2010 Mayıs Anneleri

adetin 1.gününü 1 kabul edip 10.günden 20.güne kadar gün aşırı ilşki önermişti doktor bize
canimm biliyorum ama o gunlere gelince canimizz hicc istemiyoo sanki zorunlu gibi kendimden nefret ediyorumm bide 8 senelik evliyizz oyle haftada 3 kere fellan cok geliyo bizeee .sormasi ayip olmasin sizde haftada 1 mii beraber oluyosunuzz

canimm biliyorum ama o gunlere gelince canimizz hicc istemiyoo sanki zorunlu gibi kendimden nefret ediyorumm bide 8 senelik evliyizz oyle haftada 3 kere fellan cok geliyo bizeee .sormasi ayip olmasin sizde haftada 1 mii beraber oluyosunuzz

anlıyorum.evet bu dönemde biraz görev gibi oluyo insan strese giriyo.ama iki güne bir ilişki olsa şans artıyo tabii

hosbulduk nabersiniz nasıl gıdıyor ? sankı benım bulantılarım azaldı gıbı cok sukur sızınde ınsallah bır an once kesılır bulatılarınız

evet öle bi kaç saniye sürüyooo ama aynı zmanda adet sancısı gibi sancıda oluyo zman zaman adetini bi hafta geçince o da geçiyoo
bende var oyle bir durumm zonkluyomuu desem ignemi batiyoo hafif belim agriyo ama oda sol taraff.goguslerim zaten acayipp. gecelerii sicaklik basiyomuuydu ya

fundacım bende felsefe ogretmenıyım tayın ısı olamdı benım .daha dogrusu cokta cabalamadım .dersanede calıstım 4 yıl.gecen yıl cıktım.ben sosyolojı okudum sen ne okudun ve nerde okudun.bu arada bı ortak noktamız daha bende klomen ve catlatma ıgnesıyle hamıle kaldım

evet canım geceleri sıcak da basıyodu.inşallah hamilesindir
ayy umutlanmiyorum zaten inanmamkii .bugun bebek ayakkkabisi alcaktimm ama almadim bilee..hep ruyaalrimda erkek bebekler kucagimda bende cok rahatliyolar uyuyolarr kucagimdaaa..insallah bende sizin gibi mayis annesi olurum burada:1rolleyes:

fundacım benım su ıkı gundur o saol arafta bahsettıgınız sanıyeler suren bı agrı mı desem bıseymı batıyor gıbı oluyor öyle bısey var zaman zaman geıyor aslında endıselıyım bu durumdan sende yada hamıle olan dıger arkadslar da oluyomu boyle ?

benimki aksine artmaya başladı.inşallah hep böyle devam etmez senin nasıl gidiyooo

benım cok ıyı gıdıyor masallah bır ıkı gundur sankı azaldı bulantılarım cok yıyeyemıyorum karnım acıkıyor yemeklerı aklıma getırdıkce mıdem bulanıyor ama yerken bısey yok

çok sevindimmmmmm. ben gazi de felsefe grubu öğrt den mezunum bir yıl dersanede çalıştım sonra devlete geçtim ogün bugündür köy kasaba dolaşıyoruz iştee.ben klomen kullandım ama çatlatma iğnesi olmadım. sen nerden mezunsun canım

ayy umutlanmiyorum zaten inanmamkii .bugun bebek ayakkkabisi alcaktimm ama almadim bilee..hep ruyaalrimda erkek bebekler kucagimda bende cok rahatliyolar uyuyolarr kucagimdaaa..insallah bende sizin gibi mayis annesi olurum burada:1rolleyes:

insallah canım dualarım senınle rabbım senıde ınsallah hayırlıysa eger mayıs annelerı arasına katsın. bende ılk evlendıgımde mayıs annesı olmayı ıstemıstım sonra vazgecıp daha erken anne olmak ıstemıstım ama 4 ay istememe ragmen Rabbım yıne mayıs annesı olmayı nasıp ettı cok sukur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…