2010 Mayıs Anneleri

daha iyi olur ben de anneme söyledim kendini ayarla diye annene herşeyi diyebilirsin daha rahat olursun bizim kayınvalide memlekette doğum yapmamı planlıyomuş duyunca çok kötü oldum karnım burnumda 17 saatlik yola düşeceğim bazı şeyleri düşünemiyolar için nasıl rahat ediyorsa öyle yap tatlım

öyle saçmalıkmı olurmuş ya sanki o mu doğruyo hayret bişey..
sende doktorum yolu yasak etti dersin uzun yol uçakla da otobüslede yasak dersin olmazmı çok görmek istiyosa torununu gelsin burda baksın
Allah Allah ya sinirlendim hedelikafadulden

Sağolun kızlar ya.Bazen tuhaf oluyolar hakikaten ama insan bişey de diyemiyo işte.Haftada 1 ziyaret ediyoruz.Torunumu da göremem artık dedi.Eşim de e burdayken ne kadar görüşüyoduk sanki dedi.Olsun en azından burda olduğunu biliyodum diyo.Eşim toplar evimi annem ablam yerleştiri napalım.Zaten ona güvenerek de taşınmaya kalkmadık.ınsafına kalmış.

Günaydın kızlar opuyorumnanaktan Ben bugün grip olucak gibiyim.Geçen gün bahsetmiştim, kayınvalidem yeni evlendiğimizde daha ortada çocuk düşüncesi bile yokken ben çocuk falan bakamam demişti.Bi gün konu açılınca da kendine güvenen doğursun dedi.Şimdi biz de anneme yakın biyere taşınıcaz.Arada 1 saat var.Annem bakıcak bebeğe.Bi ev beğendik onların da gönlü olsun, görsünler istedik.Yok ben gelmem diyo.Eşim ısrar etti.Gelin görün bi fikir verin diye.Yok ben gelmem.Yerleşin ondan sonra gelirim diyo kaydirigubbakcemile3 Yardım da etmiycek anlaşılan.Şakayla karışık oğlumu aldın götürüyosun falan dedi.Espri yapar gibi.Bişey demedim tabi ama e 1.5 senedir ben anneme uzakta otururken sorun yoktu.Kısmetse bu ay sonuna kadar taşınmak istiyoruz.Bakalım, hayırlısı

bencede boşver bende 3 haftadır yatıyorum.ne görümcem gelir ne kayınvalidem insanın annesi gibi var mı .gelecekler bide ona buna karışcaklar böle daha iyi kafan rahat olur.yeni evin hayırlı olsun sana ve bebişine uğur getirsin kapıyı kapatınca herkes herşey dışarda kalıyo boşverrrrrrrrr

reca ederim canım
afiyet bal şeker olsun lop lop et olsun
bebişine yarasın:dance::dance:

lop lop et deme deşme yaramı şimdiden valla göbeğim çıktı yanlarım çıktı..
birden bire 3 kilo ne olucamben ya bide bu kilolar yüzünden çatlaklar çıkarsamafoldumben işimiz iş valla

Selam kızlar ya aranızda hiç miğdesi bulanmayan yok mu? benim bulanmıyor diye neredeyse endişe edeceğim.

bencede boşver bende 3 haftadır yatıyorum.ne görümcem gelir ne kayınvalidem insanın annesi gibi var mı .gelecekler bide ona buna karışcaklar böle daha iyi kafan rahat olur.yeni evin hayırlı olsun sana ve bebişine uğur getirsin kapıyı kapatınca herkes herşey dışarda kalıyo boşverrrrrrrrr

ne kadar iyi olursa olsunlar eller işte
benımde dşük tehlikem vardı 1 kere açıp ne oldu die sormadılar
bende sevdirmeyecem bebişimi onlara:lepi:

öyle saçmalıkmı olurmuş ya sanki o mu doğruyo hayret bişey..
sende doktorum yolu yasak etti dersin uzun yol uçakla da otobüslede yasak dersin olmazmı çok görmek istiyosa torununu gelsin burda baksın
Allah Allah ya sinirlendim hedelikafadulden
ben de çok kötü olmuştum ama Allahtan annem var bir de düşün ilk torun benim ki bizimkiler planı çok severler düşünmüyorum zaten bişey de demedim eşime dedim ama yolculuk falan yapamam diye burda dolmuşa bile binmiyorum korkuma dedim ya düşünemiyolar

kızlar lütfen okurken maşaallah deyin:nazar::nazar::nazar:
ben şimdi çağırsam kayınvalidemi anne gel evimi temzile desem gelir temizler heş henüz demedim çok şükür öyle bişey ama eminim her ihtiyacım olduğunda koşar...

Selam kızlar ya aranızda hiç miğdesi bulanmayan yok mu? benim bulanmıyor diye neredeyse endişe edeceğim.
tatlım bak ben de bulanmıyo diyodum akşam kötü oldum bünyeden bünyeye değişiyo canını sıkma ama genelde rahatım ben de arkadaşlara bakınca

sana da geçmiş olsun canım.Valla ne varsa kendi ailemizde var.Bi de katılır mısınız bilmem ama anane ve babanne bile farklı oluyo.Eşimin abisi de ablası da var.Görümcemin çocuklarını daha çok seviyolar.Araya gelin girince fesatlaşıyolar:bbo:

ben de çok kötü olmuştum ama Allahtan annem var bir de düşün ilk torun benim ki bizimkiler planı çok severler düşünmüyorum zaten bişey de demedim eşime dedim ama yolculuk falan yapamam diye burda dolmuşa bile binmiyorum korkuma dedim ya düşünemiyolar

bu durumda önemli olan eşinin tavrı inşaallah o kabul etmez böyle bişeyi canım Allah yardımcın olsun valla..
ya çok sinirlendim harbi karnı burnunda kadın gidermi hiç ya millet memleketten gelir bebek görmeye bunlar ayağına çağırıyo...orda bide bilmediğin etmediğin dr.bilmediğin hastane güvenemem ben falan de bence
eşinin ailesi nerdeler?:uhm:

kızlar lütfen okurken maşaallah deyin:nazar::nazar::nazar:
ben şimdi çağırsam kayınvalidemi anne gel evimi temzile desem gelir temizler heş henüz demedim çok şükür öyle bişey ama eminim her ihtiyacım olduğunda koşar...

ben desem benımııde uçarak gelir
ama önemli olan demeden gelmeleri değil mi
gerçi benımkınınde işi başından aşkın ama olsun torun verecem onlara
hemde ilk biraz nazlanmak istiyor olabilirim :dance:

tatlım bak ben de bulanmıyo diyodum akşam kötü oldum bünyeden bünyeye değişiyo canını sıkma ama genelde rahatım ben de arkadaşlara bakınca

Sağolasın, benim belirtilerim diğer arkadaşlara göre daha az henüz kalp atışını falan da duymadığımız için beni bu hafta epey bi endişe kapladı , sanki hiç duyamayacakmışız gibi geliyor.

X