2010 Mayıs Anneleri

evet.çok güzel gerçekten.bende çok seviyorum.ayrıca hat ve ney derslerimizde var.bekleriz canlarım.ilgisi olan gelsiinkaydirigubbakcemile5

bende şimdiden bebişe güzel güzel şeyler söylüyorum.babasıda masal anlatıyor.bu arada kitap okuyorum.çocuk eğitimi üzerine.ama kızlar bebek daha şuanda duymazmış.sanırım 5 yada 6.ayda duyarmış.ilk duyacağı ses annesinin kalp atışlarının sesiymiş.ve anne onunla konuştuğu zaman dinlermiş.

Kesinlikle görürsün cnm.. Hatta bu konuda yapılmış bi araştırma bile var.. İki kaptaki Suya pirinç koyuyorlar. Bir hafta boyunca bi kaptaki suya devamlı olumsuz kötü şeyler, küfürler söyleniyor, diger kaptakine de tam dersi olumlu, güzel şeyler söyleniyor.. Bir hafta sonunda bakılıyo ki olumsuz şeyler söylenen pirinç kapkara olmuş ve kötü koku sacıyorken diger pirinç hala beyaz ve mis gibi kokular sacıyor.. Bizim vücudumuzun da % olarak su miktarı fazla.. Hatta cocuklar tamamen sıvı içindeler. O yüzden ne kadar güzel şeyler söylersek okdar işleyecegine inanıyorum kaydirigubbakcemile5

evet canım yaa inşallah bu nazlı bebişler biran önce büyürde hissedebiliriz onları

yaaaaa :çok üzgünüm: çok imrendim harika, ben fakültede bi dönem osmanlıca aldım, tezimde mezar taşları üzerine idi, osmanlıdan kalma mezar taşlarını okudum
arapçamın çok iyi olması lazım, ama farklı sebeplerden çok geliştiremedim maalesef, içimde yaradır mafoldumben
hangi bölüm mezunusun canım sen, nerde aldın eğitimini?

öğretici olmak için çeşitli kurslar ve imtihanlar vardı.o eğitimlerden geçtim.fazlasıyla kitap devirmek gerekiyor.ceviri yapmak grekiyor ve sertifika alıyosun.

kızlar ben kaçayım artık
sohbet güzel ama koçiş yemek bekler
hepiniz sağlıkla kalın
:gitme:

kızlar benim gnelde sağ tarafımda kasılma ve ağrı oluyor.sizin sağda mı oluyor genelde solda mı

benim genelde sağ tarafımda oluyor.korkuyorum bazen.
ilk üç ay tehlikeli .dikkat etmemiz lazım

niye korkuyosunki, ben dikkat etmiyorum belkide çok hangi tarafta olduğuna, evet ilk üç ay tehlikeli, Allah tan hayırlısı, korusun bebişlerimizi, sağlıklı olsunlar :Saruboceq:

canım ben nisan ayında kürtaj olmştum kalp atışı duyulmadı.o yüzden korkuyorum bişi olcak diye.heran dua ediyorum.bebeğime bişi olmasın diye.
çok zor.Allah hepimizin bebişlerini korusun

teşekkürler canım çok saol.benim kanamam oldu.koyu kahverengi camur gibi bişey.kalp atışını duymayada 3 sonra flan gidecektik. kanamam olunca tabi hemen gittik.doktor bebek zaten bir hafta önce ölmüş.gelişmemiş kalp atışı olması gerekirken yok dedi.bebekte haftasına göre gelişmemiş birde.o yüzden tutunamamış.

ben bu gebeliğimde 6 haftalıkken doktorum karından baktı bebeği gördü ama daha çok yeni alttan bakarsak kalp atışını görürüz dedi.ve alttan bakarak gösterdi kalbi atıyor.herşey normal dedi.çok şkür.
banada dinletmedi kalp atışlarını.sanırım her doktor dinletmiyor.birde sen ultrason kağıdına bakarmısın orda kaç haftalık yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…