2010 Mayıs Anneleri

hadi bakalım inş minik mercimeği görürsün cnm

umutluyuz

sende benim gibi aspirin kullanıyorsun
bende kan pıhtılaşmasından dolayı 3 düşük yasadım
bu 4.hamileliğim ilk defa keseyi gördük diğerlerinde görememiştim
ben coraspinle birlkte göbekten iğne vuruyorum her akşam

Teşekkürler canım. İnşallah herşey istediğin gibi olur. Bende yarın öğleden sonra gidip göreceğim bebeğimi inşallah...Çok heyecanlıyım alkisalkisalkis

bu nasıl bişey anlamadım ben benim satım 31 temmuz kesem 1 eylülde gözüktü

bluanzngel canım istersen bir önceki sayfada berayın en son güncellediği listeye ekleme yapabilirsin...

yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz aramıza...sağlıklı hamilelikler geçirirsiniz inşallahhhhh

bluanzngel canım istersen bir önceki sayfada berayın en son güncellediği listeye ekleme yapabilirsin...

yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz aramıza...sağlıklı hamilelikler geçirirsiniz inşallahhhhh

h.bulduk canım. Amin hepimizinkine inşallah....

evet canım ben de her akşam vuruluyorum senin iğnen kaçlık ben innohep 0,45 ml kullanıyorum

fragmin 5000 ünite 0.2 ml
ne kadarlıksın daha önceki düşüklerin kaç haftalıkken düşüyordu

canım ben şu anda 5haftalığım,ilk düşüğüm bebeğimin kalp atışını gördükten sonra oldu yani 9 haftalıkken kaybettim,2.si de 6 haftalıktı...umarım bu sefer kaybetmem bebeğimi,bu arada bana faktör5 ve protein s testleri yapıldı faktör5 de birşey çıkmamıştı protein s değerim yüksek çıktı ...demirim ise hep düşük değerlerle...bana mthfr 677 testi de yapılmadı canım

kızlar yarın doktora gidicem çok heyecanlıyım dua edin ne olur kesecik görünsün ya biraz korkuyorum ben:Saruboceq:

canım neden korkuyorsun...ben de dün gittim inanılmaz heyecanlı ve gergindim..ama bebişimi görünce hepsi uçtu gitti

canım neden korkuyorsun...ben de dün gittim inanılmaz heyecanlı ve gergindim..ama bebişimi görünce hepsi uçtu gitti

canım liste olayını ilk başta anlamamıştım haklısın son düzenlemeden alıntı yapmam gerekti kusura bakma ok

ve nedense bilmiyorum hamileliktenmi değil mi
sırtlarım ve boşluklarım ağrıyor

hadi bakalım gözün aydın bana da o testlerin aynısını verdi dr salı günü
ultrasonda tekrar bakktı kesemiz büyümüş kalp atısı var gibi tık tık atıyor gibi
ama pazartesi daha net olur dedi inş tüm hamile adayları o minik mercimeklerimizin kalp atışlarını duymak nasip olur
ama ben daha yaptıramadım

heyecan yok herşey allahın izniyle güzel olucak inş.
allah bebeğimizi kucağımıza aldığımız günleri de nasip edicek inş.
ben de nedense çok rahatım bu rahatlığıma da çok şaşırıyor ve kızıyorum açıkcası
ama neden böyle oldum anlamış değilim......

bu arada çok pahalıymış testler ya ssk dan o kadar tutmaması gerekiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…