2010 Mayıs Anneleri

benim de olmuştu lekelenmeler progestan kullandım geçti ama sürakli de yattım 3 gün dikkat et kendine inşallah bişey olmaz

Kelebek, benim lekelenmem 6.haftadan 8.haftaya kadar surdu. Kanamam kahverengiydi ve azdi. Kanin rengi kirmizi olmayinca ve kasik agrilarin olmayinca cok onemsemiyorlar maalesef. Ama benim israrlarim sonucu ultrasona girdim. Kanayan yer kesenin altinda 6mmlik bir yermis. Su anda 8.haftadayim ve bitti gibi birsey. Simdi cok az acik kahverengi akinti geliyor bu da son kalanlarmis yani insallah bitti artik.
Ben de senin gibi cok endiseliydim daha once dusuk yasadigim icin.

günaydın arkadaşlar kelebek 01 cim bende de var o lekelenmelerden ben kahverengi ise ve az ise pek takmıyorum artık.çünkü çok daha kötüsünüde gördüm.bende evde yatıyorum eşim evin tüm işiyle ilgileniyor yemeğimi bile önüme getiriyor.bu kadar dikkat etmeme rağmen dün akşam yine kahverengi lekeler pembeye dönüşmeye başladı birde kasıklarımda hafifi hafif ağrılar çok endişelendim şimdi daha iyi ama azcık karnım ağrısa yine korkuyorum acaba devamı mı gelecek bişey mi olacak diye allahım hepimizin yavrusunu bağışlasın

cnm çok geçmiş olsun progestanı vajinadan uygula daha etkili
bol su iç ayakları dik yat bende de kan pıhtılaşması ve 3 düşük var ben de iğne kullanıyorum

ne bilim bana iç dedi şimdilik içiyoz bakim, bol su içiyorum, ayaklarımı dikip yatamıyorum çünkü çalışıyorum izin almak istemedim, yarın netleşsinde ona göre bakarım artık, seni kan pıhtısı topiğinden biliyorum canım. İğne + coraspin kullanıyodum ordaki arkadaşlarda kanama olunca aspirini kesiyolardıya bende dün içmedim. Doktorda senin gibi hastalarda oluyo merak etme dedi. ama gelde etme yanii. İnşallah bu sefer bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

benimde lekeler açık kahve renginde ve pedim kirlenmiyo wc ye gittikçe silince görüyorum çok az. Çok ağrımda olmadı en azından onda teselli buluyorum, daha önceki düşüğümde kanama olduğu gün regli olcakmışım gibi ağrım olmuştu.

Ben de kan pihtilasmasi icin igne oluyorum ama 12 haftadan sonra birakicam ben. Sizin 9 ay mi surecek?

bende de bazen burun kanaması yapıyor

çok geçmiş olsun canım
ne demek ya kalp atışlarını duyamadığımız için bişey olmaz öle saçmalıkmı olur
hem nilayın dediği gibi kalp atışlarını duyabilrsin hatta görebillirsin

şulecim sen kalp atımını baya erken duymuştun heralde normalde 7. haftadan sonra duyuluyor, doktorunun cihazı iyiydi heralde. bizim doktorunkide iyi bi cihaz 4 boyutlu. Umarım yarın görürüm. Kaç günlüktü sen duyduğunda.

Ihlamur zararlı mıdır kızlar?Bitki çayı içmeyin yazıyodu.Ihlamur dahil midir

kızlar ben bugün dinleneyim bariii.dün bilgisayar başında çok oturdum ondan mı oldu acaba diyorum.en iyisi yatayım ben bugün.herkese öpücükler .yarın görüşürüz

Ben de kan pihtilasmasi icin igne oluyorum ama 12 haftadan sonra birakicam ben. Sizin 9 ay mi surecek?

benimki henüz belli değil, 12.haftaya kadar doktorum her hafta kontrole gelmemi istedi, ilerleyişine göre bakacak heralde. Belki devam eder belki keser ama ben bırak desede bırakmaya cesaret edemem heralde. Benim sadece faktör V heterozigot diğer değerlerimin tamamı normal o yüzden iğneyide düşük doz vuruluyorum, innohep 0,35 kullanıyorum. senin hangi değerinde problem var ve hangi iğneyi kullanıyosun

sanada geçmiş olsun canım, sen kalp atımını duydunmu??

merhaba mayıs anneleri nasılsınız bakim inş sağlığınız yerindedir.
bebişlerimizle sağlıklı güsel hamilelikler diliyorum hepimize inş opuyorumnanaktan

Canım bende aşırı mide bulantısı var. Ben de 3 aydan sonra başlamayı düşünüyorum bu ilaca. Ayy nasıl bulanıyo bi bilsen...

Ahh ahh keşke benimde hiç bulanmasa( Çok şanslısın canımcım...mafoldumben

Sağol canım, peki sen progestanı içer içmez kesildimi lekelenme? nekadar sürdü?
ben salı akşamı başlamıştım içmeye pazar gününden sonra olmadıhiç hatta bayramdı izmite gitmiştik Allaha şükür olmadı ama bana rapor vermişti evde uzandım hep bir kere evi süpüreyim dedim yine olmuştu korktum hiçbişey yapmadım sonra bir de lekelenmem durduktan sonra da ben ilacı bitene kadar içtim inşallah senin de kesilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…