ooooo masallah bu ne hız onlarında heycanlanmaları arzuları çok normalkeşke bende sakin olabilsem ama etrafımdaki insanlardan bende heyecanlanıyorumm. annem gitmiş yoğurt yapma makinesi almış bebiş içinyahu daha doğcakta yoğurt yicekteeee ohooo ilk torun şimdiden heyecanlandılar yaaakaydirigubbakcemile3
hoşgeldin aramıza son adet tarihin nedirslm kızlar ben e mayıs annesi olucam daha doktora gitmedim 4 + 1 çünkü hesaplamalarıma göre gitem sonra gel diycek herhalde
hoşgeldin aramıza son adet tarihin nedir
hoşgeldin allah kucağına almayı nasip etsn inş.bende bebişimin kesesini dün gördüm 5 hafta 5 günlük hamişim hesaplayınca doktorum mayıs ilk hafta doğum olur dedi ama temmuzda kese görenlerde mayıs oluyor nasıl oluyor anlamadım yahuCADIARZU
bende bebişimin kesesini dün gördüm 5 hafta 5 günlük hamişim hesaplayınca doktorum mayıs ilk hafta doğum olur dedi ama temmuzda kese görenlerde mayıs oluyor nasıl oluyor anlamadım yahuCADIARZU
eee kızlarr mide bulantısı olan var mı ya da ağrısı???
selam kızlar aramıza katılan mayıs annelerimizi kutluyorum. rabbim sağlıkla bebişlerimizi almamızı nasip etsin
geçen cmrtesi günü doktorumun verdiği rubella, toxoplasma,aids,hepatit B,C,idrar kültürü, tam kan sayımı vs vs olan bir sürü testi yaptırdım ve bugün sonuçlarını aldım herşey olması gerektii gibi çok sağlıklıymışşükür:Saruboceq: bu cmrtesi kalp atışlarını duymaya gidiyoruz çok heyecanlıyımmm:Saruboceq:
EZGİ:.................11 temmuz...............kese görüldü
BERAY_:...........28 temmuz................kese görüldü
(folik asit,coraspin.progesteron.fragmin.benexol)
UMUTLUYUZ:............28 temmuz............
EFLATUN 24:...........28 temmuz..........
GURBET_ELDE:................29 temmuz.............
FIRSTDAY:.........30 temmuz................kese görüldü
(folik asit, demir, b12)
DİMPLES:............31 temmuz................kese görüldü
(folik asit)..............
TIFF:...................3 ağustos......................
PSİKOLUM:........................6 ağustos
BİRPERİ:.............
NURCAN3368:.........................
ÖZLEM0606:..................
BLUEANGELN:.....................31 temmuz..................
BÜŞRA 44:................................
BAFO:.............................7 ağustos...........................
İDYL:...............................30 temmuz............................
TUBATUBATUBATUBA:.................5 ağustos.......................
Maşallahhh mayıs annelerineeee
Kızlar benim sat 31/07/2009
keseyi göremedik daha salı günü keseyi görmek için çağırdı inşallah görürüz
Bende kan pıhtılaşması olduğu için 2tane bebeğimi kaybettim 5haftalık düşük yaptım birde 10haftalık kalp atışları durdu kürtaj oldum.
Ama şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. İnşallah bu sefer bişey olmaz bebeğime sağlıkla alırım kucağıma
günaydın kızlarr...
eflatun sen daha önce doğum yapmışmıydın canım