2010 Mayıs Anneleri

ay heycanlandım bir doğsa bebek kokusunu çok seviyorum içime çekicemn kokusunu rabbim izin verirse

bende maden suyunu tüketiyorum ve mide bulantısına çok iyi geliyo
ve çok sağlıklıymış doğal mineralleri alma açısından
tubilişah hoşgeldin canım aramıza

ya bana sanki ben mayısta doğurmicam gibi geliyo...:ecrin_bebek:
bide ablam da geçen sene tam aynı zamanlarda hamile kaldı aramızda 1-2 hafta falan var ablam 30 mart da doğurdu:emir_bebek:

bu arada yenı farkettim bebeşim resmi değişmiş
aman allahım 8.haftaya girmişiz
iki ayı bitirecez bu haftanın sonundaaaaaa

bende maden suyunu tüketiyorum ve mide bulantısına çok iyi geliyo
ve çok sağlıklıymış doğal mineralleri alma açısından
tubilişah hoşgeldin canım aramıza

ben maden suyu içemiyorum normal zamanda bile.acaba limonlu soda içsem olurmu?:uhm:

kızlar benim karnım çok şiş süt mü yapıyo acaba şimdiden iki kilo aldım.kilolu hamile kaldığım için çok kilo alırım diye çok korkuyorum.çok bişey yiyemiyorum ama yatmak zorunda olduğum için hareketim kısıtlanıyo sanırım bu da kilo aldırıyo

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
suleYukselNizam, elvoscan, funda_b, mutluyum1111+, nilay13, tubilisah, tugba

maden suyuna limon sıkıp içebilirsin sade ben de içemiyorum meyvelilerden içmeyin derim ben doğal olan sadesi çünkü

yaaaaaaaaa bende uyumak ve sürekli yatmak istiyorum ya.delikafadulden
acaba işten çıksam mı:uhm:

bu arada yenı farkettim bebeşim resmi değişmiş
aman allahım 8.haftaya girmişiz
iki ayı bitirecez bu haftanın sonundaaaaaa

nila canım senin resminin aynısından bende istiiyorum banada yaparmısın rica etsemkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlar opuyorumnanaktan Ben bugün grip olucak gibiyim.Geçen gün bahsetmiştim, kayınvalidem yeni evlendiğimizde daha ortada çocuk düşüncesi bile yokken ben çocuk falan bakamam demişti.Bi gün konu açılınca da kendine güvenen doğursun dedi.Şimdi biz de anneme yakın biyere taşınıcaz.Arada 1 saat var.Annem bakıcak bebeğe.Bi ev beğendik onların da gönlü olsun, görsünler istedik.Yok ben gelmem diyo.Eşim ısrar etti.Gelin görün bi fikir verin diye.Yok ben gelmem.Yerleşin ondan sonra gelirim diyo kaydirigubbakcemile3 Yardım da etmiycek anlaşılan.Şakayla karışık oğlumu aldın götürüyosun falan dedi.Espri yapar gibi.Bişey demedim tabi ama e 1.5 senedir ben anneme uzakta otururken sorun yoktu.Kısmetse bu ay sonuna kadar taşınmak istiyoruz.Bakalım, hayırlısı

X