hadi bakalım inş minik mercimeği görürsün cnmidyl vebüşra aramıza hoşgeldiniz..tebrik ederim...
kızlar bu arada bütün cesaretimi toplayıp doktordan randevu aldım..yarın sabah 9 buçukta randevum var..umarım herşey yolundadır...ve umarım hep beraber çok güzel bi hamilelik geçiririz...
idyl vebüşra aramıza hoşgeldiniz..tebrik ederim...
kızlar bu arada bütün cesaretimi toplayıp doktordan randevu aldım..yarın sabah 9 buçukta randevum var..umarım herşey yolundadır...ve umarım hep beraber çok güzel bi hamilelik geçiririz...
kızlar listenin son hali budur...lütfen en son kim güncellediyse onun ki üzerinden devam edin..Ezgicim ben berayınkini değiştirmiştim ama sen benimkinden değil yine berayın listesinden düzeltmişsin...halbuki ben tarih sırasına göre de sıralamıştım..o yüzden liasteyi son kez ben tekrar güncelliyorum..lütfen bu liste üzerinden gidelim tatlı hamişlerimizzza.s.
EZGİ:.................11 temmuz...............kese görüldü
BERAY_:...........28 temmuz................kese görüldü
(folik asit,coraspin.progesteron.fragmin.benexol)
UMUTLUYUZ:............28 temmuz............
EFLATUN 24:...........28 temmuz..........
GURBET_ELDE:................29 temmuz.............
FIRSTDAY:.........30 temmuz................kese görüldü
(folik asit, demir, b12)
DİMPLES:............31 temmuz................kese görüldü
(folik asit)..............
TIFF:...................3 ağustos......................
PSİKOLUM:........................6 ağustos
BİRPERİ:.............
NURCAN3368:.........................
ÖZLEM0606:..................
BLUEANGELN:.....................
Maşallahhh mayıs annelerineeee
cnm herkesin msjına bakarak o listeyi hazırladım benbu nasıl bişey anlamadım benbenim satım 31 temmuz kesem 1 eylülde gözüktü
bluanzngel canım istersen bir önceki sayfada berayın en son güncellediği listeye ekleme yapabilirsin...
yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz aramıza...sağlıklı hamilelikler geçirirsiniz inşallahhhhh
umutluyuz
sende benim gibi aspirin kullanıyorsun
bende kan pıhtılaşmasından dolayı 3 düşük yasadım
bu 4.hamileliğim ilk defa keseyi gördük diğerlerinde görememiştim
ben coraspinle birlkte göbekten iğne vuruyorum her akşam
fragmin 5000 ünite 0.2 mlevet canım ben de her akşam vuruluyorum senin iğnen kaçlık ben innohep 0,45 ml kullanıyorum
fragmin 5000 ünite 0.2 ml
ne kadarlıksın daha önceki düşüklerin kaç haftalıkken düşüyordu
canım neden korkuyorsun...ben de dün gittim inanılmaz heyecanlı ve gergindim..ama bebişimi görünce hepsi uçtu gitti
ben varım midem çok bulanıyoreee kızlarr mide bulantısı olan var mı ya da ağrısı???
hadi bakalım gözün aydın bana da o testlerin aynısını verdi dr salı günüselam kızlar aramıza katılan mayıs annelerimizi kutluyorum. rabbim sağlıkla bebişlerimizi almamızı nasip etsin
geçen cmrtesi günü doktorumun verdiği rubella, toxoplasma,aids,hepatit B,C,idrar kültürü, tam kan sayımı vs vs olan bir sürü testi yaptırdım ve bugün sonuçlarını aldım herşey olması gerektii gibi çok sağlıklıymışşükür:Saruboceq: bu cmrtesi kalp atışlarını duymaya gidiyoruz çok heyecanlıyımmm:Saruboceq:
heyecan yok herşey allahın izniyle güzel olucak inş.testler ben acıbademe gidiyorum 1.250 tl tuttuCADIARZU feci pahalı. bende orda yaptırmadım özel sağlık sigortam var ama tam 1 ay sonra karşılamaya başlıcakkaydirigubbakcemile3 araştırdım sskdan 260 tlye yaptırabildim
ahh ahhh okadar heyecanlıyımki beraycım en iyi sen anlarsın zatenopuyorumnanaktan