2010 Mayıs Anneleri

listeye beni eklede göreyim ya listete o yazı çok güzel görünüyo dimpleskaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

funda _B cnm hallettim hoşgeldin aramıza kese yada kalp atışı gördünmü

hoşbulduk çok teşekkür ederim kalp atışını duydum geçene hafta allaha şükür şu gebelik çizelgesini yapıp da kopyalayamadım bir türlü yardımcı olabilirmisin bilgisayar özürlüyüm ben biraz

canım valla zeytin çok güzel geliyo ben zeytin aldım yiyorum ara sıra kreker yiyemiyormkaydirigubbakcemile5

sağol canım çubuk kraker aldım ben de şimdi mafoldumben

şirkette tatlı ikram ettiler önceden olsa ayıla bayıla yeridm kıslar tatlı göresim bile kalmadı ya yiyemiyorum hiçdelikafadulden

İzmit'te dr sıkıntısı var.Doğru düzgün birini bulamadım.Nete de baktım.Ne yapıcam pek bilmiyorum

canım ya sen bebeşi 9 haftalık etip büyütmüş bile
kocaman olmuş
rabbim sizi korusun :lepi:

Anenm yaşlı diyo (Annemden 2 yaş büyük )kaydirigubbakcemile3 Ama şimdi anneme yakın biyere taşınınca kıymete binicek diye tahmin ediyorum

öyle olur kesinlikle:ecrin_bebek:
bende kayınvalideme yakın oturuyorum hemen 2 sokak ötemde ama benim ki şimdiden karnımı seviyo bi doğsunda sizden çıkmicam diyo...aman maşaallah deyin lütfen

şirkette tatlı ikram ettiler önceden olsa ayıla bayıla yeridm kıslar tatlı göresim bile kalmadı ya yiyemiyorum hiçdelikafadulden

bende yanı durumdayım tatlı hiç yiyemiyorum.nutellaya bayılan ben şimdi kavanozu görünce içim kalkıyo

Kızlar sizin de canınız bişeyler istiyo mu?? Ben ne duysam canım istiyo. Aşermek için erken değil mi?? Bir de benim de bu sabahçok mide bulantım oldu zorla da olsa yedim bişeyler...

cnm çoktan ekledim bir sayfa geriye gidersen görebilirsinopuyorumnanaktan
saol çok teşekkürler eline sağlık

ay süper ya opuyorumnanaktan

öyle olur kesinlikle:ecrin_bebek:
bende kayınvalideme yakın oturuyorum hemen 2 sokak ötemde ama benim ki şimdiden karnımı seviyo bi doğsunda sizden çıkmicam diyo...aman maşaallah deyin lütfen

Canım benim de kayınvalidem dört gözle bekliyor bebişi. O bakmak için hevesli zaten. Bizim de aramızda 2 sokak var:)) Benziyomuş bu yanımız:))

hoşgeldin canım niye geç kalıyosun böyle sonra merak ediyorumklava:
bende hiç tatlı yiyemiyorum hiçte canım istemiyo..
ya benim iki gündür yemek yemek bile canım istemiyo karnım hep aç ama hiç canım istemiyo bişey yemek.:çok üzgünüm:

Canım benim de kayınvalidem dört gözle bekliyor bebişi. O bakmak için hevesli zaten. Bizim de aramızda 2 sokak var:)) Benziyomuş bu yanımız:))

iyisiniz valla kızlar benimki başka şehirde oturuyo. bebeğe bak desem seve seve bakar daa ozaman bize taşınır vala olmasmafoldumben

sanırım bebişim kreş yaşına gelene kadar ben bakıcam:asigim:

Kızlar sizin de canınız bişeyler istiyo mu?? Ben ne duysam canım istiyo. Aşermek için erken değil mi?? Bir de benim de bu sabahçok mide bulantım oldu zorla da olsa yedim bişeyler...
evet iştah falan kalmıyo insanda ki ben çok iştahlıydım.ben geçen yoğurtlu makarnayı çok istedim düşük tehlikesinden hastanede kalıyoruz evde olsan yapar yersin nasıl ilginç bişey di ama aklımdan çıkaramıyorum gözümğn önünden tabak tabak yoğurtlu makrna geçiyo en sonun da eşim gitti bi lokantadan rica etti o gün o makrnayı yemesem ölecek gibiydim çok ilginçdi yaaa

sağol canım işler çok biraz pazartesi bugün ya:sinifsinif:

aynen canım ya ben de bi kaç gündür midem kazınıyo ama hiç bişe yiyesim gelmio küçük küçük atıştırıyorum.. noldu nazar mı değdi bize obur şirineydikkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…