Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canim aminn insallahh .bakalimm ama cokk stres var bende bilmiyorum nasil asacagimminsallah canım dualarım senınle rabbım senıde ınsallah hayırlıysa eger mayıs annelerı arasına katsın. bende ılk evlendıgımde mayıs annesı olmayı ıstemıstım sonra vazgecıp daha erken anne olmak ıstemıstım ama 4 ay istememe ragmen Rabbım yıne mayıs annesı olmayı nasıp ettı cok sukur :)
fundacım benım su ıkı gundur o saol arafta bahsettıgınız sanıyeler suren bı agrı mı desem bıseymı batıyor gıbı oluyor öyle bısey var zaman zaman geıyor aslında endıselıyım bu durumdan sende yada hamıle olan dıger arkadslar da oluyomu boyle ?
evet banada oluyo canım arada sanki bişey pırpır ediyo sonra ayağımı uzatıyorum veya duruşumu değiştiriyorum geçiyoo.bebeğimin hareketi desem hissetmek için çok erken gibi geliyo gaz sancısı gibi de geliyo bazen .ama devamlı bi ağrı ve renkli akıntı ,kanama olmadığı sürece endişelenmemeliyiz canım yaa.
sagol canim aminn insallahh .bakalimm ama cokk stres var bende bilmiyorum nasil asacagimm
insalah canimm .ama sanki buay olmasadaa daha dayanacak gucum yok saniyorum ama .insanda yinede bir umut oluyo gelecek ayyy.gogus uclariniz hemen karardimii yoksa aynimicanım inşallah istediğin gibi olur ben 28 yaşındayım ilk bebeğim hiçbirimiz için geç değil tabiki bizler olgun anneler olucazzzzzzzz yaaaaaaa
cok sagol canım yaa ıcımı rahatlattın bıraz olsun ılk oldugu ıcın ne kadar cok endıselerımız var degılmı hepımızın Rabbım ınsallah o kucucuk varlıgı mıs kokusuyla kucagımıza almayı nasıp eder
çok sevindimmmmmm. ben gazi de felsefe grubu öğrt den mezunum bir yıl dersanede çalıştım sonra devlete geçtim ogün bugündür köy kasaba dolaşıyoruz iştee.ben klomen kullandım ama çatlatma iğnesi olmadım. sen nerden mezunsun canım
inşallah canım yaa herkes rahat ol çok panik yapıyosun diyoo ama sanki elimde herşeyi bilmek istiyorum bebeğim için ne yapsam iyi olur diye araştıryorum.tabiki onlarda haklı sakınan göze çöp batar rahat da olmak lazım .ama elde değil hapşurunca bile korkuyorumm
insalah canimm .ama sanki buay olmasadaa daha dayanacak gucum yok saniyorum ama .insanda yinede bir umut oluyo gelecek ayyy.gogus uclariniz hemen karardimii yoksa aynimi
ewet canim haklisinn tesekkurlerrr.. opuyorumnanaktanvalla benim bi hafta sonra kararmaya başladı .bende sen gibi adetim daha geçmemişti internetten araştırdım erken gebelik belirtileri diye bütün belirtileri kendimde buluyordum o ay adet oldum.çok üzüldümmm. ama bir ay sonra hamile kaldım.ne olursa olsun üzülme allahım hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
bendede gaz var asiri ama bilmiyorumm yaa cunkuu yumurtlama gunu biz bisey yapmadikkiii o yuzden pek umitlenmiyorumm:1no2:merhaba ravzanur bende gaz oluyor da kabızlık şikayetim yok ...
canim sen dr. gittin degilmii .benim de o kadar çok lekelenmem olduki anlatamama...ramazan ayı boyunca hemen hemen her gün oldu...ben de hiç hamileleik aklıma gelmedi okuldan bir arkadaş hamile olabilirsin dedi...o gün test alıp yaptım pozitif çıktı meğerse hamileymişim...ben folik asit kullanmaya başlamıştım onun yan etkisi olarak düşündüm ancak değilmiş....
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hosgeldin canimmkaydirigubbakcemile2hihoyyytslm arkadaşalar
ben geldiiiii