2010 Mayıs Anneleri

yaa kızlar ben ıkı gunde bir mutlaka rüyamda ya pastanede pasta yerken yada lokantada yemek yerken görüyorum hemde tabak tabak komik dimi

kızlar nerde doğum yapcas ya :1closedeyes:

şimdi de bu takıldı kafama.

canım sıkılıyo aklıma bissürü şey geliyo..

offffff evde olsam yatsam şöle uzansam tv seyretsem uyusammmmmmmmmm işten de sıkıldım:1no2:

kızlar menepozlu gibiyim ya:mymeka:

yaa kızlar ben ıkı gunde bir mutlaka rüyamda ya pastanede pasta yerken yada lokantada yemek yerken görüyorum hemde tabak tabak komik dimi

alkisalkisalkis
bende hep bebekle alaklaı bişeyler görüyorum bugun de oda takımı bakıyodum rüyamda
senin iştahın açıkmı:uhm:

sorma nida aynen keşke evde olsam:sinifsinif:
bende anahtarı kocişimde unutmuşum saat 8:30 a kadar görümcemde oturup onu beklicem:sinifsinif:

benim yine karnım açıktı yaaaacokacimcoook
bıktım valla yemek yemekten ya bu arada canım pasta istedi he:mymeka:

sorma nida aynen keşke evde olsam:sinifsinif:
bende anahtarı kocişimde unutmuşum saat 8:30 a kadar görümcemde oturup onu beklicem:sinifsinif:

Ooo niye unuttun anahtarı

görümceyle çene çalarsınkaydirigubbakcemile3

offffffff yemek de yok akşamakaydirigubbakcemile

ben hamile kalmadan önce günlerimi hesaplardım hiç ama hamile kaldığım ay hiç umursamamıştım veren Allah veriyo işte

alkisalkisalkis
bende hep bebekle alaklaı bişeyler görüyorum bugun de oda takımı bakıyodum rüyamda
senin iştahın açıkmı:uhm:

ben dün gece rüyamda ilk süt çok önemli bebeği emzir diye sayıklıyomuşum eşim anlatırken koptu gülmekten:roflol::roflol:

kızlar anne adayları hepinizi kocaman öpüyorum bebişlerinize ve kendinize çook iyi bakın yarın görüşmek üzerelülülülülülü

sorma ya
canımmm sen bide eve gidip yemek mi yapıyon:uhm:

vala kociş erken çıkarsa o yapıyo ben ondan önce gelirsem ben yapıyorum:umursamaz:
siz napıyonus canım:çok üzgünüm:

ben dün gece rüyamda ilk süt çok önemli bebeği emzir diye sayıklıyomuşum eşim anlatırken koptu gülmekten:roflol::roflol:

hay Allah güldüm buna ya:roflol:

karnımın açıkması senden değil ama pasta istemem senden oldu bana pasta borçlusun :1shok:

ayy yaparım kızz çok da severim yapmayıda yemeyide ama mutfağa giremiyorum şu sıra malum babamız yapıyo yemeklerimizi.söz bir ay sonra yapıcam.siz yine şanslınız büyükyerlerde yaşıyosunuz canınızın istediğini alabilirsiniz ya yapamasanız da biz işimizden dolayı pastane nin bile olmadığı bi yerde yaşıyoruz eşim hep öle dua ediyo buralarda olmıcak bişeyi canın gecenin bi yarısı çekmez inşallah diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…