okk ozamann ..ben hani yinede diyeyim n olur n olmaz dedimm yardimci olmak amaciyla ..:1hug:evet ben de ondan korktum ancak 2 kere dr.a gittim...ikincisinde bebek canlanmış dedi dr.....
bendede gaz var asiri ama bilmiyorumm yaa cunkuu yumurtlama gunu biz bisey yapmadikkiii o yuzden pek umitlenmiyorumm:1no2:
hos geldin canimm korkmana gerek yokk icini ferah tut sen doktora niye gitmiyosunkii neden korkuyosunn,,ya kızlar ben psikopat olcam bu gidişle bi daha kk ya giresim kalmadı, kötü haber okuya okuya sürekli bişe olcak korkusuyla yaşıyorum, doktorada gidemedim bugün, oturdum ağladım
bayanlar benim ciikmam lazimm size iyi sohbetler kendinize bebislere iyi bakin banada dua edin olurmu yyarin turkiye saati 10,45 de randevum varr insallah guzel haberllerle gelirimmm :1hug:
bende 28 29 gunde bir oluyodum gecen ay 30 gununde oldumm o da hava degisimidir turkiyeden doniunce oluyoo geneldeekaç günde bir adet görüyosun mesela ben 30 günde bir adet olurdum yumurtlama günüm 16.gündü.
insallah guzelimm yaa insallahhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canımm
ya kızlar ben psikopat olcam bu gidişle bi daha kk ya giresim kalmadı, kötü haber okuya okuya sürekli bişe olcak korkusuyla yaşıyorum, doktorada gidemedim bugün, oturdum ağladım
canim gule guleeeyarin gorusuruz insallahhkaydirigubbakcemile5kızlar bende çıkıyorum uyku bastı bizi hepinize iyi akşamlar yarın görüşmek üzere
canim deminden beri seni bekliyorum cevabin icin merak ettim senii ama cevap yazmyisun inan cikcaktim seni bekliyomya kızlar ben psikopat olcam bu gidişle bi daha kk ya giresim kalmadı, kötü haber okuya okuya sürekli bişe olcak korkusuyla yaşıyorum, doktorada gidemedim bugün, oturdum ağladım
hos geldin canimm korkmana gerek yokk icini ferah tut sen doktora niye gitmiyosunkii neden korkuyosunn,,
hee bu arada butun alis verisi sen almisin bende diyomm niye bisey kalmadi diyeee :roflol:
bende seni bekliyorummm hülyaaa ordamısınnn
merhaba arkadaşlar dün gece test yaptım pozitif çıktı sabah doktorda aldım soluğu henüz ultrassonda gözükmüyor.. ama yaklaşık dört haftalıkmış... 29 ağustosta temizlenmiştim...( 3,5 senedir korunmuyodum olmuyordu... yani şok geçiriyorıum şuan hiç bir tedaviye girmedim..bir sorun gözükmüyodu bende..eşimde hareket problemi vardı . yaşadığım sevinci tarif edemem...hala inanamıyorum..bende mayıs annsimi olurum acaba nasip ) ALLAH CC her nerde çocuk özlemiyle yanan biri varsa ona hayırlı ve sağlıklı birevlat nasip etsin inş... sırada da bizim gibi yeni adayların bebeklerinide sağlıklı sıhatli hayırlı olmasını nasip etsin...