ben dün gece rüyamda ilk süt çok önemli bebeği emzir diye sayıklıyomuşum eşim anlatırken koptu gülmekten:roflol::roflol:
oh ohoh sohbet bayagi iyi yine ben geldim bayanlarhihoyyyt
funda Allah kolaylık versin canım nerdeydin sen?
off hakkat yaa yemek olayını napıyonus şule ?
çankırının orta diye bi ilçesindeyiz ben lisede felsefe öğretmeniyim eşim se bi köy okulunda türkçe öğretmeni onun okulunun lojmanı var ilçede de kaloriferli ev yok bundan dolayı köyde lojmanda oturuyoruz.ben geliş gidiş yapıyorum ilçeye.bu sene tayin isticez mayısda inşallah bebeğimin şansını çıkar bu defa balıkesirliyiz aslında
çankırının orta diye bi ilçesindeyiz ben lisede felsefe öğretmeniyim eşim se bi köy okulunda türkçe öğretmeni onun okulunun lojmanı var ilçede de kaloriferli ev yok bundan dolayı köyde lojmanda oturuyoruz.ben geliş gidiş yapıyorum ilçeye.bu sene tayin isticez mayısda inşallah bebeğimin şansını çıkar bu defa balıkesirliyiz aslında
ya nidacım sizin kocalar ne güzel yemek pişiriyo he benimki hiç beceremez öle şeyleri yapmazda yani ben öle geçiştiriyorum ya kayınvalideme gidiyorum yada öle aparatif bişeyle geçiştiriyorum kocam yemek yapmasada şikayet etmiyo çok şükür ona anlayışlı davranıyo
ya nidacım sizin kocalar ne güzel yemek pişiriyo he benimki hiç beceremez öle şeyleri yapmazda yani ben öle geçiştiriyorum ya kayınvalideme gidiyorum yada öle aparatif bişeyle geçiştiriyorum kocam yemek yapmasada şikayet etmiyo çok şükür ona anlayışlı davranıyo
ne güzel ama kayınvalidene yakınsın en azından
oh ohoh sohbet bayagi iyi yine ben geldim bayanlarhihoyyyt
sagol canim sende bebisinde allaha emanett kendine iyi bak:CüvCüv:ben ufaktan toparlanıyorum kıslar 5bucuk a geliyo. hepiniz Allah a emanetsinizz bebişlerle...a.s.
yok caniom biz 8 senelik evliyiz ama bebek dusunmedik yaslarimiz kucuktuu ama simdii 1,5 senedir istiyoruz .biz heralde gunleri denk getiremiyozz cunkuu iliski biraz az oluyo bu aralarrravzanur herhangi bir tedavi sürecindemiydin.ben pko hastasıyım ve klomen denilen yumurta geliştirici bir hapla ve yumurta takibiyle hamile kaldım
yok caniom biz 8 senelik evliyiz ama bebek dusunmedik yaslarimiz kucuktuu ama simdii 1,5 senedir istiyoruz .biz heralde gunleri denk getiremiyozz cunkuu iliski biraz az oluyo bu aralarr