2010 Mayıs Anneleri

6555Animation18T.gif

günaydın canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ya benim duygusallığım git gite artıyo içimden ağlamak geliyo boğazıma bişey düğümlü sürekli biri biraz yüksek sesle şule dese ağlicam sankimafoldumben

bende öyleyim aynen zaten normalde de çok sulugözdüm şimdi daha beter oldum herşeye ağlıyorum şarkılara ağlıyorum film izliyorum ağlıyorum :roflol:

bende öyleyim aynen zaten normalde de çok sulugözdüm şimdi daha beter oldum herşeye ağlıyorum şarkılara ağlıyorum film izliyorum ağlıyorum :roflol:

ya sorma aynen bide çok çabuk sinirleniyorum kimseye tahammülüm yok valla:sinifsinif:

Günaydın kızlar. Dün kalp atışını duyduk bebişin :emir_bebek: 180 atıyomuş kalbi.Kalp atış hızına göre cinsiyet tahmini istiyosan KIZ dedi :lepi: İçime de kız doğuyo.Hayırlısıyla

Günaydın kızlar. Dün kalp atışını duyduk bebişin :emir_bebek: 180 atıyomuş kalbi.Kalp atış hızına göre cinsiyet tahmini istiyosan KIZ dedi :lepi: İçime de kız doğuyo.Hayırlısıyla

ayyy canım benim gözün aydın hadiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
doktorlar böyle hurafelere inanmazlar normalde ama hayret böyle bişey söylemesi...
inşaalah gönlüne ögre olur canım

yaaa benim midem bulanıyoooooo ne güzel dün geçiyo galiba derken bugun yineeee:bbo:

ya bende pek olmuyo mide bulantısı çok tuhaf dimi ne başım dönüuo ne midem bulanıyo hamile gibi değilim laelaelaelaelae

herkese günaydın,aynen bende de öyle bulantı çok az başım hiç dönmüyo zaten kişiden kişiye değişir heralde

günaydın mervea.s.
selmacım boşuan üzülme hiç belli olmaz benimde başım dönmüyo ve 6.-7. haftaya kadar benimde bişeyim yoktu ama sonrakafamçokkarıştı

hadi canım gözün aydın rabbim gönlüne göre versin
yaaa benim midem bulanıyoooooo ne güzel dün geçiyo galiba derken bugun yineeee:bbo:

ay deme benimde midem çok kötü sabah eşim parfüm sıktı çok kötü oldum şuan hala öyleyim:CüvCüv:

inşallah bundan sonrada olmaz annem bana çekmişsin diyo annemde de olmamış bakalım

X