- 13 Mayıs 2008
- 2.620
- 63
canımmmmopuyorumnanaktan
hoşgeldin
hadi inşaallah çok sevindim
ne zaman gideceksin doktora yani kaçtakaydirigubbakcemile5
Akşam 5te canım.Merak ediyorum nasıl olduğunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımmmmopuyorumnanaktan
hoşgeldin
hadi inşaallah çok sevindim
ne zaman gideceksin doktora yani kaçtakaydirigubbakcemile5
içen yokmu
ben ne süt içiyorum ne yoğurt
kızlar folik asitler içildimi içiyoruz hadi bende içiyorum içenler el kaldırsın
günde 1 tanemi ben 3 tane içiyorum sabah öğle akşamben akşamları içiyorum canım:lepi:
bende yayla çorbası cacık sütlaç felan yiyorumvalla aslına bakarsan bende pek süt içemiyorum kokuyo sanki yağlı yağlı işte böyle 2-3 günde bir anca ama çok yoğurt yiyorum zaten severimde günde 2-3 kase yiyorumcokacimcoook
Bana dr Elevit verdi.Günde 1 tane.Ayrıca folik asit vermedi.Hamilelik boyunca içiceksin dedi.Ama Elevitin içinde 8mg folik asit var.Yeterlidir herhalde
Akşam 5te canım.Merak ediyorum nasıl olduğunu
kızlar ben artık folic asit kullanmıyorum neredeyse 2 haftadır acayip gaz yapıyo ya onu bırakınca biraz rahatladım zaten 8.haftadan sonra kullanmayada gerek yokmuş
günde 1 tanemi ben 3 tane içiyorum sabah öğle akşam
kızlar günaydın
acil bi soru soruyorum, kalp atışını duyanlara, normal ultrasondan mı baktılar, vaj usg den mi, bi de kaç hafta kaç günlüktünüz
duymaya duymadım ultrasonda sadece hareketini gördüm duymak için daha erkenkaydirigubbakcemile2
Hmm doktor mu dedi canım kullanma diye bende 8.haftaya girdim galba..
kızlar okudunuzmu
kızlar günaydın
acil bi soru soruyorum, kalp atışını duyanlara, normal ultrasondan mı baktılar, vaj usg den mi, bi de kaç hafta kaç günlüktünüz
yani normal ultrasonmu canım
kızlar günaydın
yok canım ya doktor demedi ben zaten hep unutuyodum sonra netde de okuyunca 8.haftadan sonra gerek yok daha da içmedim.acayip gaz yapıyo ya patlicak bomba gibiydim her an:kedi: