ben de cumartesi dr.a gittim bebek canlanmış dedi ama içim yine de rahat etmiyor...neden böyleyim acaba...
Canım ben şu bebek canlanma olayını kaçırdım.. O ne demek acaba,kaçırdım galiba da benneyaptımki
kontrole gittiğimde dr.öyle söyledi ben de bilmiyorum..yani kalbi atıyor mu diye sordum evet dedi...
hulya ben turizm lisesinde meslek dersi öğretmeniyim. dersleri ekim 12 de başlıyor ama nöbet ve sınavlar var bu haftalarda. müdür 44 saat ders düşüyor dedi ama doktorum çarşamba günleri boş olman lazım dinlen diyor. müdürle konuşacağım olmadı rapor alıcam . baş dönmelerim ve halsizliğim çok fazla ve yemek yerken midem kalkabiliyor. mutfağa hiç yanaşmıyorum bile. ama çok şanslıyım bütün işlerimi kocacım yapıyor hemde hiç yakınmadan. ama ben ona kıyamıyorum.
İDYL kuşummmm cnmmmm seni özledimmmmm çokkkkkkkkn nerelerdeydin bugün yaaa
Oh be bitti sonunda akannehir birgün giremedim amma kaynatmışınız maaşallah kaydirigubbakcemile3 2 saattir oku oku bitmedi yahu...
Canımmmmm bende özledim ama bu gün annem geldi (seninkide gelmiş gözün aydın opuyorumnanaktan ) ama akşama geri döncek diye açmadım bilgisayarı. Kadıncağız bütün gün yemek yaptı çeşit çeşit valla Annemin kıymetini hiç bu kadar iyi anlamamıştım. Anacım benim canı çıktı mutfakta. Yoruldun dedim akşam yooooooo hiçte yorulmadım dedi üzülmeyeyim diye. Bide yanında yardımcı getirmiş oda evi temizledi bi güzel. Keyfime diycek yok yanii. Oh mis gibi oturuyorum şimdi. Yemek ve temizlik derdi yok. Yarında iple şiş alayım diyorum. Bi kazak gibi bişi gördüm geçmişte. Çok hoşuma gitti oturup öreyim diyorum.
Off annemi özledim ben mafoldumben
slm kızlar allah izin verirse benim bebişim mayıs bebeğiolacakk 6+2 günlük:)
oyy oyyy keşke benim anamda gelse mafoldumben çokihtiyacım var ama :sinifsinif:
şanslısınız arkadaşlar maşallah :Saruboceq:
hoşgeldin canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Aslında şanlıyım tabi ama keşke daha yakın oturuyor olsaydık. Çok uzak yaaaa mafoldumben
gebzeye taşındılar yeni. Bende küçükçekmecede oturuyorum o yüzden çok uzak kalıyor.inşallah canımm...
nerde oturuyor canım benim ki bursa da:)gelme şansı yok küçük kardeşim var okuyan...
birde yeni evli olduğum için bende ona kalmaya gidemiyorum. Çok zor bi durum...
her durumda zor valla allah sağlık versin onlara üzülme..çevren filn var mı yalnızmısın..ben yalnızdım alıştım artık da böle durumlarda yokluklarını hissediyorum hemde çokkkk derindennn mafoldumben
neyse canım iyigeceler çıkmam lazım..
Benim butun ailem Turkiye'de, en yalniz benim
Ama annem ilk 4 haftada buradaydi, yine gelecek Ekim sonu. Her nekadar esim yapsa da annemin devamli evde olmasi gibi olmuyor. Acaba ben de Aralik'da iki haftaligina gitsem mi TRye diyorum, ucakta birsey olmaz degil mi? Sizce?
günaydın kızlar nasılsıız dün yoktum tahlillerimin sonuncusu olan cmv ıgm cvm ıgg testini devlet hastaesinde yaptırmaya gittim çok zor oldu ama bitti hepsi sonunda ayın 8 inde dr gidicem bende bakalım ne diyecek nednse herkeste bir korku var bendede aynı şekilde gece yatarke bile eşime soruyorum bebeğimiz iyidir dimi diye tuhaf bir duygu kaybetme korkusu.Arkadaşlar bugün felaket karnım ağrıyor nedenini bilmiyorum ama (ishal) olmuşum kıvranıyorum resmen işte ne yapılabilir ki .Ha bide benim folık asıt bugun son yarın elevite başlıyorum sağlıklı günler hepimize