2010 Mayıs Anneleri

Canım ama balığın yerini hiçbişey tutmaz diyolar. Ayy öyle gerekli değilse ben de zorlamam kendimi valla. Sırf bebeğim vitaminini alsın diye yemek istiyorum ben...

canım niye tutmasın içinde ne var omega 3 ve 6 bunlar yazdım ya semizotu , ceviz, keten tohumunda var benim bildiğim hem bunların içinde civada yok bence daha sağlıklı herşeyin yerini tutan bi besin mutlaka vardır

Ablacım peki kan değerlerin neydi hatırlıyo musun?? Ablacım diyorum çünkü yaşınız benden büyük... Kusuruma bakmayın olur mu??

Rica ederim canım ne demek buradaki herkesten neredeyse büyüğüm, kan değerim hiç yüksek değildi benim transferden 11 gün sonra baktırdığım değer 133 dü, tüp bebeklerde çoğul gebelik riski oluyor her zaman ama kan değeri bir kıstas değil.

küt küt atıyor kalbimmmmmmmmmmmmmmm :dance:
bitmedi gitti şu mide bulantılarım :dance:
e malum yeni anneyiz ama ilerde :dance:
uykusuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :dance:
gecelereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :dance:
talimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :teytey: :teytey:
kızlarrrrrrrrr miniğim kocaman olmuş opuyorumnanaktan
pır pır atıyordu kalbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan :dance:
spa0010i.jpg

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Yemekten geldimmcokacimcoook

midem kazınıyo ama yesem de yemesem de aynı his:umursamaz:

ya azcık bana da bulaştır, bende hiç bişe yiyemiyorum, leblebiyle duruyom sabahtan beri,
hee bu arada ne dicem kız ayva buldum, annem gönderiyo ankaradan hihoyyyt :sm_cool:

herkese selamlar..ben de bugün grip oldum malesef o kadar dikkat etmeme rağmen...bir hafta rapor aldım dinlenicem...öğrencilerimi bırakmakta içime sinmiyor ama mecburen....inşallah tekrar almamı gerekirecek bir durum olmaz...

canım geçmiş olsun, çabuk atlatırsın inş

spa0010i.jpg

ohh süper ben de 3 ekimde gidicem bakalımmmmmmmmm

canım niye tutmasın içinde ne var omega 3 ve 6 bunlar yazdım ya semizotu , ceviz, keten tohumunda var benim bildiğim hem bunların içinde civada yok bence daha sağlıklı herşeyin yerini tutan bi besin mutlaka vardır

Eşim hoşlanmıcak bu durumdan:)) Balık yicem diye seviniyodu:)))
Yaşasın bununda varmış demek muadili...
Teşekkür ederim Tubacım:)vereliniortak

spa0010i.jpg

hayırlı olsun yaaaaa darısı başıma
balık yemek isteyipte yiyemeyenlere tavsiyem, balığı pişmeden önce görmeyin hiç, eşiniz yapsın, bide ızgarası daha iyi oluyor, en önemliside roka salatası, roka olmasa hayatta yiyemem, zaten gene yiyemiyorumda bu şekilde bişeye benziyo bari biraz :dilcikar:

spa0010i.jpg

ayyyyyy Allah bağışlasınnnnnn canımm gözün aydınnopuyorumnanaktan

ya azcık bana da bulaştır, bende hiç bişe yiyemiyorum, leblebiyle duruyom sabahtan beri,
hee bu arada ne dicem kız ayva buldum, annem gönderiyo ankaradan hihoyyyt :sm_cool:

sevindim canımm ben de az önce marketten yine ayva aldımkaydirigubbakcemile3

ben balığı çok severimm yapmayı değil ama yemeyikaydirigubbakcemile3

Eşim hoşlanmıcak bu durumdan:)) Balık yicem diye seviniyodu:)))
Yaşasın bununda varmış demek muadili...
Teşekkür ederim Tubacım:)vereliniortak

valla canım benim eşimde çok şikayetçi pişirmiyorum yemiyorum diye ama napalım sevmiyoruz yani , sen yine netten iyice araştır bu konuyu yanlış bilgi vermek istemem bebişinin sağlığı söz konusu ama benim bildiğim böyle şekerim

spa0010i.jpg

ay resmı gorunce cok heyecanlandım.bende gorebılırım heralde cumartesı gıdıcem o zamana 7.5 haftalık olcak bızımkıde boyle olur heralde:)

ayyyyyy Allah bağışlasınnnnnn canımm gözün aydınnopuyorumnanaktan

sevindim canımm ben de az önce marketten yine ayva aldımkaydirigubbakcemile3

ooooo sizin bebişler gamzeli olcak benim canım çekmiyo ayva falan eşim ye diyo onun gamzesi var güya annesi ayva yemiş

ya benim kayınvalidemin bi lafı var, eşim onu sölüyo hep evlendiğimizden beri hatta balık yemediğimi öğrendiğinden beri
"bi kadın varmış, hiç balık yemezmiş, çocuğu kel olmuş" naniknanik lülülülülülü sırnaşık şey

ya benim kayınvalidemin bi lafı var, eşim onu sölüyo hep evlendiğimizden beri hatta balık yemediğimi öğrendiğinden beri
"bi kadın varmış, hiç balık yemezmiş, çocuğu kel olmuş" naniknanik lülülülülülü sırnaşık şey

offffff olsun saç ektiririz deseydin

selam kızlar ben 6 haftalık 3 çüz anne adayıyım son haftalarda bulantım vardı allahtan bu sabah bulantığla uyanmadım. ben hep tuzlu şeyler yemek istiyorum bide duygusal kendimi tuaf hissediyorum böğle olan arkadaşlar varmı ?

:roflol::roflol:
ooooo sizin bebişler gamzeli olcak benim canım çekmiyo ayva falan eşim ye diyo onun gamzesi var güya annesi ayva yemiş

ayva ekşi diye canım çekio valacokacimcoook

selam kızlar ben 6 haftalık 3 çüz anne adayıyım son haftalarda bulantım vardı allahtan bu sabah bulantığla uyanmadım. ben hep tuzlu şeyler yemek istiyorum bide duygusal kendimi tuaf hissediyorum böğle olan arkadaşlar varmı ?

oo 3 bebişş ne güzell canım hayırlı olsunn

aynı şeyleri yaşıyoruzzkaydirigubbakcemile5

X