2010 Mayıs Anneleri

BİZİM BU KADAR HEYECANLA BEKLEDIGIMIZ SEYLERI DOKTORLAR SIRADAN BİR OLAYMIS GIBI GECISTIRMIYORLAR MI SINIR OLUYORUM :umursamaz:

BİZİM BU KADAR HEYECANLA BEKLEDIGIMIZ SEYLERI DOKTORLAR SIRADAN BİR OLAYMIS GIBI GECISTIRMIYORLAR MI SINIR OLUYORUM :umursamaz:

Evet yaaa valla öyle canım. bir de bana adetlerin düzenli midir diye sordu pek sayılmaz dedim, o zaman sen erkenden nasıl emin oldun da geldin gibi şeyler söledi. Ay tonton bi amca sevdim aslında doktorumu ama kimyasal gebeliği de düşündürdü yani bana. Ben de Allaha emanet ettim bebişi, ve ona teslim oldum, kısmetim de onu kucağıma almak varsa her halükarda alırım zaten, yoksa da bir şekilde göbüşümden uçup gidecek meleğim..
Ben duanın gücüne inanıyorum ve bol bol dua ediyorum. Siz de öyle yapın arkadaşlar, kafanızı negatif sorularla doldurup, bebeğinizi bundan etkilemeyin.
Herşey çok güzel olacak inşallahhhhh
:Saruboceq::Saruboceq:

tıffcığım merhaba. ilk muayenen hayırlı olsun.doktor doğru söylemişdaha bişey görünmez bile. bide ilk dönemlerde fazla vajinal ultrason yapmamaya özen gösteriyorlar.daha yerleşmeye çalışıyor çünkü melekler :) sen kan testi yaptırdın mı yeni ? merak ettim canım.bana bilgi ver nolur. çünkü sat larımız arasında 3 gün var :)

kızlar bende 18 aydır hamıle kalamyı beklıyorum ama bu ay cok ınanıyorum ve bende mayıs annesı olcam allahın ıznıyle.cok ınanıyorum allah yardım etsın hepımıze.adet gunume 5-6 gun var ve olmıcam ınsallah..

beni listenizden çıkarabilirsiniz. 7 sinde olmam gerekirken dayanamadım ve test yaptım ne yazık ki negatif çıktı .13 ay oldu galiba tüp bebek yoluna giriyorum ....

BİLMİYORUM Kİ...YORULDUM ARTIK2 SENEDIR BEKLEYIP SON 1 SENEDIR HERAY AYNI BEKLENTI...BAKALIM HALA REGL SANCISINA BENZR BISEY YOK AMA BIR MUCIZE OLUR MU BILEMEM mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canımcımmmm merhabaaaaaa hemşom benimmm, toprağım opuyorumnanaktan
4 gün önce idrar testim pozitif çıkınca kan testini kendi kendime gidip yaptırmıştım tatlım 121,8 çıkmıştı. aslında gidip yeniden yaptırıp değerim artmış mı artmamış mı öğrenebilirim biliyorum, fakat çok kurcalamak istemiyorum açıkçası. akışına bıraktım ben, eskiden annelerimizin doktorları mı varmış.. doktorum da kan testi falan hiç bişey istemedi ilk ahvalde. 15 gün sonrasına bıraktı her türlü taramayı testi. smear felan alcaklar sanırım, kızamıkçık felan bissürü test olurum sanıyorum çünkü malum tıp fakültesi didiklenmedik yer bırakmıo.
-tatlicadiarzu-

BıLMıYORUM Kı...YORULDUM ARTIK2 SENEDIR BEKLEYIP SON 1 SENEDIR HERAY AYNI BEKLENTI...BAKALIM HALA REGL SANCISINA BENZR BISEY YOK AMA BIR MUCIZE OLUR MU BILEMEM mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

tatlım telaş yapma sakin ol biraz. bak benim hiç bir belirtim olmadı cidden, şakasına test yaptım şaşırdım kaldım. hem daha günün de gelmemiş. ben de günümden 4 gün önce yaptırdım ama doktor gebeliğime şüpheyle yaklaştı. bence erkenden testlere boğulup psikolojinizi bozmayın arkadaşlar.
açıkcası ben testte negatifi görmektense adet olup kırmızıları görmeyi yeğliyorum. negatif test yıkım oluyor çünkü..

hanimiş mayıs anneleri hanimişşşşşşşşşşş?? kızlar kimsecikler yok nerlerdesiniz?? kaydirigubbakcemile3zemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:1hug:

kesinlikle haklısın..teşekkür ederim iyi geldi

merhaba bende yeni katldım foruma ve görüyorumki çok güzel paylkaşımlar ve bilgiler var.
Allah izin verirse bende mayıs annesi olacağım
Çok mutrluyum
Rabbim olamayanlarada versin

Bu arada bir şey danışacam ben en son 1 ağustosta regl oldum
ve adetimden 2 gün önce dr gittiğimde değerim 89 çıktı ve testte 3 haftalık hamilelik yazdı ama dr daha 1 haftalıktır muhtemelen dedi
11 eylülde gel o zaman tam knş dedi bir ley anlamadım
bilgi verebilirmisiniizzzzz

Hoşgeldiniz aramıza kızlar!! Ben 2010 şubat anneleri topiğinden ziyarete geldim... İnşallah sağlıkla hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız!!Hayırlı olsun topiğiniz!!öpüldünüz!!

valla ben hep buralardayım siz yoksunuz mafoldumben

geldim geldim, sayfa açık kalıyor başka işler peşinde koşturuyorum. naber tatlım yarın kalp atışlarını duymaya gidiyorsunuz haa?? süpeerrrr ay ne heyecanlııı!!!
darısı ben ve bekleyen diğer arkadaşların başına.
ne hissediyorsun?
kaydirigubbakcemile3

kızlar cok heyecanlıyım adetıme 5-6 gun var ama o kadar sabırsızımkı dayanamıyorum ama gunum gelmedende test yapmıcam ne zman 1 gun gecer o zmana yapıcam.cunku negatıf gormek ıstemıyorum adet gorururum daha ıyı.nolur banada dua edın.1.5 yıldır beklıyorum.bılıyorum cok daha uzun sureler bekleyenler var ama ne kadar zor oldugunu bende anladım.allahım hepımıze versın hepımızın yuzunu guldursun.hepımıze sabır ve dayanma gucu versın ınsallah.sankı hıssedıyorum bu ay olacak dıyorum ama cok buyuk hayal kırıklıgınada ugramak ıstemıyorum o cok kotu oluyo.yınede bı acık kapı bırakıyorum.sonucta ınanmak basarmanın yarısıdır oyle deılmı...

relax canim sabrettt kiz önce sen senin ardindan biz yazdircaz adimizi mayis annelerine insallah

beni listenizden çıkarabilirsiniz. 7 sinde olmam gerekirken dayanamadım ve test yaptım ne yazık ki negatif çıktı .13 ay oldu galiba tüp bebek yoluna giriyorum ....

cnm üzülme hangi aşamalardan geçtin yazdınmı bilemiyorum takip edemedim ben 4 yıldır tedavi görüüyorum aşılama uygulandı ilaç tedavileri gördüm bi çok doktora gittim kesinlikle olmaz senin çocuğun tüp bebek bile bi ihtimal dediler ama sonunda doktorumu buldum uzun süre tedavi gördüm artık umudumu yitirmiştimki bi baktım hamileyim istersen sana doktorumu tavsiye edebilirim acele etme bence tüp bebek için :teselli:

İnşallah hakkında hayırlısı olur. Bir şeyi isterken her zaman hayırlısını istemek lazım bence.
Hamilelerin duası kabul olur derler :lepi: dualarım seninle yerimseniben

Kızlar bu gün bebişimin kesesini gördük babasıyla beraber :) Küçücük zeytinimiz olmuş :)))
Haftaya randevu aldık kalp atışlarını görücez Allah'ın izni ile! Darısı peşimizden gelenlerin başına...:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…