günaydın ve hayırlı cumalar tatlı anne adayı arkadaşlarım opuyorumnanaktan
ben de dün dr.a gittim, sadece sorular sordu, notlar aldı, soru-cevaptan öteye geçmedi ilk muayenemiz. daha çok küçük olduğunu söyledi bebeğimin. henüz ne kese ne de kalp atışı duyulabilirmiş. boş yere bakmayalım dedi. 15 gün sonraya gün verdi, bir de folik asit. bu arada bugün 4+4 olduk. sabırsızlıkla bekliyorum 15 gün sonraki randevuyu.
BİZİM BU KADAR HEYECANLA BEKLEDIGIMIZ SEYLERI DOKTORLAR SIRADAN BİR OLAYMIS GIBI GECISTIRMIYORLAR MI SINIR OLUYORUM:umursamaz:
tıffcığım merhaba. ilk muayenen hayırlı olsun.doktor doğru söylemişdaha bişey görünmez bile. bide ilk dönemlerde fazla vajinal ultrason yapmamaya özen gösteriyorlar.daha yerleşmeye çalışıyor çünkü melekler :) sen kan testi yaptırdın mı yeni ? merak ettim canım.bana bilgi ver nolur. çünkü sat larımız arasında 3 gün var :)
BıLMıYORUM Kı...YORULDUM ARTIK2 SENEDIR BEKLEYIP SON 1 SENEDIR HERAY AYNI BEKLENTI...BAKALIM HALA REGL SANCISINA BENZR BISEY YOK AMA BIR MUCIZE OLUR MU BILEMEM mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
tatlım telaş yapma sakin ol biraz. bak benim hiç bir belirtim olmadı cidden, şakasına test yaptım şaşırdım kaldım. hem daha günün de gelmemiş. ben de günümden 4 gün önce yaptırdım ama doktor gebeliğime şüpheyle yaklaştı. bence erkenden testlere boğulup psikolojinizi bozmayın arkadaşlar.
açıkcası ben testte negatifi görmektense adet olup kırmızıları görmeyi yeğliyorum. negatif test yıkım oluyor çünkü..
kesinlikle haklısın..teşekkür ederimiyi geldi
valla ben hep buralardayım siz yoksunuz mafoldumben
beni listenizden çıkarabilirsiniz. 7 sinde olmam gerekirken dayanamadım ve test yaptım ne yazık ki negatif çıktı .13 ay oldu galiba tüp bebek yoluna giriyorum ....
kızlar cok heyecanlıyım adetıme 5-6 gun var ama o kadar sabırsızımkı dayanamıyorum ama gunum gelmedende test yapmıcam ne zman 1 gun gecer o zmana yapıcam.cunku negatıf gormek ıstemıyorum adet gorururum daha ıyı.nolur banada dua edın.1.5 yıldır beklıyorum.bılıyorum cok daha uzun sureler bekleyenler var ama ne kadar zor oldugunu bende anladım.allahım hepımıze versın hepımızın yuzunu guldursun.hepımıze sabır ve dayanma gucu versın ınsallah.sankı hıssedıyorum bu ay olacak dıyorum ama cok buyuk hayal kırıklıgınada ugramak ıstemıyorum o cok kotu oluyo.yınede bı acık kapı bırakıyorum.sonucta ınanmak basarmanın yarısıdır oyle deılmı...