2010 Mayıs Anneleri

kızlar bu arada hiç doğumu düşündünüzmü yani sezeryan , normal bi tercihi olan varmı?:uhm:

sonunda ben de çizelgemi yaptım...funda ve dimples arkadaşlarıma teşekkür ediyorum anlatımları için...bebişim biraz daha büyüsün istedim o yüzden bekledim biraz...ama içimde hala korkular yaşıyorum...

ben de normal istiyorum ama bakalım şartlşar neyi gösterecek...benim bulunduğum yerde uzman dr bile yok..herhangi bir dalda...biz de hastane için kayseriye gidiyoruz..

ben normal istiyorum tabi bir aksilik olmazsa

bende aslında normal istiyorum hatta eşim sanki kendi doğurucak gibi normal yapim diye baskı yapıyo..
ama ben çok korkuyorum:sinifsinif:
bide yırtıyolar dikiyolar bilmem ne mafoldumben
epudral anastyeziyle normal doğum düşünüyorum bende bi aksilik olmazsaÇok üzgünüm çoook

hepimiz zaman zaman yaşıyoruz o korkuları şu bir ayıda bi atlatsak azalıcak bu korkular.benim kesenin etrafında kan vardı geçen hafta gittiğimde ödüm kopuyor valla inşallah herşey yolundadır haftaya gidecez bakalım dinlenmekten başka bişey gelmiyor elimden

ben günde üç tane progestan,bir elevit,bir folik asit içiyorum...üç günde bir de iğnem var...

bende epudral normal istiyorum ksımetse.biraz önce anne karnında yaşama yolculuk belgeselini izledim de izlerken bile korktum o anları düşündüm bi an doğum yaklaşınca doğumhaneye girerken kafamızda o şeyler üzerimizde mavi ameliyat elbisesi ıyyyy ürktüm bi an..
o belgeseldeki kadında epudral normal yapıyodu...

epidural normal riskli geliyo bana çok iyi bir anestezi uzmanı olması lazım.tabi doğum yaklaştıkça korkup fikir değiştirebilirim belki

benim de zaman zaman kanamama oluyor..bu hafta rapor aldık dinleniyorum..inşallah geçer de rahatlarım biraz daha...Allah herkesin bebğini bağışlasın...

arkadaşlar çok fazla uykum geldi ben biraz uzanıcam herkese sevgiler...

ben günde üç tane progestan,bir elevit,bir folik asit içiyorum...üç günde bir de iğnem var...

ben iğne olmuyorum ama günde 3 progestan var.ve folik asit alıyorum bi tane.daha vitamine başlamadık ama.belki haftaya seninde kesenin etrafında hematom mu var canım

canım çalışmak da istemio:çok üzgünüm:

aminn...resimden ürperdim gerçi:sinifsinif:

bu arada ben normal doğum diorum amaaa dayanamazsam falan nolur bilmem.. ogün olaa hayrolaa..:1ninca:

evet canım aynen öle o gün ola hayrolakaydirigubbakcemile5

ben özel kecıoren hastanesıne gıdıyorum.dr um cok ıyı.bızım cocuk olmuyordu.tedavıyede oraya gıtmısıtm.ama cumartesı akrapol hastanesıne gıdıcem.sırf cok methettıler dıye merakımdan bı gıdıp gorcem.

ya ben evde olan arkadaşları çok kıskanıyorum hele bide diyolar ya benim uykum geldi yatim yada uzanayım ....delikafadulden
yaaaa çok kıskancım ohhh kızlar sizin yerinizde olmayı çok isterdim valla keşke ev,mde olsamda ayağımı uzatıp elimde kumanda uzanıp tv izlesem

epd. normal diyordum. ama fikrim değişti bile epd. sezeryan temiz iş. sezeryanla doğup büyüyen yaşlanan çok insan var etrafımda. normalle ilgili duyduklarımı size yazmıcam. belki abartıdır. korkmanızı istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…