2010 Mayıs Anneleri

benimkide erkek olacağına o kadar inanıyor ki adını Abrek koymuş bebişimin gidip gelip seslenioo abrek nbr diee sevio fln :) neymiş şimdiden alışacakmış .:umursamaz:

kızlar tubatuba ya baktımda ayın 23 de girmiş sadece 3 defa yazı yazmış başkada hiç girmemiş

Aşkolsun canım ya valla kötü oldum.Öpüyorum seni opuyorumnanaktan

kız takma kafaya geçti gittikaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5zemuszemuszemuszemus:dance::dance::dance::tomato::tomato::teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.:asigim::asigim:

tuğba dr. a mı gidicekti en son ben öyle bişiler hatırlıyorum ama yanlıkşta olmasın

selam kızlar... bugün işte ilk defa istifra ettim. herkes 8.haftada başlar diyodu. allahtan millet görmedi. of başım da dönüyo yoksa hamilemiyiz?

:bbo:hihoyyytalkisalkisalkis:sm_cool::roflol::teytey::içelim:sırnaşık şeyŞenizkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzemuszemus:umursamaz::kedi:lmaz::sinifsinif::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3:hulya:kaydirigubbakcemile2akannehirkaydirigubbakcemile:gitme:laelaelaelaelaesositososito:Saruboceq::lepi:kafamçokkarıştıCADIARZUyerimsenibenŞenizlülülülülülü:1ninca: kimsede ses yok

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
hamileyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmcokacimcoook

bebişim obur olcak heraldekaydirigubbakcemile3

günaydın tatlı annişlerrrrrrr
ben şifayı kaptım yaaa evin içinde kimseyle görüşmeden kendi kendimi hasta etmeyi başarabildim yaa bana helal olsun! hapşuuuuuuuuuuuuuuu!!senağlamasenağlama
monitörden uzak duruom size de bulaşmasın diee hehheheee
yasakkelime

valla önceleri yemek düşkünü olan ben şimdi canım hiç bişey istemiyor. aşermiyomda bebişim çöp gibi olacak diye çok tırsıyorummm kafamçokkarıştı

ahh cnm geçmiş olsunnnnnnn sıcak tut kendini bide dumanı üstünde bir çorba iç mis gibiiicokacimcoook

teşekkür ederim bidenem anneme kaçtım geldim valla, halimden bi o anlar bana en iyi bi o bakar diye düşündüm. çorba siparişimi de verdim bu arada, öğleden sonra içerim..cokacimcoook

Kızlar google a "Anne Karnında Yaşama Yolculuk" yazın:)) Videoyu izleyin. Allahın nasıl bir mucize var ettiğini görün:)) Bebeklerimiz karnımızda nasıl gelişiyo görürsünüz:)) Çok mükemmel yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…