ben doğumda eşimi yanımda istiyorum kesinlikle sizler ne düşünüyorsunuz kızlar
ben özel kecıoren hastanesıne gıdıyorum.dr um cok ıyı.bızım cocuk olmuyordu.tedavıyede oraya gıtmısıtm.ama cumartesı akrapol hastanesıne gıdıcem.sırf cok methettıler dıye merakımdan bı gıdıp gorcem.
evet kesinlikle eşim yanımda olmalı.epidural normal doğum ücretleri nasıl bi bilginiz var mı kızlar
ben şeyden korkuorum benim arkadaşım hep normal doğum istedi hiçte korkmadı kız doğuma birkaç gün kala şileye yüzmeye falan gitti hatta delüü.. neyse. benim bu ark evde yere oturmuş dolma sarıo birden suyu gelio gidio değişiyo tekrar oturuo tekrar gelio arıo doktoru hemen gel dio doktor. buda gidio. alıolar bunu doğumhaneye suni sancıya bağlıolar bende yanına girdim ordan biliom:ecrin_bebek: 1 gram açılma yok inanın kız öğlenden gece 3e kadar suni sancıda kaldı ve bebek içerde kakasını yaptı sonrada sezeryana aldılar. suni sancı istemioorum ben yaaaa uarım açılma olur çünkü 4 cm açılmadan epiduralde yapmıolar
hoşgeldin canım a.s.hayırlı uğurlu olsun bebeğin de amin inş. hepimiz sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımızamerhaba kızlar bende sizin gibi kısmetse mayıs annesi olucam Allah hepimizin yavrularını korusun ve sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
merhaba kızlar bende sizin gibi kısmetse mayıs annesi olucam Allah hepimizin yavrularını korusun ve sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
benimde bi arkadaşım tam 13 saat sancı çekmiş rahmin açılmasını beklemişler en son sezeryan yapıcam diye bağırmaya başlamış neyseki o sıralar rahmi 10 cm olmuş ta almışlar doğuma yine bi yakınım 24 saat çekmiş.hele suni sancı çok daha kötü vallaallah yardımcımız olsun:Saruboceq:
ben şeyden korkuorum benim arkadaşım hep normal doğum istedi hiçte korkmadı kız doğuma birkaç gün kala şileye yüzmeye falan gitti hatta delüü.. neyse. benim bu ark evde yere oturmuş dolma sarıo birden suyu gelio gidio değişiyo tekrar oturuo tekrar gelio arıo doktoru hemen gel dio doktor. buda gidio. alıolar bunu doğumhaneye suni sancıya bağlıolar bende yanına girdim ordan biliom:ecrin_bebek: 1 gram açılma yok inanın kız öğlenden gece 3e kadar suni sancıda kaldı ve bebek içerde kakasını yaptı sonrada sezeryana aldılar. suni sancı istemioorum ben yaaaa uarım açılma olur çünkü 4 cm açılmadan epiduralde yapmıolar
selam arkadaslar hepimız bebıslerımızı hayırlısıyla kucagımıza alırız ınsallah bende lısteye gırmek ıstıyorum amasat 5 agustos hamıle kaldıgım kılo 68 yasım 26 ılk bebısım cok heyecanlıyım bende sızler gıbı :))
keçiören özel hastanesi bize daha yakın aslında kime gidiyorsun orda akropal hastanesi nerede bu arada
selam arkadaslar hepimız bebıslerımızı hayırlısıyla kucagımıza alırız ınsallah bende lısteye gırmek ıstıyorum amasat 5 agustos hamıle kaldıgım kılo 68 yasım 26 ılk bebısım cok heyecanlıyım bende sızler gıbı :))[/QU
hoşgeldin canım a.s.
selam arkadaslar hepimız bebıslerımızı hayırlısıyla kucagımıza alırız ınsallah bende lısteye gırmek ıstıyorum amasat 5 agustos hamıle kaldıgım kılo 68 yasım 26 ılk bebısım cok heyecanlıyım bende sızler gıbı :))