benim eşim hep karnımı severken beni kızdırmak için o benim çocuğum sen sadece taşıyıcısın falan der böle...dün de yine böle güya espri yapıyo dediki o benim çocuğum severimde döverimde dedi ayyy ben bi kötü oldum gayriihtiyari ağzımdan ellerin kırılsın inşallah nasıl dilin varıyo dedim:mymeka:
sonra oda bana kızdı ben şaka yapıyorum sen ciddi ciddi beddua ediyosun dedi çok üzüldüm sonra gerçekten ilk defa eşime beddua ettim istemden de olsa:sinifsinif:
özürdilerimmutluyum bu ne ya:mymeka:
öldürcen bizi ağlamaktan valla içim nasıl oldu ya
allah bizleri ve diğer tüm hamileleri bebkleri korusun...:Saruboceq:
tamam canım pardonBişey söyliycem ama nolur yanlış anlamayın.Hepimiz riskli ve korktuğumuz haftalardayız.Üzücü haberleri falan paylaşmayalım burda lütfen.Ben çok etkileniyorum.Rüyalarıma giriyo.Moralim bozuluyo.İlk 3 ayımız riskliymiş.Hayırlısıyla moralimiz yüksek atlatalım şu dönemi
kesinlikle katılıyorum.
kızlar çok özürdilerimhaklısın tatlım ben okuyamadım o yüzden çok duygusalım etkileniyorum ben de
Valla bende okumadım:))
Burdan yiyecek adlarını ve üzücü haberleri paylaşmayalım lütfen...
Annem hep biz sadece sizin yüzünüzden kavga ederdik babanla der.Sizin şimdiden başladı demek delikafadulden
Kızlar ya benim 10 yaşında bi köpeğim var.Hayvan beslemeyen anlamaz ama o kadar çok seviyorum ki onu evlat sevgisini tadıcaz Allah ansip ederse ama evladım gibi seviyorum.Schatzi de onun adı.Schatzi diyorum abla oluyosun kaydirigubbakcemile3 Neyse ben hep rüyalarımda biyerden birilerinden kaçıp Schatzi'yi kurtarırım.Onu alıp koşarım falan.Dün rüyamda hem Schatzi'yi hem bebeği kaçırıyorum delikafadulden Biri kovalıyo bizi.İkisini de alıp kaçıyorum.Benim rüyalara biri daha eklendi yani.Benim iki evladı kurtarıcam artık anlaşılan :lepi:
ya mutluyum sen böyle özürdileyince ben üzüldüm şimdi.
eşleriniz bebişlere alıştımı
günaydınlarrr kızalrr :CüvCüv:
:roflol:
canım sen o zaman bişeydenmi korkuyosunda böyle rüyalar görüyosun yada kafanamı bişey takılıyo sürekli örğyosan böyle şeyleri:uhm:
benimki arada bi karnımı seviyo ama sanki biraz bana göstermelik yapıyoben ona kızıoyurm çünkü sen heycanlanmıyosun diye o da biraz daha karnın çıksın öyle anlicam tam olarak anlamadım diyo hamile olduğunu bide bi arkadaşım ayakkabı hediye etti küçücük çok tatlı onu görünce bi tuhaf oldu hoşuna gitti yani:hulya:
günaydınlarrr kızalrr :CüvCüv:
Bilmiyorum ki.Korkularım var aslında bişey olucak koruyamıycam falan diye. :sinifsinif: Aslında çok normal değil sürekli aynı tarz rüya görmem.Pek düşünmemiştim de üstünde CADIARZU
Mutluyum yanlış anlama canım, senin için söylemedim.Genel olarak yani.Bebek kayıp haberleri falan duyunca kötü oluyo insan.Moral çok önemli bizim durumumuzda.Kırdıysam ben özür dilerim a.s.
hayır canım ben özürdilerim birdaha öyle şeyler yazmam:gitme:
Bilmiyorum ki.Korkularım var aslında bişey olucak koruyamıycam falan diye. :sinifsinif: Aslında çok normal değil sürekli aynı tarz rüya görmem.Pek düşünmemiştim de üstünde CADIARZU
Mutluyum yanlış anlama canım, senin için söylemedim.Genel olarak yani.Bebek kayıp haberleri falan duyunca kötü oluyo insan.Moral çok önemli bizim durumumuzda.Kırdıysam ben özür dilerim a.s.