2010 Mayıs Anneleri

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar.
ben istanbul şişli de oturuyorum. iş yerimde altunizadede. gerçekten iyi olsun istiyorum doktorum. bu yüzden çok korkuyorum. ve bu iyi mi kötümü bilmiyorum ama bende ne mide bulantısı ne rahatsızlık ne de başka birşey olmadı. normal yaşantımdan hiç farkım yok. sadece biraz daha fazla wc ye gitmeye başladım ayıptır söylemesi o kadar. acaba bu şekil hamilelik normal mi sizce?

herkesin bünyesi farklı canım benimde 6, haftadan sonra başlamıştı mide bulantılarım ve diğer şikayetlerim.diğer arkadaşlardan da henüz bulantı yaşamayanlarda var.bence bu bi sorun değildir ama tabi en yakın zamanda bi doktora git valla şişli ve altunizade tarafında hiç bildiğim hastane ve doktor da yok...
peki sabahlarıdamı bulantın olmuyo ilk kalktığında:uhm:

bünyeden bünyeye değişiyo benim de çok rahatsızlıklarım yok çorba yiyorum yemek yıyemiyorum fazla burda bazı arkadaşların yazdıklarını okuyorum şükrediyorum benim annem de rahat hamilelik geçirmiş bakalım ilerleyen haftalarda da böyle devam eder inşallah

herkesin bünyesi farklı canım benimde 6, haftadan sonra başlamıştı mide bulantılarım ve diğer şikayetlerim.diğer arkadaşlardan da henüz bulantı yaşamayanlarda var.bence bu bi sorun değildir ama tabi en yakın zamanda bi doktora git valla şişli ve altunizade tarafında hiç bildiğim hastane ve doktor da yok...
peki sabahlarıdamı bulantın olmuyo ilk kalktığında:uhm:

yok valla canım bulantının b si yok. bende bu yüzden şaşıyorum kendime bu kadar normal olur mu diye. anneme sordum o da öyle geçirmiş ama içimde yine şüphe oluyor valla. bir an önce doktora gitsem rahat edicem. bizim burda altunizadede başkent hastanesi var. ordaki doçent olan doktoru çok tavsiye eden oldu. ayrıca ssk ile de anlaşmalı. ama eşim istemiyor doktor erkek diye. yeni bir bayan doktor gelmiş onun hakkında da bişey bilmiyorum. off off çok mutsuzum ben yaaa

Kızlar günaydın... Ayy nasıl midem bulandı işe zor geldim:KK43: Çubuk kraker yiye yiye ağacı çıkacak içimde:))
mutluyum1111 ben de şimdi içeceğim folik asiti:))

yok valla canım bulantının b si yok. bende bu yüzden şaşıyorum kendime bu kadar normal olur mu diye. anneme sordum o da öyle geçirmiş ama içimde yine şüphe oluyor valla. bir an önce doktora gitsem rahat edicem. bizim burda altunizadede başkent hastanesi var. ordaki doçent olan doktoru çok tavsiye eden oldu. ayrıca ssk ile de anlaşmalı. ama eşim istemiyor doktor erkek diye. yeni bir bayan doktor gelmiş onun hakkında da bişey bilmiyorum. off off çok mutsuzum ben yaaa

üzülme ya bu kadar benim eşimde izin vermiyo erkek doktora yoksa bir sürü doktor var...
o zaman o hastanedeki bayan doktora git ilk olarak eğer memnun kalmazsan yine doktor aratırırsın beğenirsen ona devam edersin bi dene bişeyu kaybetmezsinvereliniortak

Kızlar günaydın... Ayy nasıl midem bulandı işe zor geldim:KK43: Çubuk kraker yiye yiye ağacı çıkacak içimde:))
mutluyum1111 ben de şimdi içeceğim folik asiti:))

tamam canım hergün hatırlatalım burda ilaçlarımızı içelim ki bebişlerimiz sağlıklı olsun:hulya::hulya::hulya::hulya:

inşallah geçer zaten 16.haftada geçiyomuş senin az kaldı öyle değil mi

12.haftadan sonra çoğu gebede geçermiş yani yine bünye meselesi ama genelde 12.haftadan sonra halsizlik bulantı falan çoğu olmazmış artık
daha da az kaldı:dance:

sütümü bile içtim bugun:hulya:
maş. maş. ben içemiyorum yoğurt yiyorum amakaydirigubbakcemile5

sesi sana da maş. diyeyim canım benim ablam da senin gibi hamilelikte hiiç bulantı yaşamadı sadece uyku hali oluyodu diyo.endişe etme kişiden kişiye değişiyo. maltepe tarafında bi hastane biliyorum bide avrupa yakasında fındıkzadede var iyi bi doktor ben ona gidiyorum gerçi bu güzergahlar sana ters sanırım?
inş gönlüne göree hayırlı bir yer bulursun.

kızlar ben artık folic asit kullanmıyorum neredeyse 2 haftadır acayip gaz yapıyo ya onu bırakınca biraz rahatladım zaten 8.haftadan sonra kullanmayada gerek yokmuş:nazar:

X