde ultrasonda.Kafama da takıldı.Akşam tekrar bakıyım
ya kızlar çok halsizim ve morelim çok bozuk ağlayasım geliyo:sinifsinif:
günaydın kızlarrrrr
ya kızlar çok halsizim ve morelim çok bozuk ağlayasım geliyo:sinifsinif:
sen dün 7 cm demiyomuydunKonu bebek olunca insan paranoyak oluyo.Yanlış mı baktım yoksa bi terslik mi var acaba
sana da hayırlı cumalar
amin mutluyum seninde cuman mübarek olsun
moral niye bozuk canım sakin ol. sebepsiz yereyse arada bana da geliyolar normalÇok üzgünüm çoook