2010 Mayıs Anneleri

fundacım sen hangı hastaneye gıdıyosun bı ankaralı sen varsın galıba

benim doktor, folicleri bitir 19ekime kadar da başka bişey içme dedi. tahliller ölçümler falan yapılcak öyle vitamin vb. verilcek. artı kabızlık da var. hergün 30dk yürüyüşte verdi.

fundacım sen hangı hastaneye gıdıyosun bı ankaralı sen varsın galıba

canım aslında biz ankaraya çok yakın çankırının bi ilçesinde öğretmeniz eşimle ama hastane için ankaraya gidyoruz.bi kere melike hanıma gittim özeline zekai tahirin doktorlarından ama tstler falan zekai tahir kalabalık beynimiz döndü şimdi cinnahda hrs kadın hastalıkları diye bi kadın doğum hastanesine gidiyorum kutlugül yüksel doktorum.memnunum hatta biz giderken epey endişeliydik çok mu para alırlar diye malum memuruz.ama korktuğumuz gibi olmadı sevkli gidince muayane ücreti 60 ytl.güvenebilecek doktor bulamak çok zor bi mesele yaa ama şimdi içim rahat allaha şükür

aaa ekleyebilmişim dimples şaka falan tyaptığım yoktu sadece birbirimizi anlamadık canım çizelge deyice ben bebeklerle ilgili şeyleri yazdığın çizelge zannettim sonra dönüp tıklayıp yaptım saol yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…