2010 Mayıs Anneleri

nila canım senin resminin aynısından bende istiiyorum banada yaparmısın rica etsemkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ok canım sen bana tahmini doğum tarihini
ve yazıyla arka planı ne renk istediğini söyle yapım hemen
bide başlığa ne yazmak istiyosun

Kızlar kahvaltımı yaptım hadı Şımdı folıklerı ıÇelım--------------------------------------------------------------------------------

boş ver canım bizimkide hamile oldugumu duydu bi hayırlı olsun bile demedi olabilir yani böle durumlar:dance:

valla bende çıkmayı düşünüyorum aslında haftada 12 saat dersim var ama sonuçta sözleşmeliyim dersane birde okul olsa neyse yani oturarak ta ders anlatılmıyor

çok oyrucu oluyo ya inan sosyallik diye bişey kalmadı,eşimle iki çift laf edemiyorum bi film izleyemiyorum..mafoldumben
gündüz dinlenemediğim ve uykumu alamadığım için akşam çok yorgun oluyorum hemen yatıyorum...ne işe verimliğim ne evime:gitme:
dün de eşim çok üzüldü çık işten diyo yani belki önümüzdeki ay çıkarım:uhm:

CANIM DİKKAT ET BOL BOL MEYVE YE SAKIN HASTA OLMAYASIN BİRDE KAYINVALDENİ BOŞVER SANKİ ANNEN DAHA İYİ BAKAR O BAHANE ARAMIŞ Kİ EV TAŞIMADA YARDIM ETMESİN BENİM GÖRÜMCELE KALIN DEDİM CAMLAR PİMAPEN OLACAK BEN YAPAMAM DİYE O YOK DEDİLER BİZİM İŞİMİZ VAR SABAHTA GİTTİLER NANKÖRLER BUNLARkaydirigubbakcemile

valla benim eşimde çık diyo bakalım ne yapacam bilmiyorum

daha iyi olur ben de anneme söyledim kendini ayarla diye annene herşeyi diyebilirsin daha rahat olursun bizim kayınvalide memlekette doğum yapmamı planlıyomuş duyunca çok kötü oldum karnım burnumda 17 saatlik yola düşeceğim bazı şeyleri düşünemiyolar için nasıl rahat ediyorsa öyle yap tatlım

kızlar hemen aldırdım elmalı soda içiyorum şu an
valla şimdiden iyi geldi
nilaycım sanada ayrıca teşşekkür ederim tadı pek güzel:içelim:

sagol canım inaşşalh dogdugunuda göricez yavrucagın:) bu lekelenme korkuttu ama bi çok kişi aynı sorunu yaşamış baya destek oldular burdan oyüzden içim biraz rahatladı bol bol yatıyorum

çok iyi anlıyorum canım bende aynı durumdayım.insan hapşırmaya bile korkuyo.kanaması olup da sağlıklı bebekleri olan çok kişi var.atlatıcaz inşallah allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…