cnm çok geçmiş olsun progestanı vajinadan uygula daha etkili
bol su iç ayakları dik yat bende de kan pıhtılaşması ve 3 düşük var ben de iğne kullanıyorum
bende de bazen burun kanaması yapıyorne bilim bana iç dedi şimdilik içiyoz bakim, bol su içiyorum, ayaklarımı dikip yatamıyorum çünkü çalışıyorum izin almak istemedim, yarın netleşsinde ona göre bakarım artık, seni kan pıhtısı topiğinden biliyorum canım. İğne + coraspin kullanıyodum ordaki arkadaşlarda kanama olunca aspirini kesiyolardıya bende dün içmedim. Doktorda senin gibi hastalarda oluyo merak etme dedi. ama gelde etme yanii. İnşallah bu sefer bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
benim 9 ay boyunca sürecekBen de kan pihtilasmasi icin igne oluyorum ama 12 haftadan sonra birakicam ben. Sizin 9 ay mi surecek?
çok geçmiş olsun canım
ne demek ya kalp atışlarını duyamadığımız için bişey olmaz öle saçmalıkmı olur
hem nilayın dediği gibi kalp atışlarını duyabilrsin hatta görebillirsin
Ben de kan pihtilasmasi icin igne oluyorum ama 12 haftadan sonra birakicam ben. Sizin 9 ay mi surecek?
kelebek benim de oldu lekelenmelerim...dr.a ben de 6+3 te gitmiştim kese göründü dedi...rahimde kanama yok dedi...iğne kullandım..progestan verdi...hala her ikisini de kullanıyorum...şu an evde dinleniyorum...şimdilik yok inşallah bundan sonra da olmaz...
ben ıhlamur çok içiyorum su gibiIhlamur zararlı mıdır kızlar?Bitki çayı içmeyin yazıyodu.Ihlamur dahil midir
benim de olmuştu lekelenmeler progestan kullandım geçti ama sürakli de yattım 3 gün dikkat et kendine inşallah bişey olmaz
Günaydın kızlarr...
Nuremcim doktoruma gittiğim ilk günden beri bu ilacı kullanıyorum ben.Doktorum hamileliğin boyunca devam edeceksin dedi...2.kutumu içiyorum şimdi düşün yani, okadar uzun zaman oldu başlayalı....
günaydın kızlar...benim de hiç bulantım yok..ben de şüphe duyuyyorum acaba hamile değil miyim diye...ayy ben de bir tuhaf oldum...hep kafamda bebek bi şey mi oldu...nasıl acaba diye merak ediyorum...içim hiç rahat değil....
kızlar ben bugün dinleneyim bariii.dün bilgisayar başında çok oturdum ondan mı oldu acaba diyorum.en iyisi yatayım ben bugün.herkese öpücükler .yarın görüşürüz
ben salı akşamı başlamıştım içmeye pazar gününden sonra olmadıhiç hatta bayramdı izmite gitmiştik Allaha şükür olmadı ama bana rapor vermişti evde uzandım hep bir kere evi süpüreyim dedim yine olmuştu korktum hiçbişey yapmadım sonra bir de lekelenmem durduktan sonra da ben ilacı bitene kadar içtim inşallah senin de kesilirSağol canım, peki sen progestanı içer içmez kesildimi lekelenme? nekadar sürdü?
saol tatlım iyiyiz sende iyisindir umarımmerhaba mayıs anneleri nasılsınız bakim inş sağlığınız yerindedir.
bebişlerimizle sağlıklı güsel hamilelikler diliyorum hepimize inş opuyorumnanaktan