2010 Mayıs Anneleri

sağol canım da işte biz kalp atışını duymadık daha ama bi sıkıntım yok kendi kendimi üzüyorum işte :çok üzgünüm:

canım valla devlet hastanesi işkence gibi ben pazartesi bi test için gittim özelde yaptırmıştım ama sınırda çıkmıştı oda sadece devlette yapılıyomuş ünv. hastanesinde ya varya bi test verecez canımızı çıkarttılar allah kimseyi düşürmesin testin yapılıp yapılmadığından bile haberleri yok çok kötüydü

dimples sen nasılsın, 9 haftalık mı olmuşsunuz hayırlı olsun

ya burdaki doktor çok iyi herkes söylüyoda çooook kalabalık, param olsa hastane açarım burda ne işler ama

hayırlı uğurlu olsun inşallah..Allah tamamına erdirsin...:ecrin_bebek:

ben de cumartesi dr.a gittim bebek canlanmış dedi ama içim yine de rahat etmiyor...neden böyleyim acaba...

aminnn sen nasılsın cnmmm

valla sabahtan beri ağlıyom görmedin mi hiç, bi değişik oldum ben, ilk zamanlarda bebekle ilgili hiç bişe hissetmiyodum hatta siz böle yavrum kuzum dediğiniz zaman çok garip geliyodu bana, sonra yavaş yavaş bişey olcak diye endişelenmeye başladım, şu an ödüm kopuyo hatta, bugün rüyamda gördüm, yüzü cinsiyeti hiçbişeyi belli değil ama ben onu o kadar çok seviyorum ki anlatamam, hala etkisindeyim
işte galiba hissettiriyo artık kendini bağ kuruyoruz sanırım

evet, haklısın bide yemek yiyebilsem tam olucak, normalde akşam yemeği yerdim hiç değilse, bugün onuda yiyemiycem galiba

hmm iyi bari, düzelirim inş, 3. aydan sonra, kız örgü öresim geliyo benim bide bilsem içim yanmıycak, şöyle patikler falan zemuszemus :hulya:

ay evet yaaaa ben sadece atkı örebiliorumm:kedi: çok rezil bi durum:kedi:

ben çok farklıyım zate, bi ters bi düz o kaa, gerisi yok :hulya:
ama bak şu battaniyeleri örebilirim galiba atkının genişi gibi düşünürsek zemuszemus

kıslaaaarrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmm
babam bi tarafta uyuyo kocam ayrı tarafta,, annem bi odada pc başında ben bi odada.. herkes ayrı telden çalıo valla.
ocak şubat mart anneciklerinin göbüşlerine baktım az önceee bizimkilerde o kadar büyücek mi bizde foto koycaz mı öleeeeee?? özendim vallah..
kaydirigubbakcemile2

aaa resim gönderremiyom yaa o kadar uğraştım tek tek önizlemede görünmüyo bile :dilcikar:
adreslerdemi sorun var acaba anlamadım neden

tıff hiç bişe yiyemememe rağmen benim şişkinlikten oluşmuş bi göbicikim var zate, tam resim çekmelik -tatlicadiarzu-

hoşgellldin tıff...inşallah canım hayırlısıyla olur...bebişlerin de ultroson resimlerini de koyarız...

ne kadar güzel ifade etmişsin çok hoşuma gitti

evet, benim bebeğim çok iyiymiş, salı günü tekrar kontrol var, sabırsızlıkla bekliyorum. bulantılarım ve baş dönmem geçince endişeleniyorum acaba bebeğime bir sey mi oldu diye. benim gebeliğim tüp bebek sayesinde bu nedenle biraz daha dikkatli olmam gerekiyor. okulda başladı, cuma günleri nöbetçiyim bakalım bu 1,5 ayı nasıl geçireceğiz.

Allah yardımcın olsun, ilköğretimde misin dikkat et veletlere nerden çıkıp çarpcakları belli olmuyor kaydirigubbakcemile3 bende bugün bulantım azdı, o yüzden koktum, Allahım çarpılcam galiba olunca niye oluyo diye şikayet, olmayınca niye olmuyo diye kafamçokkarıştı
Rabbim hepimizi korusun

selam kızlar
ben bugün hiç bişey yiyemedim bulantı hapı bile etkisiz kaldı benim miniği nepcem bilmem
bide dr bana kedilerden uzak dur dedi onda bi bakteri varmış bebek ölümü ve düşük yapıyormuş bide sebzeleri sirkeli suda beklet üle ye dedi netten baktım gerçektende doğru sölemiş benimkide iş yani
yarın sabah gidicem 2 tane hormon testi istedi tam idrar tahlil, bide vücutta ne kadar su olduğunu idrardan anllayabiliyormuşuz eğer idrar renginiz koyuysa vücut susuz kalıyormuş 3 litre su iç dedi denedim gerçektende öle çıktı aman çenem düştü işte ne bilem sizin nasıl durumlar ben sabah akşam çıkarıyorum

hoşgeldin kayra, valla benimde bulantım çok, bugün biraz azdı da kendi kendimi yedim niye azaldı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…