Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tıff cnmcım pastörize olmamış süt tüketmenin zararlarını biliyorsun değil mi
teşekkür ederim sağolunberaycım geçmiş olsnnnn
teşekkür ederim sağolkızlar tünaydınnn. işler yoğun geç kaldım buğün beraycım çok geçmiş olsun canımmmm
altına imzamı atabilirmiyimyok canım ben pastörizasyon işlemine kesinlikle güvenmiyorum zira biz yıllarca pastörize olmamış içine su katılmış sütleri içtik ve onlarla büyüdük ve hiç brucella olmadık. annelerimiz nenelerimiz de öyle. ahmet aydın isimli bilim adamı şuan süt şirketlerinden tehditler alıyor fakat yine de doğrularını cesurca paylaşmaktan korkmuyor. herşey insan sağlığı için. ben doğal hayat felsefesini benimsedim, çikolata dahi tüketmiyorum kızlar içinde katkı maddesi olan hiçbirşeyi ne ben yerim ne de bebeğime yediririm. ilerde kendi peynirimi sucuğumu da yapmayı hatta kendi tarlamı yetiştirip kendi ineklerimi tavuklarımı beslemeyi hayal ediyorum. belki size çok çılgınca ve ütopik geliyor ama herşey bize öğretildiği gibi değil maalesef. siyasi oyunlar ve büyük ülkeler var bunun ardında. iş sadece süt meselesi değil. hasta nesil yetiştirmemizi istiyorlar ve ben elimden geldiğince buna engel olmak istiyorum kendi çapımda. GDO da kapıda bu arada ve çocuklarımızın geleceği beni cidden endişelendiriyor.
sağol cnmberay canım geçmiş olsun
tebrik ederim canım yaaa 9 haftalık olduğu zaman hareketlerini görebiliyor muyuz ? bende bendeeeeee istiyorum görmek artık amaaa :sinifsinif:selam kızlar...şimdi doktordan geldim...bebişimin kalpa atışlarını gördüm..bi de hareket ediyodu..minicik ya..opuyorumnanaktan
doktor mayısın 5ine doğum ama nisanın 20sinden sonra alırız dedi..3. sezeryan olduğu için..ben şimdi mayıs annesi olmuyormuyum???
olsun sonuçta normal zamanım mayıs...
hadi bakalım güle güle bende kaçarr kızlar görüşmek üzereben kaçtım kızlar hasta ziyaretine gidiyoruz öpüldünüzzzzzzzz
sağol cnm benim hoşgeldin nasılsın döndün mü yuvanaselam kızlarrr...
işe başlamak için son 2 günüm ama bulantılarım devam ediyor, bir de bu aralar karnım buruyor ishal olacakmış gibi ama ishal değilim, bir de karnımın içinde sanki gerilmeler var ara ara birşey batıyor gibi hissediyorum...
beraycım çok geçmiş olsun canım...benim yanmalarım oluyor çıkardığımda sanırım peristaltik hareket denilen şey yüzünden oluyor yanmalar...yemek borusu kasılıp gevşiyor çıkarırken...
bu arada kızlar ben hep yüzüstü yatıyorum başka türlü uyuyamıyorummmmafoldumben
yok canım hala annemlerdeyim yarın dönücem ankaraya...çok iyiydim 10 gündür ama yine başladı bulantılarım..eşim eve geliceksin ya strese girdin sanırım diyor...senin bulantıların çıkarmaların ne zamandır devam ediyorsağol cnm benim hoşgeldin nasılsın döndün mü yuvana