ben de sağlık ocağında tartılmıştım 66ydı dün doktorda tartıldım 67,5 ma iki haftada alamam kilo heralde tartıdan tartıya değişiyo
evet canım tartıdan tartı ya deısıyo ben 3 yerde tartıldım 2-3 kılo farkedıyo hep aynı yerde tartıl o zasman analrsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de sağlık ocağında tartılmıştım 66ydı dün doktorda tartıldım 67,5 ma iki haftada alamam kilo heralde tartıdan tartıya değişiyo
funda üzülme zayıflar dahaçok kilo alıyomuş öyle okumuştum 12-17,5 arası alırmışız kilo doğumdan sonra inşallah veririz
allahim hepinizin bebeislerini saglikla kucaginiza almayi nasip etsin .insallah bende bu ay sizlere katilir sohbet ederim sizlerlee:1hug:
canim sagol cevap verdigin icin .ben her ay umutlanan bir anne adayi olarak size bir soru soracaktim ..benim gunume 2 gun kaldi ve esimle beraber oldugumda hafifi kan geliyodu bu reglimin gelecegine isaretmi yoksa hamileliktede oluyomuydu sizdeinşallah sağolasıınopuyorumnanaktan sen hamilemisin yoksa hazırlanıyomusun hamileliğe:uhm:
inşallah kızlar sağolun desteğiniz için.hayatta hiç birşeyim bu kadar önemli olmamıştı benim için doktor bebeğin için yeme derse kesinlikle yemem ölürüm ben onun için yeterki o sağlıklı olsun
canim sagol cevap verdigin icin .ben her ay umutlanan bir anne adayi olarak size bir soru soracaktim ..benim gunume 2 gun kaldi ve esimle beraber oldugumda hafifi kan geliyodu bu reglimin gelecegine isaretmi yoksa hamileliktede oluyomuydu sizde
günde en az 10 tane sigara içerdim adetim bi gün gecikti hiç terddütsüz bıraktım.bir kere bile içmeyi istemedim.bana öle geliyoki bebeğim de annesini büyütecek annesi onun için sağlıklı yaşayayım derken bi bakacak artık sağlıklı yaşıyo kilo da veririm sigarada içmem ne gerekiyosa yaparım ben onun için.ayy çok duygusallaştım ben kızlar yaaaa
kizlar yardim istedim ayrica herkesi tebrik ettim askk olsun biriniz bari cevap yazsaydii
inanirmisin dus alirken stildeki su goguslerimii okadar acidtiyokii sizinkilerde okadar hassaslastimii .belirtileri nasil bana yazarmisin canim zahmet olmazsa ve yumurlamamnin kacinci gununde esinle birlikte olduninşaallah umutların boşa çıkmaz
bilmiyorumki canım bende hiç bi zaman böyle bişey olmadı yani ne regli zamanında nede hamilelik zamanımda ama yani bence bu bi belirti değildir hatta tam aksine eğer hamileysen tehlikeli bi durum:sinifsinif:
canim sagol yanitin icin bu aralar biraz agrasifimde kusurabakmayin n olur bide batmalar oluyo ardada..ama o kani gorunce moralim inan sifir olduusenağlamacanım kusura bakma sen bir soru sormuşşsun arada hepimizin kaynayabiliyo soruları .benimde adetime 5 gün kala falan kahverengi lekelenmelerim olmuştu bende adet olacam diye bekledim bekledim ama bi hafta sonra bi test pozitifffffffffff allahım sanada yaşatsın bu duyguyu inşallah.yerleşme kanaması da olabilir belki
inanirmisin dus alirken stildeki su goguslerimii okadar acidtiyokii sizinkilerde okadar hassaslastimii .belirtileri nasil bana yazarmisin canim zahmet olmazsa ve yumurlamamnin kacinci gununde esinle birlikte oldun
bende aranıza katılmak isterim 6+2 gün
ayy canim hos geldinn .ama ben henuz katilamadim araniza bende istiyomm yaaaam boyle yazmakk artik ..allahim duy sesimi n olur :sinifsinif:bende aranıza katılmak isterim 6+2 gün
canim sagol yanitin icin bu aralar biraz agrasifimde kusurabakmayin n olur bide batmalar oluyo ardada..ama o kani gorunce moralim inan sifir olduusenağlama
canim sagol yanitin icin bu aralar biraz agrasifimde kusurabakmayin n olur bide batmalar oluyo ardada..ama o kani gorunce moralim inan sifir olduusenağlama
bilmiyorum fundacim su bekleme gunu gelince bir gerginimki sormaaevet göğüsler oldukça hassalaşıyo canım.benim kahverengi lekelenmeler vardı göğüslerim acıyodu kasıklarıma bıçak saplanıyo gibi oluyodu halsizlik vardı.inşallah hamilesindir canım