Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya arkadaşlar iyi dayanıyorsunuz.ben sürekli açım.yemek yiyorum 5 dk sonra karnım buruluyor sanki.iki günde tıka basa dolabı boşallttım. kendi kendimden tikseinmeye başladfım :) normalde çok yemem zaten 47 kiloyum.ama 5 gündür resmen kıtlıktan çıkmış gibiyim.
kızlar ben özellikle doktoruma sordum..normalde Allah kabul ederse hiç bırakmazdım orucumu..
ama, kesinlikle tutmuycaksın dedi...gün içinde 3 litreye yakın su içmen gerekir oruç tutunca çok uzun süre susuz kalacak vücudun ve bebeğin, ayrıca 3 litre içemezsin dedi...önemli olan orucun bizim bünyemizi etkileyip etkilemediği değil, bebeklerimizi alacağı vitamin ve tabili su dan mahrum bırakmamak...
Kızlar oruç için cevabı size zaten bünyeniz verecektir bence. Bulantınız, halsizliğiniz, kusmanız varsa hamile bir şekilde bünyenizi zorlamanın hiç bir mantığı yok. Bana da aman hamileyken tutma dediler, ama ben açıkçası Allah'ın verdiğini O'ndan esirgemek istemedim. Yalnız bende en ufak bir belirti yok arkadaşlar, hamilelik adına hiç bir şikayetim yok onun için çok rahat tutuyorum. Hem şu ara tatildeyim, işim de yok, hep evde olduğum için oruç beni cidden yormuyor. Fakat iftardan sonra gün boyunca eksik kaldığım her türlü vitamin, minareli bol bol alıyorum. Hamile birinin yapması gereken herşeyi yapıp, sakınması gereken her şeyden sakınıyorum.
Bu arada kas gevşetici ve türevleri ilaçları aslında her türlü ilacı benim doktorum kullanmamı yasakladı, özellikle ona sormadan kullanmamı. Krem deri altına nüfus edip kana karışıyor arkadaşlar. Cilt üzerine sürdüğünüz her şeyi emer, dikkatli olun kremden zarar gelmez sanmayın.
günaydın kızlarrr
günaydın kızlarrr
güzel geçti ama duyamadık miniğimin sesini çarşamba çağırdı doktorum inşallah çarşamba duyarız:Saruboceq:
bakalım doktotrum çarşamba günü kesin duyulacağını söyledi bekliyorum sabırsızlıklaopuyorumnanaktan