2010 Mayıs Anneleri

her gecen gun biraz daha umudum azalıyor verirsen çok sevınırım coook tesekkurer

her gecen gun biraz daha umudum azalıyor verirsen çok sevınırım coook tesekkurer

üzülme cnm bide o baksın bakalım nediycek bakırköyde .capacity mağzasının tam karşısında doktor serhat sakız numarasını veriyim ara görüş randavu al 660 41 42 hakkında hayırlısı biliyosun ki böyle durumlarda moral çok önemli içini her zaman ferah tut iyi olucak inş.süprizzzzz

amin canım ya inşallah :Saruboceq:

kizlarrr ACILLLLLL YARDIMMMM
BUGÜN BELIM COK KÖTÜ AGRIDI KARNIMDAAA
WC YE GITTIM SIMDI VE BEYAZ AKINTIM KANLI. REGLE 10 GÜN VARRRRRRR .
hamiler hic böyle bir durum yasaniz mi????

evet canım.ben yaşadım.adetime 5 gün vardı ama.2 gün daha bekleyip idrar testi yaptım pozitif çıktı.kanama ve lekelenme devam ediyordu.bende hemen progestana başladım sonra durdu çok şükür. belki yerleşme kanaması olabilir.

sagol canim cevap yazigin icinnn bende bakacagim hafta sonu bekler pazartesi doktora giderim.

ohoooo sen cinsiyeti bile belirlemişsin tatlım, ultrasona gitmeye bile gerek yok hahahahaa. ay hayırlısı bakalım, inşallah o minicik pıt pıtları gümbür gümbür duymak nasip olur önce sana sonra hepimize. :Saruboceq::Saruboceq:hayırlısı olsun tatlım a.s.

ay ay ayyyy harika yaaa allah kalp seslerini de duymayı nasip etsin canım. çokkk sevindimmmm. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktandarısı başımıza galiiiiiiii :Saruboceq::Saruboceq:

ay ay ayyyy harika yaaa allah kalp seslerini de duymayı nasip etsin canım. çokkk sevindimmmm. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktandarısı başımıza galiiiiiiii :Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE]

Amin canım... kaydirigubbakcemile

Canım ben reglime 10 gün kala kahverengi bi akıntı yaşadım sağ yumurtalığım inanılmaz ağrıyordu. 1 hafta kala dr'a gittim ultrasonla baktı yumurta çatlamış onu hissetmişsin dedi. Dış gebelik şüphesini ortadan kaldırmak için betahcg yaptı negatif çıktı. Ama regl günü geldi geçti regl olmadım zemuszemus sonuç HAMİLEYİM...( ama o gün dr bu işler belli olmaz demiştide anlam verememiştim :) )... İçini ferah tut canım. Herşey olacağına varıyor...

çok sevindim tatlım sağlıkla al kucağına inşallah bizde yarın kalp atışları için gidiyoruzopuyorumnanaktan çok heyecanlıyım:asigim:

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 Amin canım hepimize o günleri nasip eder inşallah. Umarım yarın gümbür gümbür duyarsın kalp atışlarını... kaydirigubbakcemile

idyl senin adına çok sevindim canım...Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin...
ben de az önce geldim doktordan..bhcg 10000 in üzerinde...bugün ultrasonda göründü..burdaki herkes bu duyguyu en kısa zamanda yaşar inşallah..
ilaç falan vermedi doktorum..bayramdan sonra gel tahlil yapalım ona göre vericem dedi..

cumayı sabırsızlıkla bekliyorum inşalah görebiliriz çok sağol

günaydın mayıs anne adaylarııııı :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

herkese selam kızlar...herkesin bebeği hayırlı olsun.
Allahım bebeklerimizi sağlıkla ellerimize almayı nasip etsin.
Bende artık bu topicdeyim inşallah.SAT 3 ağustos yani mayıs anneleri arasındayım.
Bende 5 haftalık hamişim:)::CüvCüv:
Bu topic daha açılmadı sanıyodum bekliyodum..Uçmuş topik haberim yok

Son düzenleme:
relax canim sabrettt kiz önce sen senin ardindan biz yazdircaz adimizi mayis annelerine insallah

canım ınsallah bende hep dua edıyorum hepınız ıcın.senın adet gunun heralde bednen sonra .allahım ınsallah ıkımızde oluruz mayıs annesı:Saruboceq:

kızlar adetıme 4-5 gun var.pazartesı kan testı yaptırsam cıkarmı.pazartesı adetıme 3 gun kalmıs oluyo.ve degerın kac cıkması gerekıyo

herkese selam kızlar...herkesin bebeği hayırlı olsun.
Allahım bebeklerimizi sağlıkla ellerimize almayı nasip etsin.
Bu topic daha açılmadı sanıyodum bekliyodum..
Bende 5 haftalık hamişim:)::CüvCüv:

tebrikler canımcım aramıza hoşgeldin.
ohoooo bu topik daha adetleri yeni görmeye başladığımızda açıldı ceylancım tarafından. bayağıdır burda yani de biz yeni dahil olduk
gamyoncuiremsu

tebrikler canımcım aramıza hoşgeldin.
ohoooo bu topik daha adetleri yeni görmeye başladığımızda açıldı ceylancım tarafından. bayağıdır burda yani de biz yeni dahil olduk
gamyoncuiremsu

teşekkür ederim canım seninkide hayırlı olsun..Bu arada bende senin yazılarını okuyodum:)SAT tarihlerimiz bu topikde sadece ikimizinki gb aynı 3 ağustos :)
Daha tüm sayfaları inceleyemedim ama burdan doğuma kadar beraberiz inşallah arkadaşım

kızlar adetıme 4-5 gun var.pazartesı kan testı yaptırsam cıkarmı.pazartesı adetıme 3 gun kalmıs oluyo.ve degerın kac cıkması gerekıyo

canım ben adetime 1 gün kala yaptırdım 108 çıkmıştı seninkide daha az çıkar sanırsam:)
değerinin 5 in üzerinde çıkması gerekiyor hamiş olman içinn...
Umarım hamilesindir canım Allah hakkında hayırlısını versin.
Bekliyoruz güzel haberlerini....

canım ben adetimdem 1 hafta önce kan testi, 3-4 gün önce de idrar testi yapmıştım..ikisi de negatif çıkmıştı..
hiç belli olmuyor inan...Allahım inşallah yüzünü güldürür:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…