2010 Mayıs Anneleri

ayyyopuyorumnanaktan
hadi gözün aydın..çok sevindim.kaydirigubbakcemile5

niye ödün koptu tugba:CüvCüv:

hayırlı olsun canımzemuszemus

aa mutluğum neree kayboldun:uhm:
kahvaltıya gittim
günaydın arkadaşlara.s. :CüvCüv:
günaydın canım

canım çok sevindim allah tamamına erdirsinkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

kızlar günaydın...nasılsınız...havalar çok soğudu kışlıkları çıkarıcam..önce bi buraya bakayım dedim..
üzücü haberler okudum...Allah kimseye böyle acılar bidaha göstermesin..bebeğini kaybedenler varmış..Rbbim sabır versin...
bu arada ben dün doktora gitmiştim ve bu kez de ilaç vermedi...tahlil sonuçlarıma bakıp çok güzel değerlerin dedi..şimdilik gerek yok ekimin sonunda gel kan ilacı veririm dedi..
hepiniz ilaç kullanıyorsunuz galiba..neyse sorun olmaz inşallah..doktoruma güveniyorum..

boş bulundum bir anda aniden kalbinin sesini duyunca çok hızlı atıyodu ondan

canım valla ben gittim banada kan ilacı vermedi zaten doktorumu değiştirdim 8 ekimde başka doktora gidicemzemuszemus

kızlar günaydın
beni de alır mısınız aranıza kısmetse bende 2010 mayısta doğum yapacağım. Şu an 8+4 haftalık hamişim. sat. 01.ağst. yaşım 30)
74,700 le başladım şu an 76,100 kiloyum. biraz tombikim :kedi:
bu arada kızlar ben daha doğru dürüst doktor bulamadım. ve malesef bebişimin kalp atışlarını duymak nasip olmadı.mafoldumben bu yüzden çok üzülüyorum. ilk hamile olduğumu öğrendiğimde gittim doktora o zaman 6 haftalık dedi. sonra kayınvalidemin doktoruna gittim sadece tahlil yaptırdı sonuçlar iyi dedi ama başka hiç ilglenmedi. ultrasona bakması için bile ben rica ettim buna rağmen kendisinin ultrasonu çok iyi göstermiyormuş başka yerde baktırmam gerekiyormuş dedi. benimde moralimi çok bozdu ve daha da gitmedim oraya, gitmemde. kadın her an kapı dışarı edecekmiş gibi davranıyor sanki. neyse çok başınızı ağrıttım canlarım. tekrar görüşmek üzere....

Son düzenleme:

canım hoşgeldina.s. gerçekten doktorunu iyi seçmek lazım..o konuda dikkatli ol..

hoşgeldina.s.
bebeğinden hayırlı uğurlu olsun...kaydirigubbakcemile2

Günaydın arkadaşlar.Bugün pıt pıtlarımızı duymaya gidicez akşam 5te.Çok heyecanlıyım.Sesi hayırlı olsun canım.Hoşgeldin a.s.

sesi istanbulda nerde oturuyosun belki o civarda ikamet eden arkadaşlar varsa sana tavsiye edicekleri doktorlar olabilir.o yüzden soruyorumyerimseniben

Günaydın arkadaşlar.Bugün pıt pıtlarımızı duymaya gidicez akşam 5te.Çok heyecanlıyım.Sesi hayırlı olsun canım.Hoşgeldin a.s.

canımmmmopuyorumnanaktan
hoşgeldin
hadi inşaallah çok sevindim
ne zaman gideceksin doktora yani kaçtakaydirigubbakcemile5

tatlım anlıyorum seni ben de doktor konusunda sıkıntı çektim ama şükür buldum senin karşına da iyi insanlar çıkar inşallah doktor önemli çünkü

ya görkem seninki 8 haftalık olmuş daha yeni duyucan en erken ben duymuşum demekki 6+5 de dinlemiştim ben şanslıyım heralde:ecrin_bebek:
bide ilk gittiğim doktora kalsa 5 haftalıkken alttan muayeneyle dinlicekti kalbini:mymeka:

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar.
ben istanbul şişli de oturuyorum. iş yerimde altunizadede. gerçekten iyi olsun istiyorum doktorum. bu yüzden çok korkuyorum. ve bu iyi mi kötümü bilmiyorum ama bende ne mide bulantısı ne rahatsızlık ne de başka birşey olmadı. normal yaşantımdan hiç farkım yok. sadece biraz daha fazla wc ye gitmeye başladım ayıptır söylemesi o kadar. acaba bu şekil hamilelik normal mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…