2010 Mayıs Anneleri

funda Allah kolaylık versin canım nerdeydin sen?

off hakkat yaa yemek olayını napıyonus şule ?

ya nidacım sizin kocalar ne güzel yemek pişiriyo he benimki hiç beceremez öle şeyleri yapmazda yani ben öle geçiştiriyorum ya kayınvalideme gidiyorum yada öle aparatif bişeyle geçiştiriyorum kocam yemek yapmasada şikayet etmiyo çok şükür ona anlayışlı davranıyo

funda Allah kolaylık versin canım nerdeydin sen?

off hakkat yaa yemek olayını napıyonus şule ?

çankırının orta diye bi ilçesindeyiz ben lisede felsefe öğretmeniyim eşim se bi köy okulunda türkçe öğretmeni onun okulunun lojmanı var ilçede de kaloriferli ev yok bundan dolayı köyde lojmanda oturuyoruz.ben geliş gidiş yapıyorum ilçeye.bu sene tayin isticez mayısda inşallah bebeğimin şansını çıkar bu defa balıkesirliyiz aslında

ayyy inşallah hayırlısı olur senin için...
Allah gönlüne göre versin:teselli:

ben bu arada bebeğimin karnını doyurdum.bu saatlerde yiyorum sonra eve gidince genelde yemiyorum yersemde meyva yiyorum iyi oluyo

inş gönlünce hayırlı bire yere taşınırsın canım opuyorumnanaktan
bebek nasibiyle gelirkaydirigubbakcemile5

canım bişey çektii yaa ama sölemim burda off akşam ondan yapiyim sen aparatif deyincekaydirigubbakcemile3
şulecim seninki de iyi vala geçiştirmelikleri kabul ediyo güzel yanekaydirigubbakcemile5

ne güzel ama kayınvalidene yakınsın en azından

ewt canlarim yaa sizlerde olmasa nasil gecirecegim bu stresli gunleriii:1hug:
yarin n diyxecekkki dr. cok merak eddiyomm ben uyuyamamm artik bu geceopuyorumnanaktan

ben ufaktan toparlanıyorum kıslar 5bucuk a geliyo. hepiniz Allah a emanetsinizz bebişlerle...a.s.

ravzanur herhangi bir tedavi sürecindemiydin.ben pko hastasıyım ve klomen denilen yumurta geliştirici bir hapla ve yumurta takibiyle hamile kaldım

ravzanur herhangi bir tedavi sürecindemiydin.ben pko hastasıyım ve klomen denilen yumurta geliştirici bir hapla ve yumurta takibiyle hamile kaldım
yok caniom biz 8 senelik evliyiz ama bebek dusunmedik yaslarimiz kucuktuu ama simdii 1,5 senedir istiyoruz .biz heralde gunleri denk getiremiyozz cunkuu iliski biraz az oluyo bu aralarr

yok caniom biz 8 senelik evliyiz ama bebek dusunmedik yaslarimiz kucuktuu ama simdii 1,5 senedir istiyoruz .biz heralde gunleri denk getiremiyozz cunkuu iliski biraz az oluyo bu aralarr

adetin 1.gününü 1 kabul edip 10.günden 20.güne kadar gün aşırı ilşki önermişti doktor bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…