2010 Mayıs Anneleri

merhaba kızlar bende sizin gibi kısmetse mayıs annesi olucam Allah hepimizin yavrularını korusun ve sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

keçiören özel hastanesi bize daha yakın aslında kime gidiyorsun orda akropal hastanesi nerede bu arada

evet bende eşimi yanımda istiyorum söyledimde zaten onun elini tutmak beni rahatlatıcaktır.birazda o anlasın istiyorum kolay doğum olmadığını

evet kesinlikle eşim yanımda olmalı.epidural normal doğum ücretleri nasıl bi bilginiz var mı kızlar

canım benım gıttıgım hastane fıyatlarıda gayet ıyı bence dıger özellere gore.normal dogum 400 sezeryan 700 ama epıdural normalı sormadım bı dahakı gıdısıme sorarım.cumartesı gıdecegım hastanedede normalde sezeryanda 750 lıraymıs

benimde bi arkadaşım tam 13 saat sancı çekmiş rahmin açılmasını beklemişler en son sezeryan yapıcam diye bağırmaya başlamış neyseki o sıralar rahmi 10 cm olmuş ta almışlar doğuma yine bi yakınım 24 saat çekmiş.hele suni sancı çok daha kötü vallaallah yardımcımız olsun:Saruboceq:

merhaba kızlar bende sizin gibi kısmetse mayıs annesi olucam Allah hepimizin yavrularını korusun ve sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
hoşgeldin canım a.s.hayırlı uğurlu olsun bebeğin de amin inş. hepimiz sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza

sezeryan doğum açısından rahat ama sonra ne bilim hem göbeğim sarkık kalır diye korkuyorum hemde işte en sağlıklısı normal doğummuş ya o yüzden

evet benimde eşimiz bi arkadaşının eşinde yaşadık ilk gece bende gitmiştim merakımdan 2 cm açılma vardı git sonra gel dediler o gece sabaha kadar sancılanmış 2 gün sonra bebeği sezeryanle aldılar açılma olmadığı için

canım gunun gecerse ve sancın gelmezse mecburen sunı sancı verıyolar.benım arkadasımın bırının suyu geldı sancı gelmedı sunu sancı mecbur oldu yanı.bı arkadasımda gunu gectı 42 hafta oldu hala sancı mancı yok onuda mecbur sunı sancıya bagladılar ve ıkısıde 8-10 saat sunı sancı cektıler cok zormus gercekten.aslında ben sezeryan ıstıyorum bılıyorum normal dogumun sonrası cok guzel hemen kalkıyosu agaya bı agrın falan olmuyo ama o heyecana dayanamam gıbı gelıyo sancı gelcek dıye gunlerı saatlerı saymak zor ve bıde sancının hıc gelmeme durumu var sunı sancıya baglanma ıhtımalı dahada tedırgın edıyo acıkcasınapıcamı bılmıyorum aslında kafam cok karısıkfisfisfis

kızlaaaaaaaar epidural normal doğum ücretleri nasıl bilginiz var mı? relax arkadaşım kime gidiyosun keçiören hastanesinde

selam arkadaslar hepimız bebıslerımızı hayırlısıyla kucagımıza alırız ınsallah bende lısteye gırmek ıstıyorum ama sat 5 agustos hamıle kaldıgım kılo 68 yasım 26 ılk bebısım cok heyecanlıyım bende sızler gıbı :))

yakınız birbirimize benimde sat 3 ağustos yaş 25 kilo 64

keçiören özel hastanesi bize daha yakın aslında kime gidiyorsun orda akropal hastanesi nerede bu arada

canım akrapol hastanesıne bende hıc gıtmedım ılk defa gıdıcez esımle yerı balgattaymıs.netten yazıp hastane sıtesını ınceleyebılırsın.özel kecıorende dr um can kosal .cok ılgılı tatlı dıllı bı adam sevıyorum.ama bayan ıstersen oda var oda nurten boyraz.benım eltımde nurten hanıma gıttı o dogumu yaptırdı eltımde cok memnun kaldı.bı gıdıp bakabılırsın

merhaba hoşgeldin canım

ya bende listeye girmek istiyorum bi ara gördüm sonra göremedim sat 5 ağustos yaş 28 kilo 54

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…