2010 Mayıs Anneleri

tatlım bak ben de bulanmıyo diyodum akşam kötü oldum bünyeden bünyeye değişiyo canını sıkma ama genelde rahatım ben de arkadaşlara bakınca

evet zaman zaman değişebilir.benim geceleri bulanıyordu şimdi sabahları bulanmaya başladı.hiç bulanmayan arkadaşlarda çok.endişelenmeyin bence

Sağolasın, benim belirtilerim diğer arkadaşlara göre daha az henüz kalp atışını falan da duymadığımız için beni bu hafta epey bi endişe kapladı , sanki hiç duyamayacakmışız gibi geliyor.

Kaç haftalık canım.Kalp atışı 7. haftada duyulabiliyormuş ama 8. haftada gel garanti olsun dedi dr.Yarın gidicez biz.Gönlünü ferah tut.Aklına kötü şeyler getirme bence

benim kayınvalidemde çok iyidir heralde kayınpeder doğumdan önceki iki ayda izin oluyo ya onu düşünmüştür ama ben bir aksilik olmazsa son aya kadar çalışmayı düşünüyorum ki kalanı doğumdan sonraya ekleyeyim bir de hani gittim diyeyim evde büyük dede nine var nasıl rahat edeyim planları kendilerine göre yapıyolar aman neyse boşveriyom zaten artık keyfimi bozamam

Sağolasın, benim belirtilerim diğer arkadaşlara göre daha az henüz kalp atışını falan da duymadığımız için beni bu hafta epey bi endişe kapladı , sanki hiç duyamayacakmışız gibi geliyor.

yok tatlım mide bulantısıyla alakalı değil.hepimiz kalp atışını duyana kadar çok endişeliydik inan ben 6+1 de kalp atışını duyamayınca ağlaya ağlaya öldüydüm halbuki normalmiş duyulmayabilirmiş.şimdi hepimiz pıt pıt atıyoz.inşallah sende duyarsın en kısa zamanda senin kaç haftalık canım

canım olmuyor çünkü linki tam olarak buraya kopyalayamıyorum
bi de böyle dene

gümüşhanedeler taa görümcemin düğünü olacak temmuzda ya bir sebebte o bence ama ne olursa olsun bir kaç haftalığına gelmeleri gerekir diye düşünüyorum eşimde ne yapsın izini düşündüklerini söyledi zaten uzatmadım üzülüyorum düşündükçe

Kaç haftalık canım.Kalp atışı 7. haftada duyulabiliyormuş ama 8. haftada gel garanti olsun dedi dr.Yarın gidicez biz.Gönlünü ferah tut.Aklına kötü şeyler getirme bence

Benim hesabıma göre 6+3 oldu bu gün bu hafta doktora gideceğim ama dr ancak önümüzdeki hafta sonuna doğru kalp atışını duyarız dedi, bir de ben karın üstünden baktırıyorum ultrasona o yüzden de çok ayrıntılı görünmüyor sanırım.

vajinal ultrasonun bi sakncası yokki doktorda söledi bende çok araştırdım.hem daha ayrıntılı ve daha erken bilgi veriyor.ben 7+4 de biile vajinal ultrasonla baktırdım

canende ben de karından baktırdım.5 haftalıktı.E haftaya git ozaman kalp atışını da duy.Benim dr 3 hafta sonra 8. haftada gel garanti olsun dedi.1 2 hafta sonra tekrar gitmektense haftaya git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…