- 11 Eylül 2007
- 979
- 1
ya böyle konuştukça içim kıpır kıpır oluyo
aslında ben şimdiden öğüt veriyorum akıllı yavrum güzel yavrum anneyi babayı üzme emi gibilerinde
buna 9 ay boyunca devam edecem inş bi yararını görürüm
:Saruboceq::Saruboceq:
tatlım ben de senin gibiyim sabahları biraz bulanıyodu iki gündür iyiyim ben de korkuyom bebişime bişey olacak diye ama bünyeden bünyeye değişiyormuş çabuk büyüselerde bizde hissedebilsek onları telaşlanmayız heralde
ben tarih ve medeniyet kültürü adı altında bir dernekte gönüllü öğreticiyim.biraz farklı. osmanlıca yazma ve okuma kursları veriyorum..tarihi ve medeniyeti sevdirme amaçlı bir dernek.arapça eğitimide var tabi..
Anne karnındaki bebek hangi sesleri duyar? - UZMAN TV
16 haftada duyup 32.haftada duyduklarını hatırlayıp tepki veriyormuş
öğretici olmak için çeşitli kurslar ve imtihanlar vardı.o eğitimlerden geçtim.fazlasıyla kitap devirmek gerekiyor.ceviri yapmak grekiyor ve sertifika alıyosun.
kızlar ben kaçayım artık
sohbet güzel ama koçiş yemek bekler
hepiniz sağlıkla kalın
:gitme:
kızlar benim gnelde sağ tarafımda kasılma ve ağrı oluyor.sizin sağda mı oluyor genelde solda mı
ne güzel, çok güzel yetiştirmişsin kendini a.s.
benim sürekli aynı yerde olmuyo sanki :sm_confused:
benim genelde sağ tarafımda oluyor.korkuyorum bazen.
ilk üç ay tehlikeli .dikkat etmemiz lazım
canım ben nisan ayında kürtaj olmştum kalp atışı duyulmadı.o yüzden korkuyorum bişi olcak diye.heran dua ediyorum.bebeğime bişi olmasın diye.
çok zor.Allah hepimizin bebişlerini korusun[/QUOTE
merhaba mehlikacım öncelikle nisan ayındaki kötü tecrüben için üzüldüğümü belirtmek istiyorum ..inşallah allah tekrarını yaşatmaz.ama sana bi sorum olacaktı bebeğin kalbinin sesini duyamadınız mı yoksa göremediniz mi yada her ikiside mi ? ben 8. haftamdayım dün kalp atışı için doktora gittik atışını gördük ama sesini duyamadık