bende aranıza katılmak isterim 6+2 gün
kizlar yardim istedim ayrica herkesi tebrik ettim askk olsun biriniz bari cevap yazsaydii
pempemsi kahve rengi degil .bide normalde cok akintim olurdu olmaya yakin ama bu ay kupkuru biseycikler yokk .gecen ay boyle reglime 10 gun kala kahve rengi geldi ama hamis degildimm bilmiyorumm,kan derken canım adetteki gibi kırmızı mı pembemsi kahve gibi mi.adet olmana ne kadar var canım
ayy canim hos geldinn .ama ben henuz katilamadim araniza bende istiyomm yaaaam boyle yazmakk artik ..allahim duy sesimi n olur :sinifsinif:
canım doğumda sonra kilo vermek normalden daha kolay hem emziriyosun hemde bütün düzenin bozuluyo uyuyamıyosun sürekli bi koşturmaca bebek ağladı, acıktı, altını pisletti, acaba kustumu, iyimi filan derken sürekli gel git içinde olcaksın hamilelik diyet yapmak için uygun bi zaman değil neticede önemli olan bebeğimizin sağlığı değilmi? sadece fazla yememeğe özen göster bebeğin için faydalı şeyler ye bol sebze meyve beyaz et tavuk balık bunlar zaten kilo yapmıyo. ki zaten hepimiz kilo alıcaz mutlaka bi bebeğimiz olucak annelik duygusunu tadıcaz varsın biraz fazla kilomuz olsun
canim basta izin alim dedim kibar olsun diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3canım kusura bakma ya sen sorunu sor bılenler yardımcı olacaltır
bilmiyorum fundacim su bekleme gunu gelince bir gerginimki sormaa
pempemsi kahve rengi degil .bide normalde cok akintim olurdu olmaya yakin ama bu ay kupkuru biseycikler yokk .gecen ay boyle reglime 10 gun kala kahve rengi geldi ama hamis degildimm bilmiyorumm,
günde en az 10 tane sigara içerdim adetim bi gün gecikti hiç terddütsüz bıraktım.bir kere bile içmeyi istemedim.bana öle geliyoki bebeğim de annesini büyütecek annesi onun için sağlıklı yaşayayım derken bi bakacak artık sağlıklı yaşıyo kilo da veririm sigarada içmem ne gerekiyosa yaparım ben onun için.ayy çok duygusallaştım ben kızlar yaaaa
amin insallah canimm ... yarin dr. gitcem tum hormon testlerini yaptircam .1 veya 2 ekimde regli olmam lazim normaldeemafoldumbenravzacım ben 01.09 da öğrendim hamile olduğumu o gün burda başka bi topicte karnım çok ağrıyo bu hamilelik belirtisi olabilirmi yazmıştım bazıları olabilir bazıları olmaz filan diye yanıtlamışlardı. o gün dedimya Allah ım ne olur yarın buraya geldiğimde HAMİLEYİMM yazabileyim ve rabbim dualarımı kabul etti inşallah seninkide öyle olur
canım bende sıgara ıcıyordum testı yaptıgım gunden berı 1 tane bıle ıcmedım bende bebegım ıcın herseyı yaparım bızde cok bekledık bu bebek ıcın ınan cok kıymetlı allah hepımıze bagıslasın
hoşgeldin canım miniğinle beraber:CüvCüv:bende aranıza katılmak isterim 6+2 gün
amin insallah canimm ... yarin dr. gitcem tum hormon testlerini yaptircam .1 veya 2 ekimde regli olmam lazim normaldeemafoldumben
bendede normalde altimi islatmis zannediyodum oyle geliyodu diger aylar ama bu ay oyle bisey olmadi bendee ..pekala yumurtlama takibi yaptinizmi siz
ben yarin normal 6 ayda bir kontrolle gidiyorumm o kontrolum var .bebek istedigimizide biliyo 1 sene bekle dedi bir sene doldu geciyo bile onun icin bir sorun varmi diye gidecegim .sagol canimm hadi hepinuizi opuyorummcanım o zaman idrarda çıkmasa bile kanda kesin çıkar beta hcg den kesin belli olur hadi bakalım inşallah allah gönlüne göre verir
aynı bende de öyle olmuştu hamile kaldığımı öğrendiğimden önceki ay regl olmuştum çok üzülmüştüm ağustosta ise yoğundum taşınma ev yerleştirme falan işten yorgun geliyodum iftarı yapıp yatıyodum eşim tembelliğe alıştırma kendini diyodu ama elimde değildi ben de havasına alışamdım ondan meğer bebiştenmiş rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu:Saruboceq:ben hamile kalmadan önce günlerimi hesaplardım hiç ama hamile kaldığım ay hiç umursamamıştım veren Allah veriyo işte