huuulya canını sıkma...insan merak etmeden duramıyor..benim bulunduğum yerde uzman dr..bile yok o yüzden kayseriye gidiyoruz...ben de haftaya cumartesi tekrar dr a gidicem...sen de canını sıkma her şey yoluna girer canını sıkman yanına kar kalır....
burdayım geldim, kapı çaldıda eşim gelmiş ona baktım, ya gittim doktora devlet hastanesi var burda sabahın 7 sinde bitmiş sıra, sekreter kızla tartıştım almadı, antepte özel hastaneye gidicem normalde sürekli ama, randevum haftaya cuma anlatmıştım sabah işte bugün meraktan gittim, ama muayene olamadım, canım sıkıldı
canım valla devlet hastanesi işkence gibi ben pazartesi bi test için gittim özelde yaptırmıştım ama sınırda çıkmıştı oda sadece devlette yapılıyomuş ünv. hastanesinde ya varya bi test verecez canımızı çıkarttılar allah kimseyi düşürmesin testin yapılıp yapılmadığından bile haberleri yok çok kötüydü
merhaba arkadaşlar dün gece test yaptım pozitif çıktı sabah doktorda aldım soluğu henüz ultrassonda gözükmüyor.. ama yaklaşık dört haftalıkmış... 29 ağustosta temizlenmiştim...( 3,5 senedir korunmuyodum olmuyordu... yani şok geçiriyorıum şuan hiç bir tedaviye girmedim..bir sorun gözükmüyodu bende..eşimde hareket problemi vardı . yaşadığım sevinci tarif edemem...hala inanamıyorum..bende mayıs annsimi olurum acaba nasip ) ALLAH CC her nerde çocuk özlemiyle yanan biri varsa ona hayırlı ve sağlıklı birevlat nasip etsin inş... sırada da bizim gibi yeni adayların bebeklerinide sağlıklı sıhatli hayırlı olmasını nasip etsin...
huulyaaa sağol cnmm çok iyiyim bennnkaydirigubbakcemile5
aminnn sen nasılsın cnmmm
cnm benim hepimiz bebeğini kaybeden arkadaşlarımıza üzüldük etkilendik.ben bile ultrason manyağı oldum fırsat yaratıp bebiş görmek istiyorum mafoldumben ama üzülmemek takmamak ve en önemlisi ALLAHA emanet etmek lazım. şöyle düşünüyorum artık eğer gideceği varsa tutabilirmiyim onu hayır ozaman iyi şeyler düşünmekten iyi beslenmekten başka birşey yapamayız.opuyorumnanaktan:asigim:
eğer yiyemiyorsan üzülme ben ilk 3 ay bebeğin sen yiyemesende yeterli beslendiğini okumuştum. 12. haftadan itibaren belenmemiz önemliymiş. bende akşam yemeği yemeyip simit ve ayran yapıodum düşün ne vitamin varki ama istemiyordu midem başka bişey. zararı yokmuş bebeiş besleniyormuş
ay evet yaaaa ben sadece atkı örebiliorumm:kedi: çok rezil bi durum:kedi:
valla sabahtan beri ağlıyom görmedin mi hiç, bi değişik oldum ben, ilk zamanlarda bebekle ilgili hiç bişe hissetmiyodum hatta siz böle yavrum kuzum dediğiniz zaman çok garip geliyodu bana, sonra yavaş yavaş bişey olcak diye endişelenmeye başladım, şu an ödüm kopuyo hatta, bugün rüyamda gördüm, yüzü cinsiyeti hiçbişeyi belli değil ama ben onu o kadar çok seviyorum ki anlatamam, hala etkisindeyim
işte galiba hissettiriyo artık kendini bağ kuruyoruz sanırım
ne kadar güzel ifade etmişsin çok hoşuma gitti
evet, benim bebeğim çok iyiymiş, salı günü tekrar kontrol var, sabırsızlıkla bekliyorum. bulantılarım ve baş dönmem geçince endişeleniyorum acaba bebeğime bir sey mi oldu diye. benim gebeliğim tüp bebek sayesinde bu nedenle biraz daha dikkatli olmam gerekiyor. okulda başladı, cuma günleri nöbetçiyim bakalım bu 1,5 ayı nasıl geçireceğiz.