- 5 Eylül 2009
- 7.730
- 0
tatlım bak ben de bulanmıyo diyodum akşam kötü oldum bünyeden bünyeye değişiyo canını sıkma ama genelde rahatım ben de arkadaşlara bakınca
Sağolasın, benim belirtilerim diğer arkadaşlara göre daha az henüz kalp atışını falan da duymadığımız için beni bu hafta epey bi endişe kapladı , sanki hiç duyamayacakmışız gibi geliyor.
Sağolasın, benim belirtilerim diğer arkadaşlara göre daha az henüz kalp atışını falan da duymadığımız için beni bu hafta epey bi endişe kapladı , sanki hiç duyamayacakmışız gibi geliyor.
bu durumda önemli olan eşinin tavrı inşaallah o kabul etmez böyle bişeyi canım Allah yardımcın olsun valla..
ya çok sinirlendim harbi karnı burnunda kadın gidermi hiç ya millet memleketten gelir bebek görmeye bunlar ayağına çağırıyo...orda bide bilmediğin etmediğin dr.bilmediğin hastane güvenemem ben falan de bence
eşinin ailesi nerdeler?:uhm:
olmamış
Kaç haftalık canım.Kalp atışı 7. haftada duyulabiliyormuş ama 8. haftada gel garanti olsun dedi dr.Yarın gidicez biz.Gönlünü ferah tut.Aklına kötü şeyler getirme bence
Benim hesabıma göre 6+3 oldu bu gün bu hafta doktora gideceğim ama dr ancak önümüzdeki hafta sonuna doğru kalp atışını duyarız dedi, bir de ben karın üstünden baktırıyorum ultrasona o yüzden de çok ayrıntılı görünmüyor sanırım.
ya bebek gözüküyomuki boyunu söyledi, kese boyu olmasın oohoşgeldin canım, benimde sebebini anlayamadığım bi göbişim var sankim 4 aylık gebeyim :dilcikar: