- 5 Eylül 2009
- 7.730
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa kızlar ben ıkı gunde bir mutlaka rüyamda ya pastanede pasta yerken yada lokantada yemek yerken görüyorum hemde tabak tabak komik dimi
kızlar nerde doğum yapcas ya :1closedeyes:
şimdi de bu takıldı kafama.
canım sıkılıyo aklıma bissürü şey geliyo..
offffff evde olsam yatsam şöle uzansam tv seyretsem uyusammmmmmmmmm işten de sıkıldım:1no2:
kızlar menepozlu gibiyim ya:mymeka:
alkisalkisalkis
bende hep bebekle alaklaı bişeyler görüyorum bugun de oda takımı bakıyodum rüyamda
senin iştahın açıkmı:uhm:
sorma nida aynen keşke evde olsam:sinifsinif:
bende anahtarı kocişimde unutmuşum saat 8:30 a kadar görümcemde oturup onu beklicem:sinifsinif:
yok hiç bişey yiyemiyorum.normalde çok iştahlıydım ama bünye açlığa alışamadı rüyasında tatmin oluyo galiba
benim yine karnım açıktı yaaaacokacimcoook
bıktım valla yemek yemekten ya bu arada canım pasta istedi he:mymeka:
ayy ben dedim diye mi oldu yoksa aslında ne gördüm ismini yazmamaya genel adını kullanmaya çalıştım ama kusura bakma canım
ben hamile kalmadan önce günlerimi hesaplardım hiç ama hamile kaldığım ay hiç umursamamıştım veren Allah veriyo işte
alkisalkisalkis
bende hep bebekle alaklaı bişeyler görüyorum bugun de oda takımı bakıyodum rüyamda
senin iştahın açıkmı:uhm:
Ooo niye unuttun anahtarı
görümceyle çene çalarsınkaydirigubbakcemile3
offffffff yemek de yok akşamakaydirigubbakcemile
benim yine karnım açıktı yaaaacokacimcoook
bıktım valla yemek yemekten ya bu arada canım pasta istedi he:mymeka:
ben dün gece rüyamda ilk süt çok önemli bebeği emzir diye sayıklıyomuşum eşim anlatırken koptu gülmekten:roflol::roflol:
sorma ya
canımmm sen bide eve gidip yemek mi yapıyon:uhm:
ben dün gece rüyamda ilk süt çok önemli bebeği emzir diye sayıklıyomuşum eşim anlatırken koptu gülmekten:roflol::roflol:
kızlar anne adayları hepinizi kocaman öpüyorum bebişlerinize ve kendinize çook iyi bakın yarın görüşmek üzerelülülülülülü
Pasta hiiç yiyemiyorum artık ya tatlı türü yanilaelaelaelaelae
karnımın açıkması senden değil ama pasta istemem senden oldu bana pasta borçlusun :1shok: