2010 Mayıs Anneleri

açıkcası ben bu tarz ürünleri chicconun ürünlerini düşünüyorum
daha kaliteli gibi geliyor bana

dimples çok teşekkür ederim iki gündür uğraşıyodum olmuyodu saol tatlım

aaaa ama yıkarıda oldu nasıl msjlarımın alt ttarafına ekleyecem dimples fikrin var mı

kızlar merhaba.nasılsınz,nasıl gidiyor??
bebeğim dergisi alıyormusunuz yada almaya başladınız mı?

selam kızlar ya ankaralı arkadaslar hangı hastaneye gıdıyolar acaba.ben özel kecıoren hastanesıne gıdıyorum ama burda akrapl hastanesını cok duydum .kk dakı kadınlar dogum hıkayelerını falan yazmıslar cok ovuyolar akrapol hastanesını.bende cumartesıye ordan bı raNDEVU ALDIM BAKALIM NASIL BI YER DIYE.gercekten begenırsem oraya gecebılırım.aslında benım dr umda cok ıyı cok sevıyıroum ama bı bkıcam.sızler neyerelere gıdıyosunuz

püff kızlar gittim doktora devlet hastanesinden nefret ediyorum, sabah sekizde bitmiş sıra, herkes bitince alıyo doktor bazen yine de, ama sekreterlerin havasına gıcık oluyorum konuşturmadı bile doktorla, biraz cadı olan giriyo onu dinlemeyip ama bende yok hiç öyle huy kapıyı çarptım çıktım, bi dahada yolum düşmez inş oraya, göremedik yani kalp atışını artık haftayı bekliycem mecburen, ve her seferinde antepe gidip gelcem, randevum cuma günü, öff çatlarım kaç gün var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben ağlıcam şimdi

yemekten geldimmmm

kızlar böle depresifim ben çok yaa hiiiiiiiiiiiiiiiiiç bişi yapmak istemiyorum sabah zor uyandım işe gitmek için:sinifsinif:

merhaba kızlar ben bugün biraz geç kaldım dün gecede bu sabahda bulantım çok oldu hatta çıkarıyorum .bişey de yiyemiyorum.bişey sormak istiyorum kızlar ya saçlarınız dökülüyo mu benim öbek öbek dökülüyo valla ya şaşırıyorum normal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…