2010 Mayıs Anneleri

bana sezeryan daha cazip geliyo tamam doğum sonrası birraz ağrı oluyo ama normal doğumda ne kadar ağrı çekeceğini bile bilmiosun 50 gün önce arkadaşım sezeryanla doğurdu ondan cesaret aldım bende. 3 günde taburcu oldu eve gittiğinde ayaktaydı fazla eyilip kalkamıyodu ama çokda kötü değildi. benim en çok canımı sıkan karnı çok şiş kalmıştı sanki doğurmamış gibi ama oda 1 ayda indi. bende sezeryanle yapıcam kısmet olursa

yeni gelen arkadaşlarımız hepiniz hoşigeldiniza.s. bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun inş.
listeyle dimples arkadaşımız ilgileniyo oda 2 saniye önce çıktı
onu gördüğünüzde tekrar bilgilerinizi yazarsanız ekler sizi listeye

sezeryan doğum açısından rahat ama sonra ne bilim hem göbeğim sarkık kalır diye korkuyorum hemde işte en sağlıklısı normal doğummuş ya o yüzden

canım bu kılo ve sarkma meselesı bence bunyeyle ılgılı bısey benım normal yapıpta gr kılo veremeyen ve heryerı cok bozulan ama sezeryan yapıp cok cabuk kılosunu veren tanıdıklarım var cokta ıyı gorunuyolar.bence bunye meselesı bırazda.dogum cok etkılemıyo dıye dusunuyorum.benım ablam sezeryan yaptı ve tam 8-9 ay sonra eskı kılosuna gerı geldı.ınsallah ona cekmısımdır bu arada:)

evet canım ya ben hep can koşal ı iyi diye duydum .ama doğum konusunda bi arkadaşım asla orayı tercih etmememi söyledi oranın böle kötü bi imajı var mış bu konuda bende son anda vazgeçtim oraya gitmekten ya hrs deki doktorum iyi ama doğumda çok para alırlar diye endişeliyim.bakalım sen bi akropal a git de deneyimlerini benimle paylaşırsın olur mu

canım hayırlı olsun cogumuzun ılk bebegı hepımız cok heyecanlıyız ınsallah doguma kadar hep beraberız

aynen canım benim ablamda ilk bebiğini doğurdu 8-9 ay sonra eski haline döndü 1sene sonra 2. çocuğa hamile kaldı onda da tam 20 kilo aldı şimdi bebeği 6 aylık ve ablam benden zayıfmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ikiside sezeryan

bence de sezeryanda göbek kalıyo bünyeye mi bağlı bilmiyorum ama ben zaten kilolu hamile kaldım hayatım boyunca da iri yarı birisiydim zaten.bide göbek kalırsa ne bileyim kötü görünürüm

valla canım bende hıcbı hastaneye guvenemıyorum aslında ama 3 ay once eltım kecıorende dogum yaptı ve hep yanındaydım cok guzel ılgılendıler dr lar hemsıreler bayıldım valla ben.gozumle gornmesem ınanmazdım yanı.ve hersey ıcınde 400 lıra odeyıp cıktık yanı.canbeyde gercekten cok ıyı.muayenenhanede gıbı ılgılenıyo.ama su akrapole bı gıdıtyım sanada yazarım ızlenımlerımı ok

aynen benım ablamında 2 kızı var ıksıde sezeryan ve dogumdan sonra eskı kılosuna donebılıyo ılk 6 ay pek veremıyo ama ondan sonra ayda 2-3 kılo verıyo ve cok fazla caba sarfetmeden

hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebişin

Kızlar google a "Anne Karnında Yaşama Yolculuk" yazın:)) Videoyu izleyin. Allahın nasıl bir mucize var ettiğini görün:)) Bebeklerimiz karnımızda nasıl gelişiyo görürsünüz:)) Çok mükemmel yaaa
çok güzel videoymuş doğum anı çok duygulandım inşallah kolay bir doğum olur bizimkilerde

kızlar yaa bulantı için neler yapıyorsunuz. ben bıktım bu çubuk krakerden sizin de öle mi

relax sen kaç kilo aldın şimdiye kadar:uhm:

1.5 kılo almısım 63 tum 64.5 olmusum malesef sımdıden cok erken ama ben ılk uc ay rısklı ıdye hıcbıyere cıkmıyorum ve fazla hareket etmemeye calısıyorum uc aydan sonra yuruyuslere baslıcam ınsallah o zmanalar cok fazla kılo alamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…