2010 Mayıs Anneleri

çok etkileyici mafoldumben... Allah Kimseye böyle ızdırap vermesin kızlar. umarım tüm bebekler sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar olurlar.. :Saruboceq:

(bu arada bende içtim folikimi)

ya şimdi doktora gidicem ben, kızlar size danışym
kiliste oturuyorum şu an ben burda sadece devlet hastanesi var, daha önce kese için gittim fena değildi doktor ama çok kalabalık haliyle akşama kadar bitmiyor işin
bende gaziantepte özel hastaneden randevu aldım ama haftaya cumaya verdi, bende kalp atışı başlamış mı diye merak ediyorum bugün gideyim dedim ama alttan baksın istemiyorum o yüzden sordum beklesemmi haftaya gitsemmi şimdi buraya diye kafamçokkarıştı

Bişey söyliycem ama nolur yanlış anlamayın.Hepimiz riskli ve korktuğumuz haftalardayız.Üzücü haberleri falan paylaşmayalım burda lütfen.Ben çok etkileniyorum.Rüyalarıma giriyo.Moralim bozuluyo.İlk 3 ayımız riskliymiş.Hayırlısıyla moralimiz yüksek atlatalım şu dönemi

Bence haftaya git.Bana 7. haftada da duyulabilir ama 8de gel garanti olsun dedi.Bugün gidicez.Hem çok sıra beklemezsin hem de aynı dr da devam edersin.

sağol huulya cım çanta güselmiş:1hug:

evet ya ben kötü haberlere falan da bakmıyorum akşamları beni çok etkiliyo artık en ufak şeler.. ağlak oldum iyice..

haklısın tatlım ben okuyamadım o yüzden çok duygusalım etkileniyorum ben de

Bence haftaya git.Bana 7. haftada da duyulabilir ama 8de gel garanti olsun dedi.Bugün gidicez.Hem çok sıra beklemezsin hem de aynı dr da devam edersin.

ya canım haftaya kesin gidicem, ama merakta var işte hergün kötü bişey okuya okuya psikopata bağlıyorum, kocacım beni dövcek bigün :mymeka:
şimdi meraktan bugünde gidiym diyorum

ya canım haftaya kesin gidicem, ama merakta var işte hergün kötü bişey okuya okuya psikopata bağlıyorum, kocacım beni dövcek bigün :mymeka:
şimdi meraktan bugünde gidiym diyorum

benim eşimde Gaziantepli :hulya:
canım işte herkesin bünyesi farklı ben 6+5 de duydum kimileri 8. haftada duyuyo çok merak ediyosan git.içinde kalmaınkaydirigubbakcemile2

kızlar ya ben çok heycanlanmaya başladım onu böyle gülerken görebilmek ne kadar büyük mutluluk olur düşünsenize bütün sıkıntıları unutturur dimi
düşünüyorum da ablamın bebeklerine bile böyle içim titrerken onların ağlamasına kıyamazken kendi çocuğum olunca nasıl olucak acaba??
çok merak etmeye başladım ve çok heycanlanıyorum düşündükçe keşke bi an önce tekmeleri falan başlasada bari içimde hissetsem:sinifsinif:

Ay evet şule ya biran önce doğursam da çıksa diyorum:roflol:

Allah ım ne başka bir duygudur onu kucağına almak koklamak...

Allah nasip etsin inş..

benim eşim hep karnımı severken beni kızdırmak için o benim çocuğum sen sadece taşıyıcısın falan der böle...dün de yine böle güya espri yapıyo dediki o benim çocuğum severimde döverimde dedi ayyy ben bi kötü oldum gayriihtiyari ağzımdan ellerin kırılsın inşallah nasıl dilin varıyo dedim:mymeka:
sonra oda bana kızdı ben şaka yapıyorum sen ciddi ciddi beddua ediyosun dedi çok üzüldüm sonra gerçekten ilk defa eşime beddua ettim istemden de olsa:sinifsinif:

çocuk gerçekten bambaşka bişey ya hayali bile insanı nasıl etkiliyo nasıl bağlıyo
amin nidacım dedin gibi inşaallah Allah hepimize bu güzel duyguyu sorunsuz sağlıklı bi şekilde yaşamayı nasip eder

ay içim titredi inanır mısın canım inşallah o günlerimizde gelir tekme atması çok güzel geçen hafta sonu arkadaşıma gittmiştim 7 aylık hamiş ayağını hissettim içim ürperdi bir de hıçkırını duydum çok güzel bizimkilerde büyüsün anlatırız artık

inşaallah ya bi an önce gelsin o günler:Saruboceq:

arkadaşlar eşlerimiz şimdi anlamıyo bence dün kalp atışlarını dinlemeye giderken ben heycandan ölcem o sakin sakin duruyo yanımda hissedemiyolar bizim gibi annem canım annem değeri dah ada artıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…