2010 Mayıs Anneleri

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
_BERAY_, dimples+, tubatubatubatuba

ooooo masallah bu ne hız onlarında heycanlanmaları arzuları çok normal
sen üç aylık olunca senin bebişin odası alınır sence

slm kızlar ben e mayıs annesi olucam daha doktora gitmedim 4 + 1 çünkü hesaplamalarıma göre gitem sonra gel diycek herhalde

inşallah bende mayıs annişlerinden olacam Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah...

EZGİ:.................11 temmuz...............kese görüldü

BERAY_:...........28 temmuz................kese görüldü
(folik asit,coraspin.progesteron.fragmin.benexol)

UMUTLUYUZ:............28 temmuz............

EFLATUN 24:...........28 temmuz..........

GURBET_ELDE:................29 temmuz.............

FIRSTDAY:.........30 temmuz................kese görüldü
(folik asit, demir, b12)

DİMPLES:............31 temmuz................kese görüldü
(folik asit)..............

TIFF:...................3 ağustos......................

PSİKOLUM:........................6 ağustos

BİRPERİ:.............

NURCAN3368:.........................

ÖZLEM0606:..................

BLUEANGELN:.....................

BÜŞRA 44:................................

BAFO:.............................7 ağustos...........................

İDYL:...............................30 temmuz............................

TUBATUBATUBATUBA:.................5 ağustos.......................

Maşallahhh mayıs annelerineeee

bende bebişimin kesesini dün gördüm 5 hafta 5 günlük hamişim hesaplayınca doktorum mayıs ilk hafta doğum olur dedi ama temmuzda kese görenlerde mayıs oluyor nasıl oluyor anlamadım yahuCADIARZU

bende bebişimin kesesini dün gördüm 5 hafta 5 günlük hamişim hesaplayınca doktorum mayıs ilk hafta doğum olur dedi ama temmuzda kese görenlerde mayıs oluyor nasıl oluyor anlamadım yahuCADIARZU
hoşgeldin allah kucağına almayı nasip etsn inş.
son adet tarihin nedir

canım benden bahsediyosan ben daha öncede açıkladım tam gününü bilmiyoruz çünkü yumurtlamam geç oldu bu ay adetime yakın oldu yani dr.ya nisan sonu ya mayıs başı dedi o yüzden benim durumum bu

eee kızlarr mide bulantısı olan var mı ya da ağrısı???

Benim bulantılarım başlamadı da bazen regl olcakmışım gibi karnım ağrıyo, bazende kasıklarımda batmalar oluyor. Ve birde kabızlık var ki hiç sormayın (( kafamçokkarıştı

ay çok sevindim cnm bende 15inde gidicem kalp atışlarını dinlemeye inş

Kızlar benim sat 31/07/2009
keseyi göremedik daha salı günü keseyi görmek için çağırdı inşallah görürüz
Bende kan pıhtılaşması olduğu için 2tane bebeğimi kaybettim 5haftalık düşük yaptım birde 10haftalık kalp atışları durdu kürtaj oldum.
Ama şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. ınşallah bu sefer bişey olmaz bebeğime sağlıkla alırım kucağıma

ben de senin gibiyim canım 6 haftalıkken ve 9 haftalıkken kan pıhtılaşması yüzünden düşük yaptım,merak etme bu sefer düzelecek herşey içimizi ferah tutalım

alm arkadaşlar.. 9 eylüldede ben keseyi görmek için gidicem.bazen korkuyorum.inşallah bir aksilik çıkmaz :Saruboceq: o zaman 5+1 olcam. sizce kese görünürmü ?

günaydın kızlar...az önce geldim doktordan..keseyi göremedik..daha önceki hamileliğimde de görünmemişti doktor alttan baktı..bu doktor bakmadı alttan..kan tahlili istedi..hastanede makinede arıza varmış..sonuç yarın çıkacak...offf ben meraklandıkça işler karışıyor...zaten bi kan aldılar kolum balon gibi şişti morardı ve ağrıyor...sonu hayır olur inşallah...
doktor eğer hamileysen tüplerini bağlamak zorundayız ameliyatta dedi..24 yaşındayım ve 3. sezeryanım olacak olursa...

günaydın kızlarr...
eflatun sen daha önce doğum yapmışmıydın canım

günaydın ve hayırlı cumalar tatlı anne adayı arkadaşlarım opuyorumnanaktan

ben de dün dr.a gittim, sadece sorular sordu, notlar aldı, soru-cevaptan öteye geçmedi ilk muayenemiz. daha çok küçük olduğunu söyledi bebeğimin. henüz ne kese ne de kalp atışı duyulabilirmiş. boş yere bakmayalım dedi. 15 gün sonraya gün verdi, bir de folik asit. bu arada bugün 4+4 olduk. sabırsızlıkla bekliyorum 15 gün sonraki randevuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…