Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beraycım şimdi durumun nasıl aksilik yoktur umarımbu listede geçtiği gibi kan pıhtılasmasından dolayı düşük yasayanların topiğinde listede adım var ki en çok paylaşımım burda oluyor oraya yazmıyorum desem yer var ama kimse beni listeden çıkarmadı paylaşım yapmıyorum diye .....
dediğim belli bi karar alınıyorsa hep beraber alalım
Geçmişi okudum , bayağı uzun sürdü okumam :)
Yalnız bir şey söylemek istiyorum özür dileyerek...Hepimiz biliyoruz hamileliğin ilk 3 ayında uyku hali ve yorgunluk çok oluyor...Geçmiş sayfalarda paylaşımda bulunmayan arkadaşlar listeden silinecek denmiş ( yanlış okumadıysam )...Yazık değilmi ama yaaa...Hadi yorgunluktan giremiyosa ... Hadi mide bulantısından giremiyorsa...Hadi sürekli uyku halinden dolayı giremiyorsa...Hadi ( Allah korusun ) hamileliğin ilk 3 ayı tehlikeli olduğu için belki bir riski vardır ve dinlenmesi gerekiyordur , bundan dalayı giremiyorsa...Hadi...
Bilmiyorum ama birbirimize tölerans göstermeliyiz bence , birbirimizin halinden ancak bizler anlarız...
Öptümm hepinizii...
Son olarak listeye eklenen ama hiç paylaşımda bulunmayan arkadaşlarda listeden silinecektir.
nasıl yani?
bu topic hepimize ait bence bu tarz kararlar alırken tekil değil çoğul alınmalı ben hiçbir topicte paylaşımda bulunulmuyor diye listeden silinsin diye bişey okumadım benim adım bu listede geçtiği gibi kan pıhtılasmasından dolayı düşük yasayanların topiğinde listede adım var ki en çok paylaşımım burda oluyor oraya yazmıyorum desem yer var ama kimse beni listeden çıkarmadı paylaşım yapmıyorum diye .....
cnm iyiyim çok şükür ama 3 saattir kasıklarım dehset ağrıyor vajinamla birlikteberaycım şimdi durumun nasıl aksilik yoktur umarım
cnm iyiyim çok şükür ama 3 saattir kasıklarım dehset ağrıyor vajinamla birlikte
dün akşam 5 'te denize girdim üşüttüm herhalde inş baska bişey yoktur
Son olarak listeye eklenen ama hiç paylaşımda bulunmayan arkadaşlarda listeden silinecektir.
nasıl yani?
bu topic hepimize ait bence bu tarz kararlar alırken tekil değil çoğul alınmalı ben hiçbir topicte paylaşımda bulunulmuyor diye listeden silinsin diye bişey okumadım benim adım bu listede geçtiği gibi kan pıhtılasmasından dolayı düşük yasayanların topiğinde listede adım var ki en çok paylaşımım burda oluyor oraya yazmıyorum desem yer var ama kimse beni listeden çıkarmadı paylaşım yapmıyorum diye .....
Arkadaşlar topiğe girip listeye benide ekleyin deyip hiç bir bilgisini vermeyen ve birdaha da topiğe uğramayan kişilerin isimleri var. Daha güncel bir liste olması ve takibinin daha kolay olması açısından bu şekilde düşündük. Sonuçta bu iş için Dimples arkadaşımız bir emek harcıyor. Ha ama yok liste kalabalık olsun uzasın gitsin kimse kimsenin son durumundan haberdar olmasın diyorsanız o zaman listenin bir anlamı kalmayacak bu tabi benim fikrim sadece. Diğer fikirlerede saygım sonsuz.
cnm iyiyim çok şükür ama 3 saattir kasıklarım dehset ağrıyor vajinamla birlikte
dün akşam 5 'te denize girdim üşüttüm herhalde inş baska bişey yoktur
başka söze hacet yok ......................Beraya tamamen katılıyorum...Gerçekten bu tür kararlar alınırken tekil değil çoğul alınmalı...Bu topik herkese ait...
Sonuçta insanlık hali, bir süre internete giremeyenler olabilir. Bu durumda o kişinin son durumundan bir haber yok diye o kişiyi listeden silmek bence doğru değil...
Kimse ''liste kalabalık olsun,uzasın gitsin,kimse kimseden haberdar olmasın ''demiyorki!
''Listeden bir kişinin isminin silinmesi '' diye bir konuyu burada konuşmamalıyız bile...Ben paylaşımda bulunuyorum ama yinede bu düşünce kırıcı olduğu için giremeyen arkadaşlarım için yazıyorum bunları...Kendim için değil yani...
Benim de herkese saygım sonsuz,emeği veren dimples arkadaşımıza kendi adıma teşekkür ediyorum...Ama bu konu ,verilen emeğin dışında bişey , karıştırılmamalı bence...
sağol cnm benim ben tatildeyim suan o yüzden denize girdimBeraycım geçmiş olsunn...Canım sen nerede yaşıyosun , denize girmişsin ne güzell :)
sağol cnm benim bebişin nasılgeçmiş olsun canım
sağol cnm benim ben tatildeyim suan o yüzden denize girdim
sağol cnm benim bebişin nasıl
aman aman otursun yerine yaramazlık yapmasın bakalım:)uslu uslu oturuyo yerinde iyidir inşallah :Saruboceq:
aaaa benim kocam önümüzdeki sene için ne hayaller kuruyorTatilin keyfini çıkar o zaman canımm , önümüzdeki yaza miniş bebişlerimizden fırsat bulamıcaz galiba :) Yavrularımız sağlıkla gelsinlerde...
aaaa benim kocam önümüzdeki sene için ne hayaller kuruyor
bebişi denize sokcakmış havuza sokcakmıs yüzdürcekmiş aman ne hayaller
büyürler kız onların da hakkı tatil yapmak valla burda bakıyorumBenimki de kendini , önümüzdeki yıla tatil yok diye şimdiden alıştırmış:)
Beraycım senin bebişin benimkinden büyük diye hatırlıyorum...
Benim sezeryan olacağım kesin...40. haftayı 18 mayısta dolduruyorum ama her şey yolunda giderse 38. haftada alacaklar bebeğimi ,4 mayısta yani...Yaza kadar büyütürmüyüz bebişleri ne dersin , ona göre bende hayaller kurayım :)