nila canım senin resminin aynısından bende istiiyorum banada yaparmısın rica etsemkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
ok canım sen bana tahmini doğum tarihini
ve yazıyla arka planı ne renk istediğini söyle yapım hemen
bide balığa ne yazmak istiyosun
kızlar maden suyuda önlüyomuş bulantıyı deneyin isteseniz
Günaydın kızlar opuyorumnanaktan Ben bugün grip olucak gibiyim.Geçen gün bahsetmiştim, kayınvalidem yeni evlendiğimizde daha ortada çocuk düşüncesi bile yokken ben çocuk falan bakamam demişti.Bi gün konu açılınca da kendine güvenen doğursun dedi.Şimdi biz de anneme yakın biyere taşınıcaz.Arada 1 saat var.Annem bakıcak bebeğe.Bi ev beğendik onların da gönlü olsun, görsünler istedik.Yok ben gelmem diyo.Eşim ısrar etti.Gelin görün bi fikir verin diye.Yok ben gelmem.Yerleşin ondan sonra gelirim diyo kaydirigubbakcemile3 Yardım da etmiycek anlaşılan.Şakayla karışık oğlumu aldın götürüyosun falan dedi.Espri yapar gibi.Bişey demedim tabi ama e 1.5 senedir ben anneme uzakta otururken sorun yoktu.Kısmetse bu ay sonuna kadar taşınmak istiyoruz.Bakalım, hayırlısı
benim 8 hafta 5günlük oldu canım tam
valla bende çıkmayı düşünüyorum aslında haftada 12 saat dersim var ama sonuçta sözleşmeliyim dersane birde okul olsa neyse yani oturarak ta ders anlatılmıyor
Günaydın kızlar opuyorumnanaktan Ben bugün grip olucak gibiyim.Geçen gün bahsetmiştim, kayınvalidem yeni evlendiğimizde daha ortada çocuk düşüncesi bile yokken ben çocuk falan bakamam demişti.Bi gün konu açılınca da kendine güvenen doğursun dedi.Şimdi biz de anneme yakın biyere taşınıcaz.Arada 1 saat var.Annem bakıcak bebeğe.Bi ev beğendik onların da gönlü olsun, görsünler istedik.Yok ben gelmem diyo.Eşim ısrar etti.Gelin görün bi fikir verin diye.Yok ben gelmem.Yerleşin ondan sonra gelirim diyo kaydirigubbakcemile3 Yardım da etmiycek anlaşılan.Şakayla karışık oğlumu aldın götürüyosun falan dedi.Espri yapar gibi.Bişey demedim tabi ama e 1.5 senedir ben anneme uzakta otururken sorun yoktu.Kısmetse bu ay sonuna kadar taşınmak istiyoruz.Bakalım, hayırlısı
14 mayıs teyzesi kırmızı olsun arkaplan rengi
sende büyütmüşsün maaşallah
çok oyrucu oluyo ya inan sosyallik diye bişey kalmadı,eşimle iki çift laf edemiyorum bi film izleyemiyorum..mafoldumben
gündüz dinlenemediğim ve uykumu alamadığım için akşam çok yorgun oluyorum hemen yatıyorum...ne işe verimliğim ne evime:gitme:
Dün de eşim çok üzüldü çık işten diyo yani belki önümüzdeki ay çıkarım:uhm:
daha iyi olur ben de anneme söyledim kendini ayarla diye annene herşeyi diyebilirsin daha rahat olursun bizim kayınvalide memlekette doğum yapmamı planlıyomuş duyunca çok kötü oldum karnım burnumda 17 saatlik yola düşeceğim bazı şeyleri düşünemiyolar için nasıl rahat ediyorsa öyle yap tatlımGünaydın kızlar opuyorumnanaktan Ben bugün grip olucak gibiyim.Geçen gün bahsetmiştim, kayınvalidem yeni evlendiğimizde daha ortada çocuk düşüncesi bile yokken ben çocuk falan bakamam demişti.Bi gün konu açılınca da kendine güvenen doğursun dedi.Şimdi biz de anneme yakın biyere taşınıcaz.Arada 1 saat var.Annem bakıcak bebeğe.Bi ev beğendik onların da gönlü olsun, görsünler istedik.Yok ben gelmem diyo.Eşim ısrar etti.Gelin görün bi fikir verin diye.Yok ben gelmem.Yerleşin ondan sonra gelirim diyo kaydirigubbakcemile3 Yardım da etmiycek anlaşılan.Şakayla karışık oğlumu aldın götürüyosun falan dedi.Espri yapar gibi.Bişey demedim tabi ama e 1.5 senedir ben anneme uzakta otururken sorun yoktu.Kısmetse bu ay sonuna kadar taşınmak istiyoruz.Bakalım, hayırlısı
valla benim eşimde çık diyo bakalım ne yapacam bilmiyorum
sagol canım inaşşalh dogdugunuda göricez yavrucagın:) bu lekelenme korkuttu ama bi çok kişi aynı sorunu yaşamış baya destek oldular burdan oyüzden içim biraz rahatladı bol bol yatıyorum
BEBİŞİM BENİMLE