2010 Mayıs Anneleri

ya bide kızlare ben yesem yemesem 24 saat açım
ama hiç bi şeyde yiyemiyorum
bu ne tersliktir anlamadım
ne zaman gececek bu açlıkCADIARZU

aynen bende öyleyim sürekli açım ama mide bulantısından bişey yiyemiyorum
yesem bile 2 saat sonra sanjki hiç bişey yememişim gibi midem kazınıyo valla sonumuz ne olur bilmem bu gidişle şimdiden 3 kilo aldım:1shok:

kızlar mide bulantılarıyla aranız nasıl

mutluyum sen bunu der demez ben çıkardım bu ikinci oluyo 7 haftadır
bu konuda cahil olduğum için bi şey sormak istiyorum
kusura bakmayın yine midenizi buandırabilirim ama ilk defa oluyo böyle bi şey
sarı su çıktı dha sonra rengi gitgide koyulaştı
bu normal mi :sm_confused:

safra çıkarıyosundur canım ya sabahları benimde öle oluyo.bişey yemediğimz için midedeki su çıkıyo bende sabahları bulanmıyodum iki gündür benimde sabahları çok bulanıyo

canım o bendede oldu ilk çıkardığımda aç karınla aynıydı

günaydın kızlar nasılsınız bu sabah

saol canım iyiyiz sen nasılsınkaydirigubbakcemile5

normal canım bende hamile kaldığımdan beri öyle istifra ediyorum safra gibi sarı ve resmen zehirkafamçokkarıştı

kendime zorla kahvaltı ettirdim.şimdi yudum yudum su içerek bulantıyı atlatmaya çalışıyorum

Allah kısmet ederse bende mayıs annesi olucam ama dün çok az bi lekelenmem oldu doktora gittik bebegin kesesinin etrafında kanama olmuş doktor iğne verdi şimdi iğne vuruluyorum yerimden kalkmamamya dikkat ediyorum bebegim saglıklıydı gördük:) inşallah dularla herşeyi atlatıp yavrumuzu kucagımıza alıcaz tüm anneler saglıklı bir şekilde yavrularını kucagına alır umarım

Şu folik asit meselesi onu bana dktorumda demişti 8. haftadan sonra gereksiz diye ama ben hala günde bi tane alıyorum.ne yapmalı acaba bıraksak mı artık.

benimde olmuştu bayramdan önceki hafta kandinr dikkat et yat dinlen inşallah bişey olmaz doktor progestan vermişti onu kullanınca kesildi daha da olmuyo inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın ilk aylar oluyomuş lekelenmeler

canım bende de aynı sıkıntı var bebeğim iyi ama kesenin etrafında hematom yani kan var ded bende evde dinleniyorum.çok dikkatli olmamız lazım.sen kaç haftalıksın

hoşgeldina.s.
amin inşaallah hepimiz sağlıkla bebeişlerimiz kucağımıza alırız.

ben iki gün hastanede kaldım o zaman iğne yapıldı. şimd de progestan kullanıyorum.allahım yavrularımıza sağlık versin inşallah kucağımıza alalım.bende bazen çok karmasar oluyorum bu konu ile ilgili

sagol tugbacım güzel dileklerin için dün iğne oldum bugün gelmedi inşallahda gelmez artık çünkü çok korktuk cidden zormuş hamilelik yemek yiyemiyorum yemegi geçtim yemek kokusu duydugum yerden kaçıyorum neler denedim mide bulantısını bende geçerimedim

amin arkadaşlar hepimiz saglıklı sıhatli yavrularımızı alllım kucagımıza mayısa daha çok var zaman nasıl geçicek acaba

mide bulantısı az olsa bazı şeylere yarıyo mesela akşam eşim ilk defa anladım diyo hamile olduğunu tabii sürekli çekilmez 16 haftadan sonra olmuyomuş imşallah çabucak geçerde rahatlarsınız

çok çabuk geçer bence bi bakmuşız seneye bu zamanlar olmuş ek gıdaya başladınmı ne yediriyosun gibi muhabbetler yapıoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…