2010 Mayıs Anneleri

nasılsınız arkadaşlar özledim sizleri sabah giremedim
iş başvurusu yaptım
çokkkkkkkkk yoruldum yaaaaa

ya kızlar ben psikopat olcam bu gidişle bi daha kk ya giresim kalmadı, kötü haber okuya okuya sürekli bişe olcak korkusuyla yaşıyorum, doktorada gidemedim bugün, oturdum ağladım

bayanlar benim ciikmam lazimm size iyi sohbetler kendinize bebislere iyi bakin banada dua edin olurmu yyarin turkiye saati 10,45 de randevum varr insallah guzel haberllerle gelirimmm :1hug:

ya kızlar ben psikopat olcam bu gidişle bi daha kk ya giresim kalmadı, kötü haber okuya okuya sürekli bişe olcak korkusuyla yaşıyorum, doktorada gidemedim bugün, oturdum ağladım
hos geldin canimm korkmana gerek yokk icini ferah tut sen doktora niye gitmiyosunkii neden korkuyosunn,,
hee bu arada butun alis verisi sen almisin bende diyomm niye bisey kalmadi diyeee :roflol:

canim deminden beri seni bekliyorum cevabin icin merak ettim senii ama cevap yazmyisun inan cikcaktim seni bekliyom

kızlar bende kacıyorum gorusmek uzere kendınıze ve bebıslerınıze ıyı bakın ınsallah

hayırdır huulya ne oldu...gerçi ben de senin gibiyim sürekli korkuyorum...bi şey mi olcak....bebek yok mu yoksa gibilerinden..ben de sürekli takıntılıyım...

hos geldin canimm korkmana gerek yokk icini ferah tut sen doktora niye gitmiyosunkii neden korkuyosunn,,
hee bu arada butun alis verisi sen almisin bende diyomm niye bisey kalmadi diyeee :roflol:

bende seni bekliyorummm hülyaaa ordamısınnn

burdayım geldim, kapı çaldıda eşim gelmiş ona baktım, ya gittim doktora devlet hastanesi var burda sabahın 7 sinde bitmiş sıra, sekreter kızla tartıştım almadı, antepte özel hastaneye gidicem normalde sürekli ama, randevum haftaya cuma anlatmıştım sabah işte bugün meraktan gittim, ama muayene olamadım, canım sıkıldı

huuulya canını sıkma...insan merak etmeden duramıyor..benim bulunduğum yerde uzman dr..bile yok o yüzden kayseriye gidiyoruz...ben de haftaya cumartesi tekrar dr a gidicem...sen de canını sıkma her şey yoluna girer canını sıkman yanına kar kalır....

merhaba arkadaşlar dün gece test yaptım pozitif çıktı sabah doktorda aldım soluğu henüz ultrassonda gözükmüyor.. ama yaklaşık dört haftalıkmış... 29 ağustosta temizlenmiştim...( 3,5 senedir korunmuyodum olmuyordu... yani şok geçiriyorıum şuan hiç bir tedaviye girmedim..bir sorun gözükmüyodu bende..eşimde hareket problemi vardı . yaşadığım sevinci tarif edemem...hala inanamıyorum..bende mayıs annsimi olurum acaba nasip ) ALLAH CC her nerde çocuk özlemiyle yanan biri varsa ona hayırlı ve sağlıklı birevlat nasip etsin inş... sırada da bizim gibi yeni adayların bebeklerinide sağlıklı sıhatli hayırlı olmasını nasip etsin...

hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…