2010 Mayıs Anneleri

üzülme hülyacım herşeyde bir hayır vardır.stres yapma.hftaya gider öğrenirsin..
içini ferah tutkaydirigubbakcemile5

çıkarıyorum diye sade soda içmey çalışıyorum az az mineral kaybını önlüyormuş duydunuz mu böle bişey sizde

o tür şeyleri okumamaya çalış.moralimiz ne kadar yüksek olursa bebişimiz için okadar iyi..okuma.ben okumuyorum.

yaaa iyki bi resim yüklemeyi öğreniyosunuz aaaa,:mymeka:
kimse duymuyo valla kime dert anlatıyom ki ben ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü mafoldumben

yoo geçen gittiğimde gösterdi keseyi, resmini de verdi, ama zaten artık özel hastaneye gitçem antepte

vala ben devlete gidicektim ablam dedi göstermiyolar gitme bende gitmedimama bir ayağımda devlette olmalı doğumu dormal düşünüyorum arkadaşlar var orda o yüzden orayıda takip edicem

merhaba funda. bizim senle günümüz aynı. ben ilk defa bu sabah çıkardım. saçlarımda inanılmaz dökülüyo. doktora sordum vitamin eksikliğinden dedi. taramaya korkuyorum. 11.haftada vitamin vercekmiş

canım bugün çizelge olayını ben anlatayım bari dimples hepimize anlattı sağolsun yoruldu artık.şimdi.pregnology com a gir.for along tıkla.ilk çıkan sayfada muhtemel doğum tarihini yaz bebeğin calculate tıkla çıkan sayfada sağda üç tane üstüste küçük küçük o çizelgeden var onun üstüne tıkla.çıkan sayfada biraz aşağı gel orda 650&120 nin altında ortada ki linki baştan sona kopyala png dahil img yi alma sonra bu kopyaladığını profilindeki kilo boy takip kısmına yapıştır tamamdır.sayfa 441 de dimples bana anlatmıştı oraya da bakabilirsin

canım canım canııııım:1hug::1hug:

sağol canım yaa

vala ben devlete gidicektim ablam dedi göstermiyolar gitme bende gitmedimama bir ayağımda devlette olmalı doğumu dormal düşünüyorum arkadaşlar var orda o yüzden orayıda takip edicem

haklısın aslında

kızlar asıl soruyu soruyorum şimdik, burdan antebe özel arabayla 40-50 dk. da gidiliyor, yani ilerde ani doğum falan olursa yetişebilir miyim sizce?

canım bugün çizelge olayını ben anlatayım bari dimples hepimize anlattı sağolsun yoruldu artık.şimdi.pregnology com a gir.for along tıkla.ilk çıkan sayfada muhtemel doğum tarihini yaz bebeğin calculate tıkla çıkan sayfada sağda üç tane üstüste küçük küçük o çizelgeden var onun üstüne tıkla.çıkan sayfada biraz aşağı gel orda 650&120 nin altında ortada ki linki baştan sona kopyala png dahil img yi alma sonra bu kopyaladığını profilindeki kilo boy takip kısmına yapıştır tamamdır.sayfa 441 de dimples bana anlatmıştı oraya da bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…