ya bide kızlare ben yesem yemesem 24 saat açım
ama hiç bi şeyde yiyemiyorum
bu ne tersliktir anlamadım
ne zaman gececek bu açlıkCADIARZU
kızlar mide bulantılarıyla aranız nasıl
mutluyum sen bunu der demez ben çıkardım bu ikinci oluyo 7 haftadır
bu konuda cahil olduğum için bi şey sormak istiyorum
kusura bakmayın yine midenizi buandırabilirim ama ilk defa oluyo böyle bi şey
sarı su çıktı dha sonra rengi gitgide koyulaştı
bu normal mi :sm_confused:
canım o bendede oldu ilk çıkardığımda aç karınla aynıydımutluyum sen bunu der demez ben çıkardım bu ikinci oluyo 7 haftadır
günaydın kızlar nasılsınız bu sabah
mutluyum sen bunu der demez ben çıkardım bu ikinci oluyo 7 haftadır
günaydın kızlar nasılsınız bu sabah
Allah kısmet ederse bende mayıs annesi olucam ama dün çok az bi lekelenmem oldu doktora gittik bebegin kesesinin etrafında kanama olmuş doktor iğne verdi şimdi iğne vuruluyorum yerimden kalkmamamya dikkat ediyorum bebegim saglıklıydı gördük:) inşallah dularla herşeyi atlatıp yavrumuzu kucagımıza alıcaz tüm anneler saglıklı bir şekilde yavrularını kucagına alır umarım
Allah kısmet ederse bende mayıs annesi olucam ama dün çok az bi lekelenmem oldu doktora gittik bebegin kesesinin etrafında kanama olmuş doktor iğne verdi şimdi iğne vuruluyorum yerimden kalkmamamya dikkat ediyorum bebegim saglıklıydı gördük:) inşallah dularla herşeyi atlatıp yavrumuzu kucagımıza alıcaz tüm anneler saglıklı bir şekilde yavrularını kucagına alır umarım
benimde olmuştu bayramdan önceki hafta kandinr dikkat et yat dinlen inşallah bişey olmaz doktor progestan vermişti onu kullanınca kesildi daha da olmuyo inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın ilk aylar oluyomuş lekelenmeler