2010 Mayıs Anneleri

ya çatlicam şimdi he hadi neyin var söylesene niye iyi değilsinakannehir

Kızlar ya etiket puanı ne oluyo?Konuya etiket ekleyince puan alıyomuşsun da etiket ne? delikafadulden Bi de göbeği çıkan arkadaşlar var.Benim 8+2 de 1.75 cm .Bukadar küçükken göbek oluyo mu?Bende yok daha bişey ama süt falan çok içtiğimde gaz şişliği oluyo.Karnım sertleşiyo zaten.Onunla ilgilidir bence çünkü 4. aydan sonra göbek çıkar diyolar.5. aya doğru hatta.

başın sağolsun tatlım

ay kızlar grip oluyorum galiba ya:sinifsinif:
kendine dikkat et canım tehlikeli havalar bahar mevsimi

günaydınlar kızlar a.s.
efaltun seninde başın sağolsun
günaydın

ana ben 10 haftalık olmuşum yarın bebeğimin resmi değişiyo :sm_cool::dance:hihoyyyt
zaman ne kadar çabuk geçiyo ya
ama bi an önce biraz daha büyüsede hissetsem artık ya
aynen çabucak büyüseler
günaydın kızlarr
nasılsınız bakim ?
günaydın çok mutluyum bu sabah çünkü yarın hafta sonukaydirigubbakcemile2
günaydın arkadaşlar nasılsınız ben hiç iyi değilim
niye ki
Günaydın kızlar
günaydın
Günaydın kızlarr a.s.

günaydın

canım bende bilmiyorum o etiketi
ya benim göbdeğim nasıl çıktı hemde ama benimki yani bebek değil harbi göbek gerçi hamile olduğumu anlkıyolar çok şükür bi anda bu kadar kilo alınca herkesin aklına direk hamile olduğum geliyo...
ben çok yiyorum ya kesin ondandır.yarın bide dr a gidicem kesin dicek yani çok kilo almışın diye belki diyet bile verir

bakın kızlar en altta etiketler yazıyo etiketleri düzenle diyin istediğiniz kelimeyi yazın kaydedin ok

ya mutluyum ne oldu bi göründün kötüyüm dedin kayboldun?
neyin var söylesenedelikafadulden

2009 mayıs annelerinin 2010 mayıs annelerine tavsiyeleri topiğinde bi arkadaş hamileliğin ilk aylarında alınan kilo kalıyo, son aylarda alınan hemen gidiyo yazmış.Onun için bebeğe yarayan şeyler yiyin demiş.Ben de 1 kilo aldım.Folik asit de şişkinlik yapıyomuş :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…