- 5 Eylül 2009
- 7.730
- 0
canım senın bebeiş 7 hafta 4 günlük mü
ve başlıkta ne yazsın zemuszemus
EVET CANIM 7+4BAŞLIKTA:
BEBİŞİM BENİMLE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım senın bebeiş 7 hafta 4 günlük mü
ve başlıkta ne yazsın zemuszemus
kızlar hemen aldırdım elmalı soda içiyorum şu an
valla şimdiden iyi geldi
nilaycım sanada ayrıca teşşekkür ederim tadı pek güzel:içelim:
daha iyi olur ben de anneme söyledim kendini ayarla diye annene herşeyi diyebilirsin daha rahat olursun bizim kayınvalide memlekette doğum yapmamı planlıyomuş duyunca çok kötü oldum karnım burnumda 17 saatlik yola düşeceğim bazı şeyleri düşünemiyolar için nasıl rahat ediyorsa öyle yap tatlım
Günaydın kızlar opuyorumnanaktan Ben bugün grip olucak gibiyim.Geçen gün bahsetmiştim, kayınvalidem yeni evlendiğimizde daha ortada çocuk düşüncesi bile yokken ben çocuk falan bakamam demişti.Bi gün konu açılınca da kendine güvenen doğursun dedi.Şimdi biz de anneme yakın biyere taşınıcaz.Arada 1 saat var.Annem bakıcak bebeğe.Bi ev beğendik onların da gönlü olsun, görsünler istedik.Yok ben gelmem diyo.Eşim ısrar etti.Gelin görün bi fikir verin diye.Yok ben gelmem.Yerleşin ondan sonra gelirim diyo kaydirigubbakcemile3 Yardım da etmiycek anlaşılan.Şakayla karışık oğlumu aldın götürüyosun falan dedi.Espri yapar gibi.Bişey demedim tabi ama e 1.5 senedir ben anneme uzakta otururken sorun yoktu.Kısmetse bu ay sonuna kadar taşınmak istiyoruz.Bakalım, hayırlısı
reca ederim canım
afiyet bal şeker olsun lop lop et olsun
bebişine yarasın:dance::dance:
bencede boşver bende 3 haftadır yatıyorum.ne görümcem gelir ne kayınvalidem insanın annesi gibi var mı .gelecekler bide ona buna karışcaklar böle daha iyi kafan rahat olur.yeni evin hayırlı olsun sana ve bebişine uğur getirsin kapıyı kapatınca herkes herşey dışarda kalıyo boşverrrrrrrrr
ben de çok kötü olmuştum ama Allahtan annem var bir de düşün ilk torun benim ki bizimkiler planı çok severler düşünmüyorum zaten bişey de demedim eşime dedim ama yolculuk falan yapamam diye burda dolmuşa bile binmiyorum korkuma dedim ya düşünemiyolaröyle saçmalıkmı olurmuş ya sanki o mu doğruyo hayret bişey..
sende doktorum yolu yasak etti dersin uzun yol uçakla da otobüslede yasak dersin olmazmı çok görmek istiyosa torununu gelsin burda baksın
Allah Allah ya sinirlendim hedelikafadulden
tatlım bak ben de bulanmıyo diyodum akşam kötü oldum bünyeden bünyeye değişiyo canını sıkma ama genelde rahatım ben de arkadaşlara bakıncaSelam kızlar ya aranızda hiç miğdesi bulanmayan yok mu? benim bulanmıyor diye neredeyse endişe edeceğim.
bencede boşver bende 3 haftadır yatıyorum.ne görümcem gelir ne kayınvalidem insanın annesi gibi var mı .gelecekler bide ona buna karışcaklar böle daha iyi kafan rahat olur.yeni evin hayırlı olsun sana ve bebişine uğur getirsin kapıyı kapatınca herkes herşey dışarda kalıyo boşverrrrrrrrr
kızlar lütfen okurken maşaallah deyin
ben şimdi çağırsam kayınvalidemi anne gel evimi temzile desem gelir temizler heş henüz demedim çok şükür öyle bişey ama eminim her ihtiyacım olduğunda koşar...
ben de çok kötü olmuştum ama Allahtan annem var bir de düşün ilk torun benim ki bizimkiler planı çok severler düşünmüyorum zaten bişey de demedim eşime dedim ama yolculuk falan yapamam diye burda dolmuşa bile binmiyorum korkuma dedim ya düşünemiyolar
kızlar lütfen okurken maşaallah deyin
ben şimdi çağırsam kayınvalidemi anne gel evimi temzile desem gelir temizler heş henüz demedim çok şükür öyle bişey ama eminim her ihtiyacım olduğunda koşar...
tatlım bak ben de bulanmıyo diyodum akşam kötü oldum bünyeden bünyeye değişiyo canını sıkma ama genelde rahatım ben de arkadaşlara bakınca