2010 Mayıs Anneleri

selam kızlar beni de 41 nci günden sonraya çağırmış oldu benim randevum da cuma günü..Allahım inşallah duyarız kalp atışını...
bir arkadaşım pıt pıt şeklinde değil de deniz dalgası gibi bir ses demişti ilk kalp atışlarına...szilerin bilgisi var mı bununla ilgili?

kızlar meraba nasılsınız
bugün dr'um kalp atışları için çağırdı.inş duyarız ne olur dua edin bana

merhaba arkadaşlar bende yeniyim aranızda benim sat 30 temmuz çarşamba günü idrar tahlilinden sonra kanda 1739 çıkınca netleşti gebeliğim o gün görülmedi hemen kese dr cuma çağırdı o gün gördüm keseyi çok şükür bende mayıs annesi olucam inş, dr beni on gün sonra yani 14 gibi cağırdı.ozaman kalp atışlarını duyabilirmiyim sizce benim 42 günüm bu perşembe oluyor. benide listenize yazarmısınız
dimples bizim seninle günlerimiz aynı galiba kızlar benim ayaklarımın altıda çok yaniyor çorap mümkün değil giyemiyorum.size yasaklar koydumu doktorunuz merak ettim.

Beraycım inşallah duyarsın kalp atışlarını, gelince hemen bize de anlatırsın...
aşkın bahar tomurcuğu canım hayırlısı olsun, Allah sağlıkla eline almanı nasip etsin bebeğini...bu arada nickin çok uzun..biz sana kısaca aşk ya da tomurcuk desek olur mu:kedi:
bu arada benim de satım 30 temmuzdu...ben bu cuma gidiyorum kalp atışları için...

doktorum bana bir çok şeyi yasakladı..aklıma gelenleri sıralayayım canım:
markette satılan meyve suları, kola, asitli içecekler, hazır çorba, bulyon, konserve, uzun ömürlü olması için katkı maddesi eklenen hemen herşey, yeşil çay, papatya çayı, hoplamak zıplamak, strese girmek hepsi yasak...

kan testimde idrarım da çok az miktarda kan hücresi görülmüş bu da böbreklerde sorun çıkmaması için doktorum günde 3 litre su içmemi önerdi...ve süt, yoğurt yumurta gibi şeylere de çok abartma dedi...ilk 3 ayda hayatını önceden nasıl devam ettiriyorsan benim dediklerimi de diklkate alarak o şekilde devam et dedi...

inş cnm duyarız hemen gelir anlatırım

firstday tomurcuk desen daha güzel olur senin nezaman belli oldu gebeliğin keseyi ne zaman gördünüz
ben tam hesaplayamadım ama mayısta doğmasını çok istedim o yüzden önce buraya baktım aaaa benimle aynı günde olanlar var heeh dedim benim mekanım burası size dr mu söyledi yoksa ay hesabına göremi mayıs dediniz

bu arada arkadaşlar benimle aynı anda aynı duyguları yaşayan insanların olduğunu bilmek ve sizlerle fikir alışverisinde bulunmak çok keyifliopuyorumnanaktan

kızlar mrb bugün doktordan geldim hcg 163 e yükseldi......
heres iyidir inşallah...

ben kendim hesaplayıcıdan hesapladım benimki çok yeni daha kese bile görünmedi....

Bir yerde okudum Son Adet Tarhinden itibaren 42.günde duyuluyormuş kalp atışları. Benide dr. cumartesi çağırdı, saydım 42.güne denk geliyor...

ay arkadaşlar benim doktorum da 17 sine çağırmıştı beni, ben sadece keseyi görürüz diye umut ediyorken öğrendim ki kalp atışı da duyabilirmişim. ay inşallah kızlar yaaa, hepimiz inşallah bir an önce duyarız o minik ama gür pıt pıtları!!

valla hiç bir fikrim yok tatlım yaaa, sadece bir belgesel de izlemiştim, kalp sesiydi duyduğum, fakat bizimkinden daha hızlı atan bir kalp.opuyorumnanaktan

kızlar meraba nasılsınız
bugün dr'um kalp atışları için çağırdı.inş duyarız ne olur dua edin bana
inşallah tatlım güzel haberlerle dönersin inşallah..:Saruboceq:

aramıza hoşgeldin tatlım, tebrik ederim..a.s.

kızlar mrb bugün doktordan geldim hcg 163 e yükseldi......
heres iyidir inşallah...

tebrikler nostok, hayırlı olsun, hoşgeldin..a.s.

kızlar adetıme 4 gun kaldı cok merak edıyorum.sabırsızım.bı yandanda umutlanmak ıstemıyorum ama nolur bana dua edın bende mayıs annelerıne katılmayı cok ıstıyorum

mayıs anneleri nerlerdesiniz??

accık sohbet edelim yaaa? hakkaten kimseler uğramıyor buraya çok acı..
kilo alan oldu mu hiç? ya da gaz şişkinlik problemi mesela?? benim karnım accayip şişiyo kızlar yaaa barut gibiyim cidden,kilom aynı ama şişkinlik çok fazla. bir de göğüslerime tişört bile değse canımı yakıyor. iştahımda bir sorun yok. bir de özel bir beslenme metodu benimseyen var mı? ne yiyip içiyorsunuz mesela?
CADIARZU

ya tiff sorma benimde karnım davul gibi devamli şiş ve afedersiniz gaz var göğüslerim daha beter ellenmyorlar resmen ya uçları dimdik ve canımı yakıyorlar ha birde kızlar cinsellik yasakmı sizde ben şimdi çıkıyorum sabah burdayım yine mayıs anneleri iyi bakın kendinize öpüldünüz:CüvCüv:

arkadaşlar beni ara ara karnım ağrıyor korkutuyor beni sizlerde de oluyor mu?

kızlar selam bende 2010 ilk haftası doğum yapacaklardanım 5 haftalık bebişim allahım herkesi sağ salim doğuma gönder yarabbim duam sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…