2010 Mayıs Anneleri

canım ben adetimdem 1 hafta önce kan testi, 3-4 gün önce de idrar testi yapmıştım..ikisi de negatif çıkmıştı..
hiç belli olmuyor inan...Allahım inşallah yüzünü güldürür:Saruboceq:

ınsallah canım senınde.o kadar cok ıstıyorumkı burdan ıyı haberler vermeyı.allah o gunu hepımıze nasıp etsın

iyi akşamlar mayıs anneleri :CüvCüv:
nasılsınız
Ya kızlar benim belim çok ağrıyor sizinde öylemi merak ettim yoksa sadece benmi bu bel ağrısı çekiyorum

nasılsınız
Ya kızlar benim belim çok ağrıyor sizinde öylemi merak ettim yoksa sadece benmi bu bel ağrısı çekiyorum

canim benimde var bel agrimmmm

relax canim valla sabredelim muradimiza erelim.regl günün¨n gecmesini bekle derim.insallah evet önce sen sonra ben müjdeyi veririz.
rabbim bebegi olmayan herkese versin insallahhhhhhh

nasılsınız

ya hiç sorma ne oturabiliyorum nede ayakta kalabiliyorum
inanır mısın tüm omuriliklerimin ağırdığını hissediyorum
ama thermoflex die bi krem kullanıyorum bana çok iyi geliyo
tavsiye ederim
bu arada bebişler bizi mahvedecek gibi...
şimdiden böyleyse som ayları merak ediyorumm:CüvCüv:

kızlar adetıme 4-5 gun var.pazartesı kan testı yaptırsam cıkarmı.pazartesı adetıme 3 gun kalmıs oluyo.ve degerın kac cıkması gerekıyo

evet cnm çıkar muhtemelen 70-80 arası çıkar
zaten 5 in çıktımı hamilesinnn
hayırlısı olur inşallah hihoyyyt

relax canim valla sabredelim muradimiza erelim.regl günün¨n gecmesini bekle derim.insallah evet önce sen sonra ben müjdeyi veririz.

Canım ben zaten 5haftalık hamileyim
Darsısı sana ve tüm isteyenlere inşallah

Aynen canım ya şimdiden bu kadar belimiz ağrıyorsa son aylarımızı hiç düşünemiyorum
Dediğin kremi bende alayım ben doktordan ilaç yazmasını istedim ama yazmadı
Şimdi ilaç kullanamazsın dedi ama kremin bi zararı olmaz heralde

günaydın kızlaarr..aranızda oruç tutan varmı..??ben tutuyorum biraz zorlansam da..çok aşırı halsizlik yapıyor..hiç kalkamıyorum..ev aldı başını gitti..hele bi de iftardan sonra bi uyku bastırıyor...
doktora sormayı unuttum zararı olurmu diye...olsa sorardı heralde oruç tutuyormusun diye..
siz ne düşünüyorsunuz..??

selam bayanlar allah nasıb ederse bende mayıs ayında bebeğimi kucağıma alıcam inşallah

bende 1 yıl üstüne sonunda hamile kalmayı başadım bayanlar çok güzel bir duygu allah isteyen herkeze bunu yaşatsın yeni

kremin zararı olacağını düşünmüyorum sadece cildi kızartıp hafif yanma hissi veriyor o kadar kullanmasam dayanamam ama mecbur napım

ya açıkcası günler çok uzun ve sıcak olduğu için hele d.bakır da yaşayanlar iiçin
ben korkuyorum susuz kalır diye bide kemik ve kas gelişimim oluştuğu hafta oluyor.
onun için tutmuyorum bol bol su içiyorum her sabah bi yumurta çok önemli
ve 1 bardak süttt:))
her şey bebişin kemik gelişimi için bu haftalar:))opuyorumnanaktan

hamisler hamis takip cigelsesi yapin kendinize kim hamile kim degil sasiriyoruz.

büsra rabbim kucagina almayi da nasip etsin daha ilk aylarin agri olur.sonrasi düzelir canim.

canım sen ne zamandır ıstıyosun.sızın problemınız ne neden olmuyormus

canım bende tutuyorum çevremde tutma diyenler olduğğu gb tut diyende var bazıları ilk 3 ay zararı yok diyo bazıları var diyo ama ben gene de tutuyorum çünki tutamam bidaha diye düşünüyorum bende çok halsiz kalıyorum çok acıkıyorum resmen kazınıyor midem hissediyorum mümkün olduğunca yatıyorum akşama kadar ben doktoruma sordum oda tutabiliyorsan tut dedi öyle olunca tutuyorum yani tutabildiğim kadar tutacağım inşallah..sende devam et inşallah bişey olmaz dediğim gb uyumaya çalış bol bol...ama iftardan sonra hiç boş durma devamlı bişeyler atıştır..sütünü meyveni ye...

kremin zararı olacağını düşünmüyorum sadece cildi kızartıp hafif yanma hissi veriyor o kadar kullanmasam dayanamam ama mecbur napım

canım kremlerde zararlı bilginiz var umarım doktor kontrolünde kullanın derim...çok dikkatli olmak gerekk ben çok kullanılan bir yara kreminin cüce yaptığını duymuştum ne kadar doğru bilemem bilginize..

Kızlar oruç için cevabı size zaten bünyeniz verecektir bence. Bulantınız, halsizliğiniz, kusmanız varsa hamile bir şekilde bünyenizi zorlamanın hiç bir mantığı yok. Bana da aman hamileyken tutma dediler, ama ben açıkçası Allah'ın verdiğini O'ndan esirgemek istemedim. Yalnız bende en ufak bir belirti yok arkadaşlar, hamilelik adına hiç bir şikayetim yok onun için çok rahat tutuyorum. Hem şu ara tatildeyim, işim de yok, hep evde olduğum için oruç beni cidden yormuyor. Fakat iftardan sonra gün boyunca eksik kaldığım her türlü vitamin, minareli bol bol alıyorum. Hamile birinin yapması gereken herşeyi yapıp, sakınması gereken her şeyden sakınıyorum.
Bu arada kas gevşetici ve türevleri ilaçları aslında her türlü ilacı benim doktorum kullanmamı yasakladı, özellikle ona sormadan kullanmamı. Krem deri altına nüfus edip kana karışıyor arkadaşlar. Cilt üzerine sürdüğünüz her şeyi emer, dikkatli olun kremden zarar gelmez sanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…