sezeryan doğum açısından rahat ama sonra ne bilim hem göbeğim sarkık kalır diye korkuyorum hemde işte en sağlıklısı normal doğummuş ya o yüzden
canım akrapol hastanesıne bende hıc gıtmedım ılk defa gıdıcez esımle yerı balgattaymıs.netten yazıp hastane sıtesını ınceleyebılırsın.özel kecıorende dr um can kosal .cok ılgılı tatlı dıllı bı adam sevıyorum.ama bayan ıstersen oda var oda nurten boyraz.benım eltımde nurten hanıma gıttı o dogumu yaptırdı eltımde cok memnun kaldı.bı gıdıp bakabılırsın
selam arkadaslar hepimız bebıslerımızı hayırlısıyla kucagımıza alırız ınsallah bende lısteye gırmek ıstıyorum amasat 5 agustos hamıle kaldıgım kılo 68 yasım 26 ılk bebısım cok heyecanlıyım bende sızler gıbı :))
canım bu kılo ve sarkma meselesı bence bunyeyle ılgılı bısey benım normal yapıpta gr kılo veremeyen ve heryerı cok bozulan ama sezeryan yapıp cok cabuk kılosunu veren tanıdıklarım var cokta ıyı gorunuyolar.bence bunye meselesı bırazda.dogum cok etkılemıyo dıye dusunuyorum.benım ablam sezeryan yaptı ve tam 8-9 ay sonra eskı kılosuna gerı geldı.ınsallah ona cekmısımdır bu arada:)
evet canım ya ben hep can koşal ı iyi diye duydum .ama doğum konusunda bi arkadaşım asla orayı tercih etmememi söyledi oranın böle kötü bi imajı var mış bu konuda bende son anda vazgeçtim oraya gitmekten ya hrs deki doktorum iyi ama doğumda çok para alırlar diye endişeliyim.bakalım sen bi akropal a git de deneyimlerini benimle paylaşırsın olur mu
aynen canım benim ablamda ilk bebiğini doğurdu 8-9 ay sonra eski haline döndü 1sene sonra 2. çocuğa hamile kaldı onda da tam 20 kilo aldı şimdi bebeği 6 aylık ve ablam benden zayıfmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ikiside sezeryan
hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebişinselam arkadaslar hepimız bebıslerımızı hayırlısıyla kucagımıza alırız ınsallah bende lısteye gırmek ıstıyorum amasat 5 agustos hamıle kaldıgım kılo 68 yasım 26 ılk bebısım cok heyecanlıyım bende sızler gıbı :))
çok güzel videoymuş doğum anı çok duygulandım inşallah kolay bir doğum olur bizimkilerdeKızlar google a "Anne Karnında Yaşama Yolculuk" yazın:)) Videoyu izleyin. Allahın nasıl bir mucize var ettiğini görün:)) Bebeklerimiz karnımızda nasıl gelişiyo görürsünüz:)) Çok mükemmel yaaa
canım hayırlı olsun cogumuzun ılk bebegı hepımız cok heyecanlıyız ınsallah doguma kadar hep beraberız
kızlar yaa bulantı için neler yapıyorsunuz. ben bıktım bu çubuk krakerden sizin de öle mi
kızlar yaa bulantı için neler yapıyorsunuz. ben bıktım bu çubuk krakerden sizin de öle mi[/QUOTE
ben de çok yiyodum bir ara ama azalttım kilo yapıyomuş meyve getiriyorum işe maden suyuda içebilirsin
hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebişin
kızlar bence meyvelisini içmeyin doğal değil limon sıkıp içmeyi bir deneyin güzel oluyocanım maden suyu birebir:içelim:
sade içemiyosan elmalı veya limonlu benimkini anında kesti şok oldum
canım maden suyu birebir:içelim:
sade içemiyosan elmalı veya limonlu benimkini anında kesti şok oldum
relax sen kaç kilo aldın şimdiye kadar:uhm: