cnm üzülme hangi aşamalardan geçtin yazdınmı bilemiyorum takip edemedim ben 4 yıldır tedavi görüüyorum aşılama uygulandı ilaç tedavileri gördüm bi çok doktora gittim kesinlikle olmaz senin çocuğun tüp bebek bile bi ihtimal dediler ama sonunda doktorumu buldum uzun süre tedavi gördüm artık umudumu yitirmiştimki bi baktım hamileyim istersen sana doktorumu tavsiye edebilirim acele etme bence tüp bebek için :teselli:
her gecen gun biraz daha umudum azalıyorverirsen çok sevınırım coook tesekkurer
Kızlar bu gün bebişimin kesesini gördük babasıyla beraber :) Küçücük zeytinimiz olmuş :)))
Haftaya randevu aldık kalp atışlarını görücez Allah'ın izni ile! Darısı peşimizden gelenlerin başına...:)))))
kizlarrr ACILLLLLL YARDIMMMM
BUGÜN BELIM COK KÖTÜ AGRIDI KARNIMDAAA
WC YE GITTIM SIMDI VE BEYAZ AKINTIM KANLI. REGLE 10 GÜN VARRRRRRR .
hamiler hic böyle bir durum yasaniz mi????
evet canım.ben yaşadım.adetime 5 gün vardı ama.2 gün daha bekleyip idrar testi yaptım pozitif çıktı.kanama ve lekelenme devam ediyordu.bende hemen progestana başladım sonra durdu çok şükür. belki yerleşme kanaması olabilir.
sagol canim cevap yazigin icinnn bende bakacagim hafta sonu bekler pazartesi doktora giderim.
ne olsun heyecanlı zamanlar geçiriyorum testlerimin hepsi temiz çıktı çok şükür darısı başınıza:Saruboceq: yarın büyük günnn ama ben rüyamda bebişi ultrasonda bile gördüm cinsiyetini yani:lepi: kız olduğunu gördüm hayırlısı bakalım buyrunnnnnnnnn
Kızlar bu gün bebişimin kesesini gördük babasıyla beraber :) Küçücük zeytinimiz olmuş :)))
Haftaya randevu aldık kalp atışlarını görücez Allah'ın izni ile! Darısı peşimizden gelenlerin başına...:)))))
kizlarrr ACILLLLLL YARDIMMMM
BUGÜN BELIM COK KÖTÜ AGRIDI KARNIMDAAA
WC YE GITTIM SIMDI VE BEYAZ AKINTIM KANLI. REGLE 10 GÜN VARRRRRRR .
hamiler hic böyle bir durum yasaniz mi????
çok sevindim tatlım sağlıkla al kucağına inşallah bizde yarın kalp atışları için gidiyoruzopuyorumnanaktan çok heyecanlıyım:asigim:
tatlım benden 1 gün sonra olmuşsun adet. bende 31 temmuzda oldum. 26 da bir oluyorum 23 ünde ilk testi yaptırdım 56 çıkmıştı 25inde 179 çıktı şuan 5. haftamdayım 1800 lerde. yarında kalp atışı için gidiyoruzdoktorun sağlama almak istemiş yani gittiğinde keseyi görebilirsinopuyorumnanaktan
relax canim sabrettt kiz önce sen senin ardindan biz yazdircaz adimizi mayis annelerine insallah
herkese selam kızlar...herkesin bebeği hayırlı olsun.
Allahım bebeklerimizi sağlıkla ellerimize almayı nasip etsin.
Bu topic daha açılmadı sanıyodum bekliyodum..
Bende 5 haftalık hamişim:)::CüvCüv:
tebrikler canımcım aramıza hoşgeldin.
ohoooo bu topik daha adetleri yeni görmeye başladığımızda açıldı ceylancım tarafından. bayağıdır burda yani de biz yeni dahil olduk gamyoncuiremsu
kızlar adetıme 4-5 gun var.pazartesı kan testı yaptırsam cıkarmı.pazartesı adetıme 3 gun kalmıs oluyo.ve degerın kac cıkması gerekıyo
canım ben adetimdem 1 hafta önce kan testi, 3-4 gün önce de idrar testi yapmıştım..ikisi de negatif çıkmıştı..kızlar adetıme 4-5 gun var.pazartesı kan testı yaptırsam cıkarmı.pazartesı adetıme 3 gun kalmıs oluyo.ve degerın kac cıkması gerekıyo