içim ürperdi yakızlar şuna bakın
kızlar bu arada hiç doğumu düşündünüzmü yani sezeryan , normal bi tercihi olan varmı?:uhm:
rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin :Saruboceq:
kızlar bu arada hiç doğumu düşündünüzmü yani sezeryan , normal bi tercihi olan varmı?:uhm:
ben normal istiyorum tabi bir aksilik olmazsa
sonunda ben de çizelgemi yaptım...funda ve dimples arkadaşlarıma teşekkür ediyorum anlatımları için...bebişim biraz daha büyüsün istedim o yüzden bekledim biraz...ama içimde hala korkular yaşıyorum...
ben epidural normal düşünüyorum ama sadece düşünüyorum şuan. çünkü doğum yapma zamanı yaklaştıkça korku geliyormuş ve fikir değişiyormuş. bir aksilik olmazda son anda korkmazsam epidural normal istiyorum inşallah
benimde:1shok:
rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin :Saruboceq:
ben günde üç tane progestan,bir elevit,bir folik asit içiyorum...üç günde bir de iğnem var...
canım çalışmak da istemio:çok üzgünüm:
aminn...resimden ürperdim gerçi:sinifsinif:
bu arada ben normal doğum diorum amaaa dayanamazsam falan nolur bilmem.. ogün olaa hayrolaa..:1ninca:
canım aslında biz ankaraya çok yakın çankırının bi ilçesinde öğretmeniz eşimle ama hastane için ankaraya gidyoruz.bi kere melike hanıma gittim özeline zekai tahirin doktorlarından ama tstler falan zekai tahir kalabalık beynimiz döndü şimdi cinnahda hrs kadın hastalıkları diye bi kadın doğum hastanesine gidiyorum kutlugül yüksel doktorum.memnunum hatta biz giderken epey endişeliydik çok mu para alırlar diye malum memuruz.ama korktuğumuz gibi olmadı sevkli gidince muayane ücreti 60 ytl.güvenebilecek doktor bulamak çok zor bi mesele yaa ama şimdi içim rahat allaha şükür