ben kendimi ısıtamıyorum resmen bide iki gündür burda fırtına var titriyorum battaniyenın altındakızlar ben çok üşüyorum sizde öylemisiniz resmen dondum ya
canım ben 5+3 te görmüştüm senınkıde görünür inşallahKızlar kese 5 hafta 4 günlükken gözükür mü???
öyle olur kesinlikle:ecrin_bebek:
bende kayınvalideme yakın oturuyorum hemen 2 sokak ötemde ama benim ki şimdiden karnımı seviyo bi doğsunda sizden çıkmicam diyo...aman maşaallah deyin lütfen
sağol canım işler çok biraz pazartesi bugün ya:sinifsinif:
aynen canım ya ben de bi kaç gündür midem kazınıyo ama hiç bişe yiyesim gelmio küçük küçük atıştırıyorum.. noldu nazar mı değdi bize obur şirineydikkaydirigubbakcemile3
benim cnm dün gece midye tava çekti ama yemek yasak tabi genede doktoruma sorucam ucundan azcık yesemmmm:sinifsinifoffffff çok cnm çektii
cnm çoktan ekledim bir sayfa geriye gidersen görebilirsinopuyorumnanaktan[/QUOTE
günaydınnn dimplesss
bende kalp atışlarını duydum minikimin :)
kese göründüden pıt pıt pıt pıt a geçebilirmiyimmmm :))
Bebeklerde zeka gelişimi hamilelikte başlıyor dediniz. Anne adayları nasıl beslenmelidir?
En hassas dönem anne karnındaki dönem ile başlayan, doğum ile beraber ilk 18 aydır diyebiliriz. Hamilelik döneminde anne adaylarının beslenmelerinde önemle dikkat etmeleri gereken konu tükettikleri civa maddesidir. Bazı balıklarda, kalamar ve midyede bulunan civa beyin gelişiminde zararlayıcı ve annenin bilmeden tükettiği bir maddedir. Bir ağır metal olan cıvaya karşı gebeler cıva içermediğine inanılan organik ve temiz besinlere yönelmelidirler.
Midye ve özellikle istiridye ölümle sonuçlanabilecek ciddi
besin zehirlenmelerine neden olabilen bakterilere ev sahipliği
yapan deniz ürünleridir. Pekçok virus, bakteri ve toksinleri
barındırabilirler. Uygun şartlarda saklanmadıklarında bu
zararlı mikrop ve toksinler çok hızlı bir şekilde
üreyebilirler ve şiddetli besin zehirlenmesine neden
olabilirler. Hatta istiridye ve midye hepatit virüsü de
taşıyabilmektedir. Hamile olmak bu hastalıklara yakalanma
riskinizi arttırmaz ancak zehirlenme ortaya çıktığında
kullanılması gereken bazı ileçlar gebelikte sakıncalı
olabilir.
Ayrıca bu kabuklu deniz ürünleri civa ve benzeri çevresel
zehirleri fazla miktarda barındırabilirler.
Tüm bu nedenler ile gebelikte kabuklu deniz ürünlerinin
tüketilmesi güvenli olarak kabul edilmemektedir
neyseki allahtan sevmiyorum
hem sevsemde d.bakırda yokkkkzemuszemus
ya ben şimdi çok açım burda da patlıcan yemeği var ve ben patlıcan hiç sevmem..:umursamaz:
midem bulanıyo artık açlıktan daha fazla dayanamicam ama bunun yanında canımm hiç birşey istemiyokafamçokkarıştı
ben şimdi ne yiyebilirim bana fikir verin
ya ben şimdi çok açım burda da patlıcan yemeği var ve ben patlıcan hiç sevmem..:umursamaz:
midem bulanıyo artık açlıktan daha fazla dayanamicam ama bunun yanında canımm hiç birşey istemiyokafamçokkarıştı
ben şimdi ne yiyebilirim bana fikir verin