2010 Mayıs Anneleri

sağol canım yaa

haklısın aslında

kızlar asıl soruyu soruyorum şimdik, burdan antebe özel arabayla 40-50 dk. da gidiliyor, yani ilerde ani doğum falan olursa yetişebilir miyim sizce?

yetişirsin doğumuna yakın merkeze gidersin kalacak yerin varmı

merhaba funda. bizim senle günümüz aynı. ben ilk defa bu sabah çıkardım. saçlarımda inanılmaz dökülüyo. doktora sordum vitamin eksikliğinden dedi. taramaya korkuyorum. 11.haftada vitamin vercekmiş

canım evet bende bu hafta başladım çıkartmaya .peki sen folik asit kullanıyomusun.bu haftadan sonra gereksiz falan diyorlar .peki vitamini şimdiden almaya başlasak bi sakıncası olur mu benim iki hafta var doktora gitmemede

ya hulya sorma benımde cumartesı dr randevum vardı bende kalp atısını duymadım daha.dr un tum gun amelıyatı varmıs ertelendı o yuzden hemde 1 hafta ama bende baska bı hastaneden randevu aldım oraya gıdıcem cok merak edıyorum ya daha kalp atısılarını duyamadık

ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
mafoldumben

Mesaj (Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !):

Seçenekler
Son Mesajdan alıntı yapmak istiyor musunuz?

üzülme tatlımm inş iyi bi doktor çıkar karşına şimdiden sıkıntı yapma.:teselli:

hastane çıkış seti çok tatlı

ay ayyy bunlardan alcas demiihihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…