2010 Mayıs Anneleri

selam kızlar epeydir yazamadım sayfayı açıyorum ama işler bir yığılıyo soluk alabilene aşk olsun birde mide bulantıları anlayacağınız fena haldeyim. bu arada kızlar benim karnım çok şişti sizde durumlar nasıl ? :CüvCüv:

hulya ben turizm lisesinde meslek dersi öğretmeniyim. dersleri ekim 12 de başlıyor ama nöbet ve sınavlar var bu haftalarda. müdür 44 saat ders düşüyor dedi ama doktorum çarşamba günleri boş olman lazım dinlen diyor. müdürle konuşacağım olmadı rapor alıcam . baş dönmelerim ve halsizliğim çok fazla ve yemek yerken midem kalkabiliyor. mutfağa hiç yanaşmıyorum bile. ama çok şanslıyım bütün işlerimi kocacım yapıyor hemde hiç yakınmadan. ama ben ona kıyamıyorum.

44 saat çokmuş yaa, Allah kolaylık versin, ilk üç aydan sonra, geçer inş. daha iyi oluruz, bu arada Allah kocalarımıza zeval vermesin, benim midem bulanıyo o çekiyo derdini :1hug:

Oh be bitti sonunda akannehir birgün giremedim amma kaynatmışınız maaşallah kaydirigubbakcemile3 2 saattir oku oku bitmedi yahu...

İDYL kuşummmm cnmmmm seni özledimmmmm çokkkkkkkkn nerelerdeydin bugün yaaa

Canımmmmm bende özledim ama bu gün annem geldi (seninkide gelmiş gözün aydın opuyorumnanaktan ) ama akşama geri döncek diye açmadım bilgisayarı. Kadıncağız bütün gün yemek yaptı çeşit çeşit valla Annemin kıymetini hiç bu kadar iyi anlamamıştım. Anacım benim canı çıktı mutfakta. Yoruldun dedim akşam yooooooo hiçte yorulmadım dedi üzülmeyeyim diye. Bide yanında yardımcı getirmiş oda evi temizledi bi güzel. Keyfime diycek yok yanii. Oh mis gibi oturuyorum şimdi. Yemek ve temizlik derdi yok. Yarında iple şiş alayım diyorum. Bi kazak gibi bişi gördüm geçmişte. Çok hoşuma gitti oturup öreyim diyorum.

Off annemi özledim ben mafoldumben

slm kızlar allah izin verirse benim bebişim mayıs bebeğiolacakk 6+2 günlük:)

oyy oyyy keşke benim anamda gelse mafoldumben çokihtiyacım var ama :sinifsinif:
şanslısınız arkadaşlar maşallah :Saruboceq:

slm kızlar allah izin verirse benim bebişim mayıs bebeğiolacakk 6+2 günlük:)

hoşgeldin canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

oyy oyyy keşke benim anamda gelse mafoldumben çokihtiyacım var ama :sinifsinif:
şanslısınız arkadaşlar maşallah :Saruboceq:

Aslında şanlıyım tabi ama keşke daha yakın oturuyor olsaydık. Çok uzak yaaaa mafoldumben

hoşgeldin canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Aslında şanlıyım tabi ama keşke daha yakın oturuyor olsaydık. Çok uzak yaaaa mafoldumben

inşallah canımm...
nerde oturuyor canım benim ki bursa da:)gelme şansı yok küçük kardeşim var okuyan...

birde yeni evli olduğum için bende ona kalmaya gidemiyorum. Çok zor bi durum...

birde yeni evli olduğum için bende ona kalmaya gidemiyorum. Çok zor bi durum...

her durumda zor valla allah sağlık versin onlara üzülme..çevren filn var mı yalnızmısın..ben yalnızdım alıştım artık da böle durumlarda yokluklarını hissediyorum hemde çokkkk derindennn mafoldumben
neyse canım iyigeceler çıkmam lazım..

Sadece eşimin tarafı burda başka kimse yok yalnız sayılırım. Ama saolsunlar çok ilgileniyolar benle haklarını yiyemem.
Sanada iyi geceler.

Benim butun ailem Turkiye'de, en yalniz benim

Ama annem ilk 4 haftada buradaydi, yine gelecek Ekim sonu. Her nekadar esim yapsa da annemin devamli evde olmasi gibi olmuyor. Acaba ben de Aralik'da iki haftaligina gitsem mi TRye diyorum, ucakta birsey olmaz degil mi? Sizce?

Seninde durumun zormuş gerçekten...
Uçak konusunu doktoruna danışmalısın bence.

günaydın kızlar nasılsıız dün yoktum tahlillerimin sonuncusu olan cmv ıgm cvm ıgg testini devlet hastaesinde yaptırmaya gittim çok zor oldu ama bitti hepsi sonunda ayın 8 inde dr gidicem bende bakalım ne diyecek nednse herkeste bir korku var bendede aynı şekilde gece yatarke bile eşime soruyorum bebeğimiz iyidir dimi diye tuhaf bir duygu kaybetme korkusu.Arkadaşlar bugün felaket karnım ağrıyor nedenini bilmiyorum ama (ishal) olmuşum kıvranıyorum resmen işte ne yapılabilir ki .Ha bide benim folık asıt bugun son yarın elevite başlıyorum sağlıklı günler hepimize

iyi hepsini yaptırmışsın ben 2 hafta önce hepsini yaptırmıştım hepside temizdi korkuya gelince korkmamaya çalış rahat ol karın ağrına gelince bendede var ama kusura bakma kabızlık var ondan oluyokaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…