2010 Mayıs Anneleri

evet insan annesinin değerini önce evlenince sonra da çocuk sahibi olunca anlıyo gerçekten

Annem hep biz sadece sizin yüzünüzden kavga ederdik babanla der.Sizin şimdiden başladı demek delikafadulden
Kızlar ya benim 10 yaşında bi köpeğim var.Hayvan beslemeyen anlamaz ama o kadar çok seviyorum ki onu evlat sevgisini tadıcaz Allah ansip ederse ama evladım gibi seviyorum.Schatzi de onun adı.Schatzi diyorum abla oluyosun kaydirigubbakcemile3 Neyse ben hep rüyalarımda biyerden birilerinden kaçıp Schatzi'yi kurtarırım.Onu alıp koşarım falan.Dün rüyamda hem Schatzi'yi hem bebeği kaçırıyorum delikafadulden Biri kovalıyo bizi.İkisini de alıp kaçıyorum.Benim rüyalara biri daha eklendi yani.Benim iki evladı kurtarıcam artık anlaşılan :lepi:

mutluyum bu ne ya:mymeka:
öldürcen bizi ağlamaktan valla içim nasıl oldu ya
allah bizleri ve diğer tüm hamileleri bebkleri korusun...:Saruboceq:
özürdilerim
tamam canım pardon
kesinlikle katılıyorum.

haklısın tatlım ben okuyamadım o yüzden çok duygusalım etkileniyorum ben de
kızlar çok özürdilerim
Valla bende okumadım:))
Burdan yiyecek adlarını ve üzücü haberleri paylaşmayalım lütfen...

okey:Saruboceq:

:roflol:
canım sen o zaman bişeydenmi korkuyosunda böyle rüyalar görüyosun yada kafanamı bişey takılıyo sürekli örğyosan böyle şeyleri:uhm:

eşleriniz bebişlere alıştımı

benimki arada bi karnımı seviyo ama sanki biraz bana göstermelik yapıyo ben ona kızıoyurm çünkü sen heycanlanmıyosun diye o da biraz daha karnın çıksın öyle anlicam tam olarak anlamadım diyo hamile olduğunu bide bi arkadaşım ayakkabı hediye etti küçücük çok tatlı onu görünce bi tuhaf oldu hoşuna gitti yani:hulya:

:roflol:
canım sen o zaman bişeydenmi korkuyosunda böyle rüyalar görüyosun yada kafanamı bişey takılıyo sürekli örğyosan böyle şeyleri:uhm:

Bilmiyorum ki.Korkularım var aslında bişey olucak koruyamıycam falan diye. :sinifsinif: Aslında çok normal değil sürekli aynı tarz rüya görmem.Pek düşünmemiştim de üstünde CADIARZU
Mutluyum yanlış anlama canım, senin için söylemedim.Genel olarak yani.Bebek kayıp haberleri falan duyunca kötü oluyo insan.Moral çok önemli bizim durumumuzda.Kırdıysam ben özür dilerim a.s.

ya kızlar tubatubatuba bugunde gelmedi hala bişeymi oldu bu kıza acepCADIARZU

valla benim eşimde aynı öyle seviyo ama karnımız çıksın hareketlensin bebişler gör o zaman onların heyecanlı dokunuşlarını görürsün ahada buraya yazdımkötükedihüso

günaydın bayanlar....kısmetse bende 2010 mayıs annesiyim benide eklermisiniz..... opuyorumnanaktan

Benden beter yaa yavrucum bebeğim diye karnımı seviyo kulağını koyuyo kalbini duydum diyo nasıl duycaksa:roflol: saat başı canın ne istiyo bebeğim nasıl diyoalkisalkisalkis

zaten evlendiimizden beri bebek diye inliyodu resmen:roflol:

günaydınlarrr kızalrr :CüvCüv:

günaydın cicimm

hayır canım ben özürdilerim birdaha öyle şeyler yazmam:gitme:

Babalık öğrenilirmiş ya daha tam anlamıyodur onlar herhalde.Bana bile garip geliyo bazen.Ben mi anne olucam diye.Benimki bazen bakıyorum netten gebelik sitelerini araştırıyo.gebelikte baba psikolojisi diye bişey bulmuş, onu gösteriyo bana.Bak bizim de ilgiye ihtiyacımız var diye.Herkes anne ve bebekle ilgilendiğinden onlar da bunalıma giriyomuş kaydirigubbakcemile3 Genel anlamda heyecanlı ama Şeniz

ben ne zaman üzülsem bişeyi kafama taksam görürüm böyle rüyaları senin gibi hep bişeylerden kaçarım hep arkamda birileri koşar ama dediğim gibi korktuğum üzüldüğüm zaman olur böle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…