2010 Mayıs Anneleri

ben akşamları içiyorum canım:lepi:
günde 1 tanemi ben 3 tane içiyorum sabah öğle akşam
valla aslına bakarsan bende pek süt içemiyorum kokuyo sanki yağlı yağlı işte böyle 2-3 günde bir anca ama çok yoğurt yiyorum zaten severimde günde 2-3 kase yiyorumcokacimcoook
bende yayla çorbası cacık sütlaç felan yiyorum
Bana dr Elevit verdi.Günde 1 tane.Ayrıca folik asit vermedi.Hamilelik boyunca içiceksin dedi.Ama Elevitin içinde 8mg folik asit var.Yeterlidir herhalde

yeterdir herhalde bilmiyorum doktor doktoru tutmuyo banada elevit vermediŞeniz

kızlar günaydın
acil bi soru soruyorum, kalp atışını duyanlara, normal ultrasondan mı baktılar, vaj usg den mi, bi de kaç hafta kaç günlüktünüz

kızlar günaydın
acil bi soru soruyorum, kalp atışını duyanlara, normal ultrasondan mı baktılar, vaj usg den mi, bi de kaç hafta kaç günlüktünüz

duymaya duymadım ultrasonda sadece hareketini gördüm duymak için daha erkenkaydirigubbakcemile2

Hmm doktor mu dedi canım kullanma diye bende 8.haftaya girdim galba..

yok canım ya doktor demedi ben zaten hep unutuyodum sonra netde de okuyunca 8.haftadan sonra gerek yok daha da içmedim.acayip gaz yapıyo ya patlicak bomba gibiydim her an:kedi:

kızlar günaydın

ben de gördüm sadece doktor da duymuş ama ben duyamadım 6.haftanın sonlarına doğruydu sanırım. ve vajinal ultrasondan baktı benimki.

bu aradaa huulya donanmışsın birsürü şey kız maş çay simit derkenkaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın

canım 6+5 normal ultrasonda baktılar ve gayet net bişekilde kalp atışalrını duydum ve gördüm

mutluyum bu ne ya:mymeka:
öldürcen bizi ağlamaktan valla içim nasıl oldu ya
allah bizleri ve diğer tüm hamileleri bebkleri korusun...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…