2010 Mayıs Anneleri

kızlar ben çok üşüyorum sizde öylemisiniz resmen dondum ya
ben kendimi ısıtamıyorum resmen bide iki gündür burda fırtına var titriyorum battaniyenın altında

Kızlar kese 5 hafta 4 günlükken gözükür mü???
canım ben 5+3 te görmüştüm senınkıde görünür inşallah

öyle olur kesinlikle:ecrin_bebek:
bende kayınvalideme yakın oturuyorum hemen 2 sokak ötemde ama benim ki şimdiden karnımı seviyo bi doğsunda sizden çıkmicam diyo...aman maşaallah deyin lütfen

ya ben şimdiden karar kara düşünüyorum kızlar benım annemler antalyada kayınvalidem bana çok uzak oturuyo iki araba değişmesi lazım bana gelmesi için
açıkcası ona bırakmaya pejte sıcak bakmıyorum bi görümcem var o öss yi kaszanamazsa onu yanımıza alırız herhalde
üfff açtınız yaramı yineCADIARZU

evet ya nazar değdi.dün akşam ben çok acıktım diye diye yemeğe gittik bişeyler söyledik geldi neyse birden iştahım kesildi hiç bişey yiyemedim.kendime hayret ettim.hatta şu anda acayip açım ama canım hiç bişey istemiyo...ne yicem ben yaa

benim cnm dün gece midye tava çekti ama yemek yasak tabi genede doktoruma sorucam ucundan azcık yesemmmm:sinifsinifoffffff çok cnm çektii

aaaa yasakmı midyedelikafadulden
ben geçen haftaya kadar nerdeyse her gün yedim ya midye tava.
neyseki midem bulandı artık canım istemiyo:1shok:

Midye neden yasak?? Ben balığı hiç sevmediğim halde bebişim için haftada bir kez yiyeceğim. Eşim dışarda yeriz haftada 1 kez demişti. Bunu duyan annem kızım ben size yaparım para harcamayın boşa dedi:)) Sen o gün hiç mutfağa girmezsin yer çıkarsın dedii. Canım annem benim yaa.... Hakkını nasıl öderim ben onun...

Kalamar ve midye de civa varmış öyle mi?? Başka hangi balıklarda var acaba... Bir araştırmak gerekir... Teşekkür ederim dimpless... Hoş ben midyeyi hiçç sevmem ama yine de iyi oluyor bu bilgiler...a.s

ayyy bilmiyodum yaaaa
kendimi çok kötü hissettim şimdi mafoldumben
neyse bi daha yemem kesinlikle

merhaba kızlar nasılsınız.. umarım hepımız saglıklı hamılelık gecırırız ma ben mıgde bulantımdan duramıorum gecen hafta dokratora gıttık kese gorundu suan 6 haftalık :))) ben hıcbırsey yıyemıorum ızdırap cekıorum cunku bebegıme ıyı bakamadıgımı dusunuorum ama ne yapayım mıgdem cok kotu bulanıoo yardım edın ne yapmalıyım sızce buarada süt bıle ıcemıorum

12 agustos ama lıstede ısmım var benım kese gorundu ve kılom 57 ıdı en son bılmıorum :) sat 12 agustos..

sakatatların yenmesinin yararlı olduğunu duymuştum ben midyeyi biliyordum küçük balıklarda daha az civa varmış onlar yenebilrimiş yada alabalık gibi tatlı su balığı sakatatlar neden yasak peki ben geçen hafta kokoreç canım çekti yedim valla

ya ben şimdi çok açım burda da patlıcan yemeği var ve ben patlıcan hiç sevmem..:umursamaz:
midem bulanıyo artık açlıktan daha fazla dayanamicam ama bunun yanında canımm hiç birşey istemiyokafamçokkarıştı
ben şimdi ne yiyebilirim bana fikir verin

aynen mıgdem cok kotu bulanıo karnım ac ama hıc bırsey yıyemıorummm :bbo: :CüvCüv:

çubuk kraker al yanına ara ara at ağzına canım..

kızlar bende bulantı yok ama miğdem yanıyor sürekli neden olabilir sizce iştahsızlık yapıo buda tabiii :sinifsinif:

ben şimdi yine çıkarttım kızlar çoık kötüyüm bugun şu an elimi bile zor kıpırdatıyorum..şimdilik çıkıyorum
hadi size kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…